- 17 Mart 2016
- 335
- 635
- 103
- Konu Sahibi mambochino
Allah razı olsun çok sağolCok gecmis olsun Allah sifa versin.sen dualarini eksitmeden et. sabirla bu kötü günlerin gececegin inanci icinde olup kalbini ferah tutmaya calis.Allah büyüktür.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun çok sağolCok gecmis olsun Allah sifa versin.sen dualarini eksitmeden et. sabirla bu kötü günlerin gececegin inanci icinde olup kalbini ferah tutmaya calis.Allah büyüktür.
Amin çok sağol.Rabbim sifa versinnnn
Cook gecmis olsun...
Allah mekanını cennet eylesin nurlarda yatsın babacığınız. Sabırlar diliyorum.Seni çok iyi anlıyorumben de çok bekledim yoğun bakımın önünü ama babam sağ çıkamadı oradan;( Rabbim şifa versin inşaallah iyi olur babanız, duacınızım, benimde ölmekten korkan yaşama hevesi olan babam vardı , bizede saçma sapan şeyler konuşurlardı deli olurdum en son birine patlamıştım, çok çok geçmiş olsun
![]()
Evet haklısın. Takacak şey arıyor insan belki de.normalde bu densizlere takmıyor da insan şu an çok hassas bi dönemdesiniz sinirlerin yıpranmıştır;ben de babamın hastalığında birkaç kişiyle ciddi kavgalar etmiştim aptal aptal lafları yüzünden;empati yoksunlarını umursama sen iyi şeyleri düşün dua et Rabbim şifa versin
Çok teşekkür ederim. Allah razı olsunÇok geçmiş olsun canım. Rabbim şifasını versin inşaAllah en kısa zamanda... Dualarımdasınız inşaAllah şu zamandan sonra![]()
Bana umut oldunuz. Sizin de güzel haber verenleriniz olsun hep. İnşallah iyi olacak. Çok sağolun.Kelime anlamı olarak kötü bir cümle olmasa bile banada hep itici gelmiştir,hele bide doğum yapacak kadınlara derler iyice sinir oluyorum.Allah inşallah acil şifalar versin,benimde bir tanıdığım bu durumdaydı,şuan iyi çok şükür,canınızı sıkmayın,herşeyin güzel olacagına inanın.
Aslında aldırış etmemek lazım ama bana vicdansızlık gibi geliyor. O yaşamak için uğraşırken direnirken birinin bu dilekte bulunması.Allah acil şifalar versin..
O beyniyle düşünmeyen, ağzıyla konuşmayanların laflarına kulak asmayın.
Maalesef... Çok sağolun.Allah kurtarsın lafı biraz bizde yanlış anlaşılıyor ya da biliniyor. Kurtarmaktan kasıt bu hastalıktan, sıkıntıdan kurtarsın anlamında aslında. Dediğiniz niyetle kullananlar varsa da onların düşüncesizliği diyeyim. İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur babanız, çok geçmiş olsun.
Çok zor o noktaya gelmek gerçekten çok zor, çok acı...Aklıma eşim geldi. Kayınpederim iyice ağırlaşmıştı ve kurtulma şansı yoktu. Ben yine de eşime Rabbim şifa versin diye dua ediyordum. Bir gün bana ben artık Allah babamın acılarını dindirsin diye dua ediyorum demişti. Bir evlat için ne kadar acı
Rabbim sizin babacığınıza şifa versin, başınızdan eksik etmesin. Dilerim en kısa zamanda atlatır.
Hepsini yapacak Allahın izniyle. Siz pozitif olun ki o da inansin yeneceğine. Çok etkilendim inanın. Kalpten diliyorum Rabbim size bağışlasın tez zamanda şifa bulsun inşallah.Çok zor o noktaya gelmek gerçekten çok zor, çok acı...
Çok hayalleri var, planları, yapmak istedikleri.
Doyamadığı şeyler var. Doya doya oturamadığı, özenerek aldığı baba koltuğu en basitinden...
Sağlıkla tadını çıkarabilse keşke... Gitmek istemiyor biliyorum onun için yanıyor içim.
İnşallah atlatır inşallah...
Cümlenin başlangıcı böyle düşünmeme sebep oldu.Sıkıntılı bir dönemden gectiğiniz için hassaslaştınız muhtemelen.
Allah kurtarsın kötü bir temenni değildir.
Sıkıntıdan,hastalıktan kurtarsın manasında kullanılır.
Anımsayın lütfen cezaevinde ki insanlara da "Allah kurtarsın."denilmez mi? :)
O an ki problemden,dertten kurtulmak anlamında..
Acil şifalar diliyorum.
Ayrıca kötü düşünerek kötüyü çağırmayın lütfen.
Amin amin inşallah çok sağolun...Hepsini yapacak Allahın izniyle. Siz pozitif olun ki o da inansin yeneceğine. Çok etkilendim inanın. Kalpten diliyorum Rabbim size bağışlasın tez zamanda şifa bulsun inşallah.