Allah rızası için bilenler bakabilir mi?

perimasali8

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2016
64
7
1
45
bu aralar hayatıma sıkıntılar üst üste geliyor.biricik annem canım hastalandı.böbrekleri ağrıyordu uzun zamandır doktora gitmeyi sevmez kardeşimle yaşıyor ben onlara biraz uzağım.neyse bugün gittiler doktora.ürolojiye.film çekilmiş doktor böbrekte 3 tane beyaz nokta var ne olduğunu bilmiyorum ilaçları kullan gel mesaneden bakalım demiş.dizinin biri de şişiyor ağrı oluyor çok fazla ondan da gidecek doktora.bu kötü bişey midir? böbreğindeki beyaz leke tehlikeli midir :( sürekli internetten araştırıyorum.çevrenizde var mı buna benzer bişey yaşayan? :(

şekerini ölçtürmüş yok demişler gizli şeker olabilir mi acaba :KK43: beyaz leke mi dediler senin annene de?

Beyazını falan hatırlamıyorum geçmiş zaman, leke dediler onkolojide yattı 1 ay,ama benim annemde şeker var, 1 ayda 17 kilo vermişti lekeyide görünce evlerden ırak kanserden şüphelendiler

İlacı bir kullansın bakalım,geçmiş olsun

bu aralar hayatıma sıkıntılar üst üste geliyor.biricik annem canım hastalandı.böbrekleri ağrıyordu uzun zamandır doktora gitmeyi sevmez kardeşimle yaşıyor ben onlara biraz uzağım.neyse bugün gittiler doktora.ürolojiye.film çekilmiş doktor böbrekte 3 tane beyaz nokta var ne olduğunu bilmiyorum ilaçları kullan gel mesaneden bakalım demiş.dizinin biri de şişiyor ağrı oluyor çok fazla ondan da gidecek doktora.bu kötü bişey midir? böbreğindeki beyaz leke tehlikeli midir :KK43: sürekli internetten araştırıyorum.çevrenizde var mı buna benzer bişey yaşayan? :KK43:
Rabbim şifasını verir inş hayırlısıyla önemsiz bir şeydir

arkadaşlar ailenizde böyle bir durumla karşılaştınız mı? böbrekte lekeye?

Üzerinde durun tahlil ilaç tedavi olarak doktor ne öneriyorsa yapın ihmal etmeyin
benim bebeklerimde böbrekte sıkıntı var konu da böbrek ile ilgili olunca en azından dua etmek istedim.umarım Rabbim annenize tarafından yardım eder
Allahım şifa versin inşallah

Back
X