• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALLAH RIZASI İÇİN ACİL YARDIM

okumanı o mu istedi ailen mi?
şiddet dolu bir ailede mi büyüdün?
anne baban çok kötü insanlar mı?

sana ve onlara zerre sevgisi saygısı olmayan birine körükörüne bağlanman normal mi sence?

tıp okusan ne olur mantıklı olmadıktan sonra.
ha ilkokul mezunu şiddet gören kadın, ha şiddet gören doktor adayı kadın.
fark yok.
Şöyle söyşiyim annem dd babam da ne istediysem aldılar ama annem babam ayrı annemle yaşıyorum baba sevgim yok. Babam ilgileniyor ama yazarken bile ağlıyorum, babanızla aynı sofrada yemek yiyememek hemde yşarken, arkadaşlarınızın sizi küçğmsemesi baban senin yok demesi çok kötü... ama babam ne zaman istersem gelir ilgilenir ama sürekli yanımdadeğik işte...

Dünyada ilk defa bu duyguları yaşayan sen degilsin. Bizde daha önce önce başka adamlara ölüyorduk. Çok aşıktık gözümüz dönmüştü aşk dan sevgiden. Onun için aglamak bile degerdi çok mühimdi çok degerliydi. Onu ben bukadar güzel seviyorken kimse almamalı. Kimse bukadar sevemez yazık olur ona diyordum çok canım yandı her terk edişinde. Sonra geri geldi çok mutlu oldum. Vazgeçmek zorunda kaldım. Ölüyorum sandım, çok agladım, günlerce agladım öldüm galiba ben dedim. Sonuç ne peki biliyormusun. Okadar mutluyum ki o adamla olmadıgım için. Bugün geriye bakıp diyorum nekadar da birbirimize uymuyormuşuz. Nekadar tahamülsüzmüş bana karşı nekadar üzmüş gerekli gereksiz. Okadar canımın yanmasına degermiymiş. Hiç geçmeyecekti hani o acı. Öyle geliyordu ozaman. Hayal bile edemezken yaşamayı. Şimdi nekadar da mutluyum. Kocamla daha dogmamış bebegimle :) dersen ki unutmamışsın bak hala ozaman yaşadıklarını hatırlıyorsun. Evet unutmadım. Unutmam da. Hayattaki tecrübelerimi hissettiklerimi nezaman ne düşündügümü unutursam ben nasıl büyürüm yanlış kararlarımı hatırlamazsam nasıl dogru kararlar verebilirim. Ve ben her halimle degerliyim oyüzden unutmam o küçük kızın hislerini oyüzden unutmam kendimi. İnan zaman herşeye ilaç. Kendini sev herşeyden önce. Öyle davranan bir adamla nekadar mutlu bir gelecegin olabilir ki unutma bunları.

Çok sevmek? Neye göre? Yani neyini çok sevmek?
Kızlarım var sahur vakti kınamak büyük söylemek istemiyorum ama akılsızmısınız da hala çare arıyorsunuz? Yazdıklarınızı baştan bi okuyun hangi tarafını seviyorsunuz? Çok mu güzel vuruyor çok mu güzel sövüyor napıyor yani???
Şöyle anlatayım ilk tamıştığımızda benimle çok güzel ilgilendi hayatıma ilk dega beni düşünen birisini buldum ailem haricinde çünkü ne gerçek bi dostum oldu bu arada kardeşim ablam abim yok tek çocuğum onun benimle ilgilenmesi bağımlılık yaptı

Evlenmiş olsa da korkudan dava açamaz. Şimdi böyle yapan evlenince senide ailenide asarım keserime getirir olayı. Baksana bide mafya tipliymiş. Ohhh tadından yenmez.
İnan ki onu da yazdım ama geri sildim çok biliyomuşluk yapmış olmayım diye.. yani olcaklar gün gibi görünüyo ama nasıl bi perdeyse o hissedilen sevgi akıl tutulması yaşatıyo çoğu insana.. adam ben iğrenç herifin tekiyim 5 para etmem diye basbas bağırıyor daha napsın ki konu sahibinin ayrılması için?

Çok duygusalım işte aşırı hemen ağlıyabiliyorum
zaten ağlıyorsun.
şiddet hakaret gördüğünde muhtemelen kahkaha atmıyorsun değil mi?

ayrılınca 3-5 ay daha ağlar alışırsın.
en azından şiddet görmezsin.

Aaa lütfen ama kendinize gelin, konu sahibi tıp okuyor bir kere. Sizin aklınız ermez
Dayak yiyorsa vardır bir bildiği çünkü tıp okuyor, haşa! :duduk:
Ne hikmetse son günlerde nekdr mağdure, dayak seven,aşağılanan varsa hep tıp okuyo, biz hastalanmamaya bakalım zira kendilerine hayrları yok :bicak:

Şöyle anlatayım ilk tamıştığımızda benimle çok güzel ilgilendi hayatıma ilk dega beni düşünen birisini buldum ailem haricinde çünkü ne gerçek bi dostum oldu bu arada kardeşim ablam abim yok tek çocuğum onun benimle ilgilenmesi bağımlılık yaptı
Senle ilgilenir ilgilenir sonra yuzune vurur yaptiklarini tehdit eder seni. Anan degil baban degil elin adami senle niye boyle ilgileniyo. Iste sinirlendiginde vurdugunda ses cikarma sevgiden zannet diye.

Benim anneme küfretmeye sülaleme küfretmeye ne hakkı var onun? Kafam cidden çok karışık? Çol sevseydiniz siz ne yapardınız kaç kere aldım karşıma konuştum hep kendisini haklı çıkartıyor

Ya arkadaşım annene küfrediyor ama sen karşına alıp neden küfrettiği konusunda psikanaliz mi yapıyorsun? Böyle bir durumda ne derse desin haklı bir açıklaması olamaz ki. Küfretmişse, karşına alıp konuşmaya hiç gerek var mı sence? Kendisini haklı çıkartmayı bırak adamı konuşturmana bile gerek yoktu. Çünkü annene küfretmiş birini aklayabileceğin hiçbir mantık yok. Annene küfretmiş birini aklamak için bahane bulamazsın, bunu yapmamalısın. Annene en büyük haksızlığı sen yapmış olursun.
Bu kadar kendinden vazgeçtiysen, ailenden, sağlığından vs. bu işin hayırlı olup olmayacağını sorgulamalısın.

Bişey diyim canım bak yaşın küçük belli ki.
Güzel kızım diyorsun, tıp okuyorum diyorsun. Seni varya el üstünde tutacak tahtlara oturtacak bin tane adam bulursun Türkiye şartlarında ciddiyim. Bizim erkekler mevkili kızlara hasta olur:)
Bu yaptığı ilgilenmek değil ayrıca seninkapana kıstırmak hayatını elinden almak. Yaşarken öldürür evlenince bu herif. Bırak yoluna bak ilgi de sevgi de böyle bişey değil.

şimdi ilgisi hayvanlığa dönüşmüş.
hala seni tutan ne?
hesabını vermekten korktuğun şeyler mi yaşadın ya da tehdit mi ediliyorsun?
aynı mahallede bir psikopatla yaşamak zordur.

şimdi ilgisi hayvanlığa dönüşmüş.
hala seni tutan ne?
hesabını vermekten korktuğun şeyler mi yaşadın ya da tehdit mi ediliyorsun?
aynı mahallede bir psikopatla yaşamak zordur.
Kimseyle mesajlaşmamışken onun karşıma çıkması her şeyin çok güzel başlaması hep güzel anılar aklımda

Bişey diyim canım bak yaşın küçük belli ki.
Güzel kızım diyorsun, tıp okuyorum diyorsun. Seni varya el üstünde tutacak tahtlara oturtacak bin tane adam bulursun Türkiye şartlarında ciddiyim. Bizim erkekler mevkili kızlara hasta olur:)
Bu yaptığı ilgilenmek değil ayrıca seninkapana kıstırmak hayatını elinden almak. Yaşarken öldürür evlenince bu herif. Bırak yoluna bak ilgi de sevgi de böyle bişey değil.
Çok haklısın ama işte bi ayrılmaya cesaret edebilsem bi sevmekten vazgeçebilsem bilmiyorum olur mu...

Ah ah senin ilerini gorur gibiyim. Kurtulursun bu adamdan eninde sonunda ama yillarini da heba edersin. 30una geldiginde kimseden korkun olmaz boyle sevgi olmayacagini ask olmayacagini da anlamis olursun ama en guzel yillarini bir okuze harcamis olursun. Yapacak bisey yok demir tavinda dovulur demisler biz ne desek bos senin kafa henüz bunlari alacak olgunlukta degil.

Ne hikmetse son günlerde nekdr mağdure, dayak seven,aşağılanan varsa hep tıp okuyo, biz hastalanmamaya bakalım zira kendilerine hayrları yok :bicak:

"ecce07
Hakkında
Doğum Günü:
1 Ocak 1995 (Yaş: 22)
İlişki Durumunuz:
Nişanlıyım
Meslek:
Öğrenci

Eğitim Durumunuz:
Lise

Yaşadığınız Yer:
İstanbul"

Yok yahu, tıp falan okudğu yok bunun.. Profil bilgilerinde lise öğrencisi oldugu yazıyor, ki yazdıkları da tam bir liseli.
Muhtemelen dediklerini ciddiye alalım diye tıp diye salladı, eğer konu fake değilse.:KK51:

Ah ah senin ilerini gorur gibiyim. Kurtulursun bu adamdan eninde sonunda ama yillarini da heba edersin. 30una geldiginde kimseden korkun olmaz boyle sevgi olmayacagini ask olmayacagini da anlamis olursun ama en guzel yillarini bir okuze harcamis olursun. Yapacak bisey yok demir tavinda dovulur demisler biz ne desek bos senin kafa henüz bunlari alacak olgunlukta degil.
Anlayabiliyorum ama uygulayamıyorum işte

Siddete herkes karşıdır sorsan.. Karşısın ama izin veriyorsun sana yapilmasina, ustelik daha nisanlisin.. Hic bi zaman meşru bi sey degil ama evli olsan haydi kurtarmaya çabalıyor derim.. Daha nisanlilikta neyin dayagi??

Kimseyle mesajlaşmamışken onun karşıma çıkması her şeyin çok güzel başlaması hep güzel anılar aklımda
artık kötü günler geçiriyorsun.
geçmişin hükmü bitti.
ama hayat senin karar senin.

ister hergün güler yüz tatlı dille yaşa.
ister sokakta dayak ye, küfür işit.

tıp okusan da okumasan da hayatı kayıp giden sensin.

Back
X