• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALLAH RIZASI İÇİN ACİL YARDIM

ecce07

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2017
40
5
1
30
Öncelikle yardımınız için çok teşekkür ederim... Nişanlıyım ve birbirimizi çok seviyoruz ama sürekli kavga ediyoruz, nişanlım çok sinirli hep haklı çıkmaya çalışıyor onu çok bunaltıyormuşum bana herkesin içinde bağırıyor bacağıma boynuma vurdu... Ben şiddete karşı birisiyim muhtaç olmasam yazmazdım cidden çokta seviyorum... Görüşmeden yapamıyorum. Beni ağlatıyor, 2 gün iyiyse 3 gün kötü oluyo...

Öncelikle yardımınız için çok teşekkür ederim... Nişanlıyım ve birbirimizi çok seviyoruz ama sürekli kavga ediyoruz, nişanlım çok sinirli hep haklı çıkmaya çalışıyor onu çok bunaltıyormuşum bana herkesin içinde bağırıyor bacağıma boynuma vurdu... Ben şiddete karşı birisiyim muhtaç olmasam yazmazdım cidden çokta seviyorum... Görüşmeden yapamıyorum. Beni ağlatıyor, 2 gün iyiyse 3 gün kötü oluyo...
evlenince daha çoookk dayak yersin.
ayrıl.

Sana vuruyor ağlatıyor ama sen hala sevgi bekliyorsun. .
Biraz düşün tatlım bu sevgi mi yoksa bağımlılık mı?
Tokat atmadı ama beni yollarda rezil etti bir de diyor ki beni rezil ediyorsun sen

Maalesef sağlıklı bir ilişkiniz olmadığı görülüyor anlattıklarınızdan. İyi düşünmeli, evlenmeden önce doğru kararı vermelisiniz bence. Allah yardımcınız olsun.

Maalesef sağlıklı bir ilişkiniz olmadığı görülüyor anlattıklarınızdan. İyi düşünmeli, evlenmeden önce doğru kararı vermelisiniz bence. Allah yardımcınız olsun.
Sevince çok seviyor sövünce de tam sövüyor öyle diyetim haklısınız

Şiddete karşıyım demişsin .
Senin için şiddet tokat yemek mi?
Onu mu bekliyorsun.
Her türlü şiddete karşıyım ama tokat atmadığını belirtmek istedim, gördüğünüz gibi ona laf söyletemiyorum görün halimi... nolur yardımcı olun

Bu adam size siddet uyguluyor.
Sizi herkeisn icin de kucuk dusuruyor evlenince ne olacak dusundunmu?
Ona bagimli oldugunu bildigi icin umursamiyor.bu kadar vazgecilmez olarak gorme ve gosterme

Ayrılmakta aklımın ucundan geçse başkasıyla nasıl sevgili olur düşüncesi beynimi yiyor
ilk başlarda öyle olur ama zamanla alışırsın.
baksana o kadar bağırışa, şiddete bile alışmış gibisin, onsuzluğa da alışırsın, mecbursun.

yok benim kocamın vurduğu yerde gül biter, küfrü en güzel sözdür diyorsan devam et.

ayrıca nişanlın seni sevmiyor, çünkü insan sevdiğine böyle davranmaz. sen onun için kum torbası olmuşsun, sinirini sokaktaki adamdan çıkaramayacağı için (ödlek muhtemelen) senin gibi zayıf birini kullanıyor.

Sana şimdi böyle davranıyorsa evlendikten sonra bu durumu beşle çarp üzerine 1000000000000 ekle... Nasıl hazmediyorsun? Bir de seviyorum diyorsun.. Azcık gururlu ol da sövdürtme kendine.. Ayrıl gitsin..Evlenince düzelecek sanıyorsun da karakter ortada.. Evlenirsin üstüne bir de çocuk.. Hadi bakalım çık işin içinden... Yapma bu kötülüğü kendine be yavrum

Nasıl bir acil yardım gerekiyor? Size vuracağı zaman nişanlınızla aranıza mı girelim?

Ailenize söyleyin, daha evli bile değiliz bu adam bunları yapıyor ben geleceğimden endişeliyim,

ben seviyorum, biraz da şiddet görmekten aklımı etkin kullanamıyorum siz bana yardım edin, bizi ayırın diyin.

baksana o kadar bağırışa, şiddete bile alışmış gibisin, onsuzluğa da alışırsın, mecbursun.

yok benim kocamın vurduğu yerde gül biter, küfrü en güzel sözdür diyorsan devam et.

ayrıca nişanlın seni sevmiyor, çünkü insan sevdiğine böyle davranmaz. sen onun için kum torbası olmuşsun, sinirini sokaktaki adamdan çıkaramayacağı için (ödlek muhtemelen) senin gibi zayıf birini kullanıyor.
Ya fazla hakkında konuşmak istemiyorum mübarek ramazan günğnds mafya tipli asarım keserim işte sana kim baktı, çok sinirli, herkese her şeye sataşan korkusuz bi tip aslında çok kavga etmiş bu zamana kadar

Aglatiyor vuruyor ve sen cok seviyorsan bizden ne istiyorsun? Ayrilman gerektiginin farkinda degil misin zaten? Bizi dinlemeyeceksin nasilsa.

Tokat atmadı ama beni yollarda rezil etti bir de diyor ki beni rezil ediyorsun sen
bacağa boyuna vurmak da tokatın çeşidi değil mi?
tokat sadece yüze vurmakla olmaz.
şimdiden o kadar ezilmiş, sinmişsin ki şiddeti saçma türlere bölüp, nişanlını aklıyorsun. yapma. bir tek sana yazık olacak.

Nasıl bir acil yardım gerekiyor? Size vuracağı zaman nişanlınızla aranıza mı girelim?

Ailenize söyleyin, daha evli bile değiliz bu adam bunları yapıyor ben geleceğimden endişeliyim,

ben seviyorum, biraz da şiddet görmekten aklımı etkin kullanamıyorum siz bana yardım edin, bizi ayırın diyin.
Yok zaten kimse istemiyor ama ben ayrılamıyorum:(

+1 seven insan sevdiği ile tartisirken bile sözlerini özenle seçer.
Yani ben öyle düşünüyorum ve uyguluyorum.Ne kadar sinirli ve öfkeli olsamda üç kere yutkunur bir kere konuşurum.
Seven insan böyle yapar bence.

O değişmez ama siz soğuyarak nefret edersiniz. Şimdi nişanı atmazsanız yarın boşanma davası açabilirsiniz.. adam şimdiden böyle hiç mi korkutmuyo sizi ilerisi? Artan bi şiddetle devam edicek bu durum o hissettiğiniz sevgi aşk yalan olcak

bacağa boyuna vurmak da tokatın çeşidi değil mi?
tokat sadece yüze vurmakla olmaz.
şimdiden o kadar ezilmiş, sinmişsin ki şiddeti saçma türlere bölüp, nişanlını aklıyorsun. yapma. bir tek sana yazık olacak.
Bir de görseniz herkes beni ona yakıştırmıuor kendimi övmek için söylemiyorum ama çok güzeö bir kızım onun benden çirkin olduğunu hatta yakışıklı olmadığını benim ona nasıl baktığımı soruyorlar

Back
X