- Konu Sahibi gmzeeSahin61
-
törpüleme işleminde çok şişlik oluyor mu , kapalı teknikte kesik söz konusu mu , sargı mevcut mu ameliyatın detayları hakkında bilgi verebilirseniz çok memnun oluuuurm arkadaşlar lütfen yardımcı olun
Ben 15 gun once kapalı teknikle ameliyat oldum torpuleme işlemide yapıldı burun kanatlarım küçüldüğü için dikiş te var normal burun ameliyatı
canım kapalının açıktan farkı delikler arasındaki bölümün dıştan kesilmemesidir. ama tabiki burun delikleri içinde kesiklerin olacaktır. sonuçta mutlaka az yada çok kişiye göre değişir şişliklerin ve morlukların olabilir. sargıya gelincede bir hafta alçılı bir hafta da bant mutlaka oluyor. sonuçta ameliyat oluyorsun.
törpüleme işleminde çok şişlik oluyor mu , kapalı teknikte kesik söz konusu mu , sargı mevcut mu ameliyatın detayları hakkında bilgi verebilirseniz çok memnun oluuuurm arkadaşlar lütfen yardımcı olun
Canım ben burun ameliyatı oldum zaten açık teknikle sadece biraz kalınlık kaldı burnumda onu törpüleyecek kapalı yapcam dedi o yüzden bilgi almak istedim 15 dk lık bir işlenmişBen kapalı tekniği asla önermiyorum, açık teknikle oldum sonuçtan çok memnunum.
Düşünsene açık teknikle bile yapılanlarda başarısız sonuçlar çok fazlayken,hekimin tam olarak göremediği alanlarda başaralı olması ihtimali iyice düşük.
Sen bilirsin ama iyi düşün derim.
Canım ben burun ameliyatı oldum zaten açık teknikle sadece biraz kalınlık kaldı burnumda onu törpüleyecek kapalı yapcam dedi o yüzden bilgi almak istedim 15 dk lık bir işlenmiş
Bende törpületmek istiyorum burnumu ama çok korkuyorum anesteziden sezeryan doğum yaptım onda bile ağlaya ağlaya gittim sizce gerek varmı kızlar kimse burnuma bişey demiyor ama nefes alırken biraz zorlanıyorumtörpüleme işleminde çok şişlik oluyor mu , kapalı teknikte kesik söz konusu mu , sargı mevcut mu ameliyatın detayları hakkında bilgi verebilirseniz çok memnun oluuuurm arkadaşlar lütfen yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?