• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALLAH RIZASI İÇİN ACİL YARDIM

ne kadar acı çeksende bu ilişkiyi bitir evlendikten sonra iş dayağa dönüşecek sevgi biter ama saygı kalır bu ilişki sizi boşanmaya götürür.Ayrılmanız sizin için en hayırlısı.

Allah rızası için dediğinizden dolayı yazıyorum
Hoş siz dinleyecek gibi görünmüyorsunuz belli ama
Bu adamdan sizehayır gelmez
Evlenseniz bile sizi hastalık sahibi eder bırakır
Nişanlılık evliliğin bir nevi ön provası
Evlenince o problemler *5 olacak
Abartmıyorum 5 katına çıkacak
Bunu düşünün olur mu?

Evlenince daha cok dayak yersin. Adam suan net bir sekilde haksiz. Ama sen buna ragmen evlenirsen yine dover ve hakli cikar "benim siddet uyguladigimi bile bile evlendi kabul etmiyorsa evlenmeseydi"

Tabi ki siddetin haklisi olmaz yanlis anlasilmasin savunmuyorum elbette ama bu adam seni dovse, bilerek evlendin dese ne diyeceksin? Kendini ne diye savunacaksin?

Ya fazla hakkında konuşmak istemiyorum mübarek ramazan günğnds mafya tipli asarım keserim işte sana kim baktı, çok sinirli, herkese her şeye sataşan korkusuz bi tip aslında çok kavga etmiş bu zamana kadar
Allah aşkına sen kendine yardım etmezsen buradakiler napsin ?
Tek bi yol var ayrılmak.Adam bütün sinyalleri veriyor.Ben seni mutsuz edeceğim diye bağırıyor resmen.
Ama bence sen asla ayrilmazsin evlenir üstüne ilk geceden hamile kalirsin sonra da çocuğum için bosanmiyorum babasiz kalmasın dersin .
Bari evleneceksen de korun çocuk yapma hemen .Ama yok çocuğum da şiddetten öküz bir babadan mahrum kalmasın dersen hemen çocuk yap.

Arkadaşım olarak kendi burcumdakilerle anlaşmıyorum ondan sordum. Boyun eğmekte istemiyorum bakın sanki gözlerime perde inmiş kara sevda olmuşum gibi gerçekten yaşamadan kimse bilemez hissedemez çok değişik bir durum umarım hepibiz çok mutlu olup böyle bir durum yaşamazsınız...
O zaman bi psikoloğa git destek al.
Demek ki kötü bi çocukluk gecirdin.

Öncelikle yardımınız için çok teşekkür ederim... Nişanlıyım ve birbirimizi çok seviyoruz ama sürekli kavga ediyoruz, nişanlım çok sinirli hep haklı çıkmaya çalışıyor onu çok bunaltıyormuşum bana herkesin içinde bağırıyor bacağıma boynuma vurdu... Ben şiddete karşı birisiyim muhtaç olmasam yazmazdım cidden çokta seviyorum... Görüşmeden yapamıyorum. Beni ağlatıyor, 2 gün iyiyse 3 gün kötü oluyo...
Evlenince daha kotu olur ayrilsana

Ayrılmakta aklımın ucundan geçse başkasıyla nasıl sevgili olur düşüncesi beynimi yiyor

Ay haklısın valla ya başkasına tekme atarsa, ya başkasına sokak ortasında bağırırsa beynin çok güzelmiş
Ye dayağı otur sizin gibi insanlara her şey müstahak

birbirimizi çok seviyoruz ama vuruyor dövüyor sövüyor :deli:. bu nasıl çelişki yahu? aşk geçici canım. evlendikten sonra burada "şiddet görüyorum boşanmak istiyorum izin vermiyor, kadın sığınma evi vs." gibi başlıklar açmak istemiyorsan yol yakınken dön. üzüleceğin en fazla 6 ay. ama böyle devam edersen bir ömür pişmanlık duyacaksın.:KK12:

Bazen çarşıda pazarda sokakta vs karıaına bağıran hatta vuran adamlar görüyorum nadir de olsa. Orda içime bi öküz oturuyor diyorum gücün yetecek kıracaksın kafasını su adamın. Sonra kadının yüzüne bakıyorum utanmış, rezil olmuş, pişman olmuş, çaresiz kafası önünde yürüyor. Hiç unutamıyorum böyle sahneleri. Sen ne sevgisinden bahsediypesun? Hayatın o kadar ucuz mu arkadasım?? Hayat arkadaşı olarak bir ömür böyle bir adamı mı seçtin??

ayrilma duzelir .Birde cocuk yap.Seviyorsunuz ya gecer .sonrada çocuklarım icin diye uydurursun.Neyi bekliyorsun .Adamin seni bicaklayip oldurmesini mi ?

Öncelikle yardımınız için çok teşekkür ederim... Nişanlıyım ve birbirimizi çok seviyoruz ama sürekli kavga ediyoruz, nişanlım çok sinirli hep haklı çıkmaya çalışıyor onu çok bunaltıyormuşum bana herkesin içinde bağırıyor bacağıma boynuma vurdu... Ben şiddete karşı birisiyim muhtaç olmasam yazmazdım cidden çokta seviyorum... Görüşmeden yapamıyorum. Beni ağlatıyor, 2 gün iyiyse 3 gün kötü oluyo...
Zayıf karakterli insanları hakikaten anlamakta güçlük çekiyorum
Bir insan kendisine niye eza cektirir
Bir hayatın var bir
Kedi misin sen on canın mi var?
Bağımlılığı bırak kendine bunu yapma

Birbirinizi cok seviyormussunuz ya katlan her şeye.

Canimm nisanlilikta boyleyse kimbilri evlilikte nasil olacak surekli seni arka plana atacak böyle bunaltici bi adamla hayatiniz zehir etmeyinn.

Canım benim nisanlilik halimsin konularıma bak karar ver onursuz bir hayatmı istoyorsun kendine saygını kaybetmek mi istiyorsun nişanlılık bal olmalı evlilik yeterince acı ... Ben inşallah en yakın sürede boşanacağım bebekte var zor bir hayat yapma bunu kendine lütfen...
Bende aşkından oluyordum herkes yapma dedi ama ben dinlemedim onun başka kadinlarla konuşması düşüncesi bakması veya beni yiyip bitiriyodu şimdi evliligimin 3. Yilina girdim nefret ediyorum gram sevgi yok şiddet ve hakaret görüyorum sürekli beni öldürur diye korkuyorum ... Su an gitse aldatsa şükür namazi kilicam

Back
X