- 18 Aralık 2014
- 799
- 369
- 123
- 32
- Konu Sahibi Napicagimi Bilmiyorum
-
Napicagini bildigine gore nickini de degistirirsin artik.
Bi sevindim ki o hadsiz heriften kurtulmana..
Hayatını kurtardın resmen. Bundan sonra aşktan gözün kör olmasın hep kendin için iyi olanı yap.
Hayatını kurtardın resmen. Bundan sonra aşktan gözün kör olmasın hep kendin için iyi olanı yap.
Coook sagol ablacigim simdi simdi sevinmeye basladim bende
Abla deme kiz, cok buyuk degilim ben de
Hayırlı olsun tatlım. Birde kütüphane yap. Sallanan sandalye al. Cam kenarına koy. Kahve kitap şahane gidiyor:)
Harikasın süpersinSükürler olsun kurtuldum. Allah hepinizden razi olsun. Ne muradiniz varsa versin. Ben nisanliydim iskence yasiyormusum kurtuldum. Simdi yavas yavas tekrar yasamaya basliyorum. Bana yardim eden herkeze cok tesekürler kurtuldum eski nisanlimdan. Ve son yaptiklari icimdeki sevgiyide alip götürdü. Cok iyi oldu 10 numara 5 yildiz. Size simdiki planlarimi söyliyeyim. Tatile gidicem nasip kismetse. Tatilden gelince kendime araba alicam. Ondan sonra bizim ev 3 katli 3. Kati ailem bana verdi. O bana kati bir güzel kendi zevkime göre düzücem denklicem sömünesine kadar. Caliscam, gezcem, yicem, iccem ve yatcam insallah. Evlilik mi? Planlarimin en sonunda dahi yeri yok. Nisani atar atmaz istemeye gelmek isteyen kisiler var. Aman dedim benden 10 km uzak durun. Sizi cooookucuk öptüm ablalarim
Hayırlısı olsun gülen yüzün solmasın inşallah :)Sükürler olsun kurtuldum. Allah hepinizden razi olsun. Ne muradiniz varsa versin. Ben nisanliydim iskence yasiyormusum kurtuldum. Simdi yavas yavas tekrar yasamaya basliyorum. Bana yardim eden herkeze cok tesekürler kurtuldum eski nisanlimdan. Ve son yaptiklari icimdeki sevgiyide alip götürdü. Cok iyi oldu 10 numara 5 yildiz. Size simdiki planlarimi söyliyeyim. Tatile gidicem nasip kismetse. Tatilden gelince kendime araba alicam. Ondan sonra bizim ev 3 katli 3. Kati ailem bana verdi. O bana kati bir güzel kendi zevkime göre düzücem denklicem sömünesine kadar. Caliscam, gezcem, yicem, iccem ve yatcam insallah. Evlilik mi? Planlarimin en sonunda dahi yeri yok. Nisani atar atmaz istemeye gelmek isteyen kisiler var. Aman dedim benden 10 km uzak durun. Sizi cooookucuk öptüm ablalarim
Hayırlısı olsun gülen yüzün solmasın inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?