Allah Rızası İçin Bana Yardım Edin Lütfen

ilgim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2010
152
74
318
selam arkadaşlar.Allah cümlemizin yardımcısı olsun. siteye yeni üye oldum bir sorum var.aslında sitede bir yere yazdım ama yazdığım yeri bile bulamadım acemiyimde.

1.sorum -geçen hafta-5 haftalık hamileyken dr a gittim dr karnımdan baktı ve keseyi gördüm dedi sadece folic asit verdi ve 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi, normal mi?

2. sorum ise şuan 6 haftalık oldum ama bende ne mide bulantısı var ne kasık ağrısı hiç bir şikayetim yok.sadece ağrı 5.haftanın başında oldu başkada yok. bu normalmi aklım çıkıyor bir sorunmu var bende.herkes de bi bulantı ağrı şikayeti var bende bişey yok.şanslı birimiyim yoksa gebelikte bir sorun mu var. lütfen yardım edin,dua edin.

canım sanırım 45. günde kalp atışları duyulmaya başlıyo herkeste mide bulantısı kasık ağrısı olcak diye bişey yok...inş hamileliğin hp böyle rahat geçer

öncelikle hoşgeldin cnm
bebeginde hayırlı olsun
folik asite hamile kalmadan önce başlasaydın cok daha ii olurdu.ama şimdide başlamış olman güzel.
keseyi görmeniz normal.genelde 7-8 haftalıkken kalp atışıı duyulur bu da normal

canım bulantılar ,baş dönmeleri yada başka şikayetler kişiye göredegişir.
kimisinde erken başlar kimisinde ilerleyen zamanlarda olur.
mesela benim 3 aydan sonra başladı.
kan,kahve leke ,şiddetli agrın olmadıgı sürecee tedirgin olmana gerek yok
ilk 3 ay cook önemli bol bol yat dinlen.
Allah tamamına erdirsin cnm.

canım öncelikle hayırlı olsun bende 6 haftalık hamileyim aynıyız:)gerçi benim daha çok küçükmüş karından bıle goremedı doktor alttan ultraonla baktı anca gördü hesapta 6 haftalık ama daha kucuk olabılır cunku gorunmuyor bebek daha folik asit verıp 2 hafta sonra gel demesı normal bana da aynı seyı soyledı benım ıkıncı hamılelıgım ılk hamılelıgımde benımde hıc bulantım agrım bıseyım olmamıstı bundada yok gercı su anda belkı kucuk oldugu ıcındır bılemıyorum ama ılk hamılelgımde ınan hamıle oldugumu bıle unutuyordum karnım buyuyene kadar korkma bence sorun yok sanslısın allahım sag salım bebegını kucagına almayı nasıp etsın canım

1.evet canım normal.önce kese görülüyor,6. veya 7. haftada da kalp atışları duyuluyor genelde.belki so
nrada olabilir,bu bebeğin gelişimine göre değişir.
2.benimde hamileliğim boyunca hiç midem bulanmadı,çok rahat bir hamilelik geçirdim.inşallah seninde hiç bulanmaz.ama 6. haftadan sonra başlıyor bulantılar genelde.

:))) canım benim panik yapma lütfen.bak bebişin çok küçük ve sen tedirgin olup onada hissetiriyosun..
ben 14 haftalık hamişim ve inan hiç midem bulanmadı,nede uykum geliyo nede göğüslerimde hassasiyet var..
Nolur takma kafanaa biz çok şanslıyııııız..herkezin bünyesi değişiktir..allah hayırlı bebiş versin..

Normal şartlarda 5 haftalıkken kese , 7 haftalıkkende bebeğin kalp atışları görünür canım. Mide bulantısı çekmemen çok doğal. Herkeste bulantı olacak diye bişey yok. Bende ilk hamileliğimde hiç bulantı yaşamadım. Ama yaşayanları görüp duydukça özeniyordum !!!!!!!!!!! Şimdi ikinciye hamileyim ve aynı bulantıları hatta daha şiddetlisini maalesef bende yaşadım hemde 2 ay boyunca. Umarım sen yaşamazsın canım. Katlanması çok ama çok zor bişey bulantı. Sağlıklı bir hamilelik geçirmeni dilerim canım

cevap yazan herkese kalpten teşekkürederi.içimi rahatlattınız.Allah razı olsun.

Benimde sadece kasık ağrım vardı hafif.Sonra doktora gittim , vitamin , folik plus ve bi kaç ilaç daha yazdı.2 hafta sonra tekrar gel dedi. Sonra birden kasık ağrılarımda kesildi, kendimi hiç hamile gibi hissetmedim.Doktoru aradık , doktor güldü . Progestan vermişti , ilaçlar etkisini gösterdi demek ki dedi.Sonra 6. haftaya kadar midem falan bulanmıyodu.6. haftadan sonra bir başladı, 3 kilo verdim.Hala devam ediyo mide bulantım, ama azaldı.Bulanmasın mideniz , daha iyi. Sürekli kusmak insanı yoruyo.Dışarı çıkarken bile çantamda 2-3 poşet taşıyorum.sokakta falan kaç kere kustum. ohaoldumsmile

evet arkadaşlarıma katılıyorum herkezde aynı belirtiler olacak diye bişey yok
mide bulantısı yada kasık ağrısı olmak zorunda değil
ayrıca miden bulanmadığı içinde çok şanslısın benimde hiç bulanmaz
ama daha yenisin belki ilerleyen haftalarda bulantın başlayabilir

Neredeyse 29. haftaya giricem ama bugüne kadar ne mide bulantisi ne kasik agrisi nede baska bir $ikayetim olmadi çok $ükür. Bunlari düsünerek panik yapma.
Hayirli olsun hamileliginn

cevaplarınızla içimi rahatlattınız bakalım haftaya dr a gittiğimde inşallah hayırlısı ile bebişimin kalp atışınıda görürüz. Allaha emanet olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…