Allah rızası için bi yardııııım !!!!!

gmzeeSahin61

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
19
0
1
Trabzon
törpüleme işleminde çok şişlik oluyor mu , kapalı teknikte kesik söz konusu mu , sargı mevcut mu ameliyatın detayları hakkında bilgi verebilirseniz çok memnun oluuuurm arkadaşlar lütfen yardımcı olun

Son düzenleme:
Ben 15 gun once kapalı teknikle ameliyat oldum torpuleme işlemide yapıldı burun kanatlarım küçüldüğü için dikiş te var normal burun ameliyatı

törpüleme işleminde çok şişlik oluyor mu , kapalı teknikte kesik söz konusu mu , sargı mevcut mu ameliyatın detayları hakkında bilgi verebilirseniz çok memnun oluuuurm arkadaşlar lütfen yardımcı olun

canım kapalının açıktan farkı delikler arasındaki bölümün dıştan kesilmemesidir. ama tabiki burun delikleri içinde kesiklerin olacaktır. sonuçta mutlaka az yada çok kişiye göre değişir şişliklerin ve morlukların olabilir. sargıya gelincede bir hafta alçılı bir hafta da bant mutlaka oluyor. sonuçta ameliyat oluyorsun.

canım kapalının açıktan farkı delikler arasındaki bölümün dıştan kesilmemesidir. ama tabiki burun delikleri içinde kesiklerin olacaktır. sonuçta mutlaka az yada çok kişiye göre değişir şişliklerin ve morlukların olabilir. sargıya gelincede bir hafta alçılı bir hafta da bant mutlaka oluyor. sonuçta ameliyat oluyorsun.

Teşekkür ederim tatlım çok tatmin edici bir açıklamaydı. Tekrar Sağol ;)

Evet genel anestezi ile oldu burun kanatlari daraltilgi icin dikus var evet normalde kapali teknikte dikis yok acik tan daha kolay oldu morluk hiç olmadi sislik minimum derecede 5.gun dışarı çıktı m

Kapali teknikle deviasyon düzeltilmez demişler bir baslikta ama benimki kapali teknik ve deviasyon giderildi nasil oluyor? Burun kemigim düzeltildi butun deviasyon belirtilerinden kurtuldum. Anlamadim bu işi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende 1 yil once ameliyat oldum hafif bir kemer kaldi 10 dkkalik torpu yapicak bende merak ediyorum morluk sislik ve bant oluyormu 😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben kapalı tekniği asla önermiyorum, açık teknikle oldum sonuçtan çok memnunum.
Düşünsene açık teknikle bile yapılanlarda başarısız sonuçlar çok fazlayken,hekimin tam olarak göremediği alanlarda başaralı olması ihtimali iyice düşük.
Sen bilirsin ama iyi düşün derim.

Ben kapalı tekniği asla önermiyorum, açık teknikle oldum sonuçtan çok memnunum.
Düşünsene açık teknikle bile yapılanlarda başarısız sonuçlar çok fazlayken,hekimin tam olarak göremediği alanlarda başaralı olması ihtimali iyice düşük.
Sen bilirsin ama iyi düşün derim.
Canım ben burun ameliyatı oldum zaten açık teknikle sadece biraz kalınlık kaldı burnumda onu törpüleyecek kapalı yapcam dedi o yüzden bilgi almak istedim 15 dk lık bir işlenmiş

ben kapalı ile oldum kemerimi törpülediler, hiç şişim olmadı çok az gözaltım morardı hiç acım olmadı. aynı doktor kuzenimi açık ile aml. etti çok acısı olduğunu söyledi.
ben kapalı olduğum için çok mutluyum sonuçtan da tabii :)

Bende törpületmek istiyorum burnumu ama çok korkuyorum anesteziden sezeryan doğum yaptım onda bile ağlaya ağlaya gittim sizce gerek varmı kızlar kimse burnuma bişey demiyor ama nefes alırken biraz zorlanıyorum

arkadaşlar burun estetiğinde çok ama çok dikkatli olun işin uzmanı bilindik operatörlere ameliyat olun. çok yakın arkadaşım burun estetiği oldu 1 yıl geçmeden burunda ciddi anlamda sola doğru kayma yaşandı mecburen tekrar ameliyat oldu.
en güzeli Allahın yarattığıdır :)

Merhaba kizlar bende burnunu yaptirmak istiyorum ama Esim izin vermiyor.ama ben çok istiyorum ya gerçekten çok mutsuz um:(((

Back
X