- Konu Sahibi Melegimbenim
NOLUR OKUYUN YARDIM EDIN;; BIRAZ UZUN OLDU AMA LÜTFEN YARDIMA IHTIYACIM VAR, aksamlari uyuyamiyorum artik.. neler oluyor bana??

daha önce bir konu acmistim nisanlimin hakkinda hatirlarsaniz..
NISANLIMI COK SEVIYORUM COOOOOOOOOK , cok ilgileniyor üstüme düsüyor , tertemiz bir insan 4 senedir beraberiz ve nisanliyiz
ne bileyim pasakliligi, hizli hizli hareketlerini, tuaf yürüyüsünü, tartismalardaki tavirlari.
cok sacma biliyorum ama sonra birsey oluyor tuaf gibi böyle sanki ne bileyim mesaj yaziyorum nisanlima
aynen söyle " askim nasilsin napiyorsun, iste su hizli hizli hareketlerin varya onlari yapma artik sevmiyorum"
simdi adam bunu okuyunca saskina dönüyor tamam askim senin istemedigin seyleri yapmam diyor
ama sacma degilmi yaa niye böyle oluyorum ben??
1-2 saat sonrada pisman oluyorum mesaj yazdigim veya düsündügüm icin benden sogur diye korkuyorum
amacim onu yönetmek degil.. allah askina nedir bu??
dügün ceyiz stressindeyim onunda sIkIntisi olabilirmi acaba?
Lütfen bir fikir verin bana..

daha önce bir konu acmistim nisanlimin hakkinda hatirlarsaniz..
NISANLIMI COK SEVIYORUM COOOOOOOOOK , cok ilgileniyor üstüme düsüyor , tertemiz bir insan 4 senedir beraberiz ve nisanliyiz
ne bileyim pasakliligi, hizli hizli hareketlerini, tuaf yürüyüsünü, tartismalardaki tavirlari.
cok sacma biliyorum ama sonra birsey oluyor tuaf gibi böyle sanki ne bileyim mesaj yaziyorum nisanlima
aynen söyle " askim nasilsin napiyorsun, iste su hizli hizli hareketlerin varya onlari yapma artik sevmiyorum"
simdi adam bunu okuyunca saskina dönüyor tamam askim senin istemedigin seyleri yapmam diyor
ama sacma degilmi yaa niye böyle oluyorum ben??
1-2 saat sonrada pisman oluyorum mesaj yazdigim veya düsündügüm icin benden sogur diye korkuyorum
amacim onu yönetmek degil.. allah askina nedir bu??
dügün ceyiz stressindeyim onunda sIkIntisi olabilirmi acaba?
Lütfen bir fikir verin bana..
Son düzenleme: