• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah kötü insanlardan korusun ailemizi

Biz bize ne diyemiyoruz çünkü üzülecek kadar empati kurabiliyoruz ama sizin gibilere size neee diyebilirim çok rahat
@geodal şunu söylemek istiyor aslında hanımefendi, konunun çok dışındasınız karışıp daha beter ortamı alevlendirmeyin. Empatiyi herkes kurar ama elden bir şey gelmez. Üyenin tavrı biraz sert kaçmış olabilir ama o insanlara siz komşu olarak bir şey deseniz kötü olan siz olursunuz. Kadın zaten öğrenmiş, bırakın haklarında ne hayırlıysa onu yaşasınlar. Hepimiz için çok üzücü bir durum bende buna benzer bir şeye şahit oldum mahallede, Allah o çocuklara iyi günler göstersin.

Mes
@geodal şunu söylemek istiyor aslında hanımefendi, konunun çok dışındasınız karışıp daha beter ortamı alevlendirmeyin. Empatiyi herkes kurar ama elden bir şey gelmez. Üyenin tavrı biraz sert kaçmış olabilir ama o insanlara siz komşu olarak bir şey deseniz kötü olan siz olursunuz. Kadın zaten öğrenmiş, bırakın haklarında ne hayırlıysa onu yaşasınlar. Hepimiz için çok üzücü bir durum bende buna benzer bir şeye şahit oldum mahallede, Allah o çocuklara iyi günler göstersin.
ajlarımı okumuş olsanız görürdünüz karışmanın konuşmanın doğru olmadığını düşündüğümüzden sessiz kaldık ve durumun patladığına üzülerek şahit olduk dedim

Burada gıybet etmiyorum bu kötü niyetle yapılan gıybet olsa buradaki konuların yüzde doksanı gıybetin alası olur
yaptiginiz dedikodu
buraya insanlar kendi yasadiklari sorunu anlatiyor , bu topicin amaci bu
o zaman hepimiz cevremizde sahit oldugumuz kotu olaylari yazalim , ne olur o zaman bu forum?
kamu spotu alani da degil burasi , dedikodu alani da degil
millet dedikodu yapmak icin konu acmiyor kendi yasadigi derdi anlatmak paylasmak icin konu aciyor

yaptiginiz dedikodu
buraya insanlar kendi yasadiklari sorunu anlatiyor , bu topicin amaci bu
o zaman hepimiz cevremizde sahit oldugumuz kotu olaylari yazalim , ne olur o zaman bu forum?
kamu spotu alani da degil burasi , dedikodu alani da degil
millet dedikodu yapmak icin konu acmiyor kendi yasadigi derdi anlatmak paylasmak icin konu aciyor
Böyle kötü bir yaşantıdan çıkarılacak dersler olduğunu düşündüğüm için paylaştım bu benim tercihim

Mes

ajlarımı okumuş olsanız görürdünüz karışmanın konuşmanın doğru olmadığını düşündüğümüzden sessiz kaldık ve durumun patladığına üzülerek şahit olduk dedim
Yok fark ettim okudum, ters tepki vermeyin diye müdahale etme gereği hissettim ama haddimi aştım sanırım. Kusura bakmayın. İnsan başına gelmez ya da çevresinde böyle olaylar olmaz sanıyor, bende sizin gibi mahalledeki olaya şahit olunca çok üzülmüştüm. Hissiyatınızı paylaşmak istediniz burda bunu da çok net anlıyorum, insan bazen paylaşıp rahatlamak istiyor. Dilerim herkesin hakkında hayırlısı olur.

Yok fark ettim okudum, ters tepki vermeyin diye müdahale etme gereği hissettim ama haddimi aştım sanırım. Kusura bakmayın. İnsan başına gelmez ya da çevresinde böyle olaylar olmaz sanıyor, bende sizin gibi mahalledeki olaya şahit olunca çok üzülmüştüm. Hissiyatınızı paylaşmak istediniz burda bunu da çok net anlıyorum, insan bazen paylaşıp rahatlamak istiyor. Dilerim herkesin hakkında hayırlısı olur.
Amin Allah hepimizin yuvasını huzurunu korusun sevgiler...

Böyle kötü bir yaşantıdan çıkarılacak dersler olduğunu düşündüğüm için paylaştım bu benim tercihim
peki ne dersi olabilir?
karsi komsunun bakicisi varsa eve almayalim?
tum bakicilar namussuzdur kocalarimiza goz dikebilirler?
acik giyinen kadina dikkat edin kocamiza asilabilirler?
hanimefendi burda tonlarca aldatilan kadin konu aciyor , ne dersi almamiz gerekiyor siz soyleyin ona gore alalim dersimizi

peki ne dersi olabilir?
hanimefendi burda tonlarca aldatilan kadin konu aciyor , ne dersi almamiz gerekiyor siz soyleyin ona gore alalim dersimizi
sutyen askısı ve askılı tişört detayını da esgeçmeyelim..
kadınlar ahlaksız, erkekler kandırılan mahluk..
bu anlayışı terkedelim.
neydi birkaç ay önceki mevzu: "kocamadokunma"

peki ne dersi olabilir?
Gerginliğe papatya çayı iyi gelir bu dersi çıkarabilirsiniz mesela

sutyen askısı ve askılı tişört detayını da esgeçmeyelim..
kadınlar ahlaksız, erkekler kandırılan mahluk..
bu anlayışı terkedelim.
neydi birkaç ay önceki mevzu: "kocamadokunma"
sinir bozucu gercekten
kadinlara dokunulmadigi birgun gelecek mi acaba

Anneniz karışmayıp sadece en azından gözlemlemekle iyi yapmış. Bunun birde karışan her tarafa anlatan modeli var. Bizim ev sahibi mesela. Bütün apartman onların ve kendini birazda hakim zannediyor galiba, biz taşındığımız gün ayaküstü bütün apartmanın şeceresini dökmüştü.
Benim çıkardığım ders, herkes herkesin işine çok karışmasın. Uyaracak yakınlığımız yoksa yapacak birşey yok ne yazıkki. Anneniz karışmamakla iyi yapmış.

Anneniz karışmayıp sadece en azından gözlemlemekle iyi yapmış. Bunun birde karışan her tarafa anlatan modeli var. Bizim ev sahibi mesela. Bütün apartman onların ve kendini birazda hakim zannediyor galiba, biz taşındığımız gün ayaküstü bütün apartmanın şeceresini dökmüştü.
Benim çıkardığım ders, herkes herkesin işine çok karışmasın. Uyaracak yakınlığımız yoksa yapacak birşey yok ne yazıkki. Anneniz karışmamakla iyi yapmış.
Annem çevresinde ve aile içinde çok sevilen sayılan sözüne değer verilen bir insan .Komşularıyla da ilişkileri çok iyi çok samimi olmasına rağmen böyle bir şeyi bırak başkalarıyla paylaşmak bize bile söylerken kırk kere aceba olabilir mi falan dedi.

Adam çoluğundan çocuğundan utanmamış, karısının yüzüne arsızca bakmış ona mı kızalım, evli barklı adam çocuklarını parkta oynatırken ona kur yapan ahlak yoksununa mı kızalım.. Al birini vur ötekine.

Back
X