• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah kötü insanlardan korusun ailemizi

Melek Eren

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2017
339
434
103
Merhaba arkadaşlar.Duyduğum kötü bir durumu sizinle paylaşmak istedim.Annemlerin binasında karşılıklı dairelerde oturan iki genç çalışan çift var.Karşı karşıya oturduklarından sık sık görüşen aileler.Bu yaz annem bize bir ailenin bakıcısının karşı dairedeki adamla sanki flörtleştiğini söyledi.Adamla eşi ikisi de ters devrelerde çalışıyorlar biri gidip diğeri geliyor.Adam eve geldiği gibi hava iyiyse çocuklarını bahçeye indiriyor karşı dairenin bakıcısı da kendi baktığı çocukları indiriyor çocuklara bakmak hak getire resmen ortalık yerde onca insanın içinde birbirlerine kur yapıyorlar.İşte kız iç çamaşırının askılarını şöyle bir çıkarıyor askılı tişörtünün askılarının kenarından falan.Annem bu durumu görünce çok üzüldüğünü ama maalesef elinden bir şey gelmediğini söyledi haliyle biz de üzüldük ama söylemek de olmaz büyük olay olur.Yaz bitti bahçeye çıkılmadığından onları görmez olduk.Ama geçen gün bağrış çağrış karı koca kavga ediyorlardı kadıncağız duymuş ya da basmış bunları evime giren kızdı diye bağırıyordu.Çok acı bir durum esas suçlu adam tabi ama dikkatli olmak gerekir gerçekten insanları evinizin içine kabul ederken iki kere düşünmeliyiz.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar.Duyduğum kötü bir durumu sizinle paylaşmak istedim.Annemlerin binasında karşılıklı dairelerde oturan iki genç çalışan çift var.Karşı karşıya oturduklarından sık sık görüşen aileler.İkisinin de bakıcıları var ve birinin bakıcısı kadının akrabası ve ailesi ilçede oturduğundan yatılı kalıyor.Bu yaz annem bize bu kızın karşı dairedeki adamla sanki flörtleştiğini söyledi.Adamla eşi ikisi de ters devrelerde çalışıyorlar biri gidip diğeri geliyor.Adam eve geldiği gibi hava iyiyse çocuklarını bahçeye indiriyor karşı dairenin bakıcısı da kendi baktığı çocukları indiriyor çocuklara bakmak hak getire resmen ortalık yerde onca insanın içinde birbirlerine kur yapıyorlar.İşte kız iç çamaşırının askılarını şöyle bir çıkarıyor askılı tişörtünün askılarının kenarından falan.Annem bu durumu görünce çok üzüldüğünü ama maalesef elinden bir şey gelmediğini söyledi haliyle biz de üzüldük ama söylemek de olmaz büyük olay olur.Yaz bitti bahçeye çıkılmadığından onları görmez olduk.Ama geçen gün bağrış çağrış karı koca kavga ediyorlardı kadıncağız duymuş ya da basmış bunları evime giren kızdı diye bağırıyordu.Çok acı bir durum dikkatli olmak gerekir gerçekten insanları evinizin içine kabul ederken iki kere düşünmeliyiz.

Peki evin içindeki için söyleyecek bir şeyiniz yok mu?
Şu iki çamaşır askısına düşen adam için yani.
En başta onu eve alırken iyice düşünmek gerrkmez mi?

Peki evin içindeki için söyleyecek bir şeyiniz yok mu?
Şu iki çamaşır askısına düşen adam için yani.
En başta onu eve alırken iyice düşünmek gerrkmez mi?
Adamın zaten içinde kötülük yoksa isterse kadın çıplak gezsin dönüp bakmaz o kısmı yazmam gerekirdi eksik kalmış

Çocuklarının babasının yıllar sonra böyle bir adam olduğunu öğrendiğine mi yanarsın aylarca böyle bir kızın yüzüne bakıp güldüğüne ara ara evine aldığına mı

Annem bu durumlarını görmüş olmasına rağmen yine bir acaba vardı içinde ama maalesef gerçekmiş.Şimdi kadıncağıza söylesen kabul etmeyip kocama iftira atıyorsunuz diye tersleyebilir,kocası suçunu örtmek için çirkinleşebilir,bakıcı ve baktığı çocukların ailesi tepki gösterebilir.Bir de bir acaba var yani insan yakıştıramıyor olmaz diyorsun

Ne yaparsak yapalım içinde olan her türlü yaoar.malesef bilemeyiz biz de.Allah iyilerle karşılastirsin.

Merhaba arkadaşlar.Duyduğum kötü bir durumu sizinle paylaşmak istedim.Annemlerin binasında karşılıklı dairelerde oturan iki genç çalışan çift var.Karşı karşıya oturduklarından sık sık görüşen aileler.Bu yaz annem bize bir ailenin bakıcısının karşı dairedeki adamla sanki flörtleştiğini söyledi.Adamla eşi ikisi de ters devrelerde çalışıyorlar biri gidip diğeri geliyor.Adam eve geldiği gibi hava iyiyse çocuklarını bahçeye indiriyor karşı dairenin bakıcısı da kendi baktığı çocukları indiriyor çocuklara bakmak hak getire resmen ortalık yerde onca insanın içinde birbirlerine kur yapıyorlar.İşte kız iç çamaşırının askılarını şöyle bir çıkarıyor askılı tişörtünün askılarının kenarından falan.Annem bu durumu görünce çok üzüldüğünü ama maalesef elinden bir şey gelmediğini söyledi haliyle biz de üzüldük ama söylemek de olmaz büyük olay olur.Yaz bitti bahçeye çıkılmadığından onları görmez olduk.Ama geçen gün bağrış çağrış karı koca kavga ediyorlardı kadıncağız duymuş ya da basmış bunları evime giren kızdı diye bağırıyordu.Çok acı bir durum dikkatli olmak gerekir gerçekten insanları evinizin içine kabul ederken iki kere düşünmeliyiz.
Artik devir kotu kimseye guvenilmeyecek

Merhaba arkadaşlar.Duyduğum kötü bir durumu sizinle paylaşmak istedim.Annemlerin binasında karşılıklı dairelerde oturan iki genç çalışan çift var.Karşı karşıya oturduklarından sık sık görüşen aileler.Bu yaz annem bize bir ailenin bakıcısının karşı dairedeki adamla sanki flörtleştiğini söyledi.Adamla eşi ikisi de ters devrelerde çalışıyorlar biri gidip diğeri geliyor.Adam eve geldiği gibi hava iyiyse çocuklarını bahçeye indiriyor karşı dairenin bakıcısı da kendi baktığı çocukları indiriyor çocuklara bakmak hak getire resmen ortalık yerde onca insanın içinde birbirlerine kur yapıyorlar.İşte kız iç çamaşırının askılarını şöyle bir çıkarıyor askılı tişörtünün askılarının kenarından falan.Annem bu durumu görünce çok üzüldüğünü ama maalesef elinden bir şey gelmediğini söyledi haliyle biz de üzüldük ama söylemek de olmaz büyük olay olur.Yaz bitti bahçeye çıkılmadığından onları görmez olduk.Ama geçen gün bağrış çağrış karı koca kavga ediyorlardı kadıncağız duymuş ya da basmış bunları evime giren kızdı diye bağırıyordu.Çok acı bir durum dikkatli olmak gerekir gerçekten insanları evinizin içine kabul ederken iki kere düşünmeliyiz.
adamda yoldan çıkmaya hazırmış. eve giren kız yada dışardan alelade bi kız.. karakterinde sıkıntı var adamın..

Biz bize ne diyemiyoruz çünkü üzülecek kadar empati kurabiliyoruz ama sizin gibilere size neee diyebilirim çok rahat
Bu olayda neye kime üzüleyim durun bi dakika empati yapalım
Aldatılan kadın eşinin gerçek yüzünü gördü iyiki gördü
Aldatan adama mı üzüleyim üzülmedim
Bakıcıya mı üzüleyim hayır üzülmedim
Çocuklar böyle bir ortamdan sıyrıklarla kurtulur umarım
Düşünsenize çocukların şahit olduğu bir olay
Evet su akar yolunu bulur diyorum
Olayı anlatışınızda ayrı bir ironi sanki tek suçlu eve giren bakıcı gibi

Bu olayda neye kime üzüleyim durun bi dakika empati yapalım
Aldatılan kadın eşinin gerçek yüzünü gördü iyiki gördü
Aldatan adama mı üzüleyim üzülmedim
Bakıcıya mı üzüleyim hayır üzülmedim
Çocuklar böyle bir ortamdan sıyrıklarla kurtulur umarım
Düşünsenize çocukların şahit olduğu bir olay
Evet su akar yolunu bulur diyorum
Olayı anlatışınızda ayrı bir ironi sanki tek suçlu eve giren bakıcı gibi
Üzülünecek durum şu hanımefendi bir kadının maruz kaldığı karaktersiz bir eş ve yuva yıkıcı bir kız.Bazı insanların böyle kötüyü haketmediğini düşündüğümüzden haliyle üzülüyoruz.Anlatımda eksiklik olabilir elbetteki iki suçlu var adam ve diğer kadın

Burada gıybet etmiyorum bu kötü niyetle yapılan gıybet olsa buradaki konuların yüzde doksanı gıybetin alası olur

Back
X