- 2 Şubat 2017
- 3.350
- 3.501
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
normalde söz konusu ayrılık olsa yorum yapmam ama,Tokat atmadı ama beni yollarda rezil etti bir de diyor ki beni rezil ediyorsun sen
Allah aşkına sen kendine yardım etmezsen buradakiler napsin ?Ya fazla hakkında konuşmak istemiyorum mübarek ramazan günğnds mafya tipli asarım keserim işte sana kim baktı, çok sinirli, herkese her şeye sataşan korkusuz bi tip aslında çok kavga etmiş bu zamana kadar
O zaman hayırlı dayaklar ne yasiyorsan hak ediyorsun.Yok zaten kimse istemiyor ama ben ayrılamıyorum![]()
O zaman bi psikoloğa git destek al.Arkadaşım olarak kendi burcumdakilerle anlaşmıyorum ondan sordum. Boyun eğmekte istemiyorum bakın sanki gözlerime perde inmiş kara sevda olmuşum gibi gerçekten yaşamadan kimse bilemez hissedemez çok değişik bir durum umarım hepibiz çok mutlu olup böyle bir durum yaşamazsınız...
Evlenince daha kotu olur ayrilsanaÖncelikle yardımınız için çok teşekkür ederim... Nişanlıyım ve birbirimizi çok seviyoruz ama sürekli kavga ediyoruz, nişanlım çok sinirli hep haklı çıkmaya çalışıyor onu çok bunaltıyormuşum bana herkesin içinde bağırıyor bacağıma boynuma vurdu... Ben şiddete karşı birisiyim muhtaç olmasam yazmazdım cidden çokta seviyorum... Görüşmeden yapamıyorum. Beni ağlatıyor, 2 gün iyiyse 3 gün kötü oluyo...
Ayrılmakta aklımın ucundan geçse başkasıyla nasıl sevgili olur düşüncesi beynimi yiyor
Zayıf karakterli insanları hakikaten anlamakta güçlük çekiyorumÖncelikle yardımınız için çok teşekkür ederim... Nişanlıyım ve birbirimizi çok seviyoruz ama sürekli kavga ediyoruz, nişanlım çok sinirli hep haklı çıkmaya çalışıyor onu çok bunaltıyormuşum bana herkesin içinde bağırıyor bacağıma boynuma vurdu... Ben şiddete karşı birisiyim muhtaç olmasam yazmazdım cidden çokta seviyorum... Görüşmeden yapamıyorum. Beni ağlatıyor, 2 gün iyiyse 3 gün kötü oluyo...
Birbirinizi cok seviyormussunuz ya katlan her şeye.Öncelikle yardımınız için çok teşekkür ederim... Nişanlıyım ve birbirimizi çok seviyoruz ama sürekli kavga ediyoruz, nişanlım çok sinirli hep haklı çıkmaya çalışıyor onu çok bunaltıyormuşum bana herkesin içinde bağırıyor bacağıma boynuma vurdu... Ben şiddete karşı birisiyim muhtaç olmasam yazmazdım cidden çokta seviyorum... Görüşmeden yapamıyorum. Beni ağlatıyor, 2 gün iyiyse 3 gün kötü oluyo...
Canimm nisanlilikta boyleyse kimbilri evlilikte nasil olacak surekli seni arka plana atacak böyle bunaltici bi adamla hayatiniz zehir etmeyinn.Öncelikle yardımınız için çok teşekkür ederim... Nişanlıyım ve birbirimizi çok seviyoruz ama sürekli kavga ediyoruz, nişanlım çok sinirli hep haklı çıkmaya çalışıyor onu çok bunaltıyormuşum bana herkesin içinde bağırıyor bacağıma boynuma vurdu... Ben şiddete karşı birisiyim muhtaç olmasam yazmazdım cidden çokta seviyorum... Görüşmeden yapamıyorum. Beni ağlatıyor, 2 gün iyiyse 3 gün kötü oluyo...