Allah rızası için bir bakın ya

NadirCicek01

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2018
1.023
370
123
13 Şubat'ta histereskopi oldum ondan sonra daha hiç hasta olmadım C life macun aldım üç gündür onu kullanıyorum kan testi verdim gebelik yoktu son iki gündür kasıklarım çok ağrıyor batıyor öyle böyle bir ağrı değil daha öncesinde de vardı ben de macunu kullanmayı bıraktım ve tarhusalniçiyim diyorum adet olunca belki düzelirim böyle bir durumda olan var mı

13 Şubat'ta histereskopi oldum ondan sonra daha hiç hasta olmadım C life macun aldım üç gündür onu kullanıyorum kan testi verdim gebelik yoktu son iki gündür kasıklarım çok ağrıyor batıyor öyle böyle bir ağrı değil daha öncesinde de vardı ben de macunu kullanmayı bıraktım ve tarhusalniçiyim diyorum adet olunca belki düzelirim böyle bir durumda olan var mı

Regl tarihin ne zaman normalde. Doktorla görüştünmü. Danışıp bence öyle tarlusal alın

Doktora gitmelisin belki yapisiklik vs olmustur islemden sonra ultrason muayenesinden snra illaki bi tedavi uygular

Kusura bakmayın biraz sorunuzla alakasız ama clife döngü ortasında da kullanılabiliyormu acaba

Selam. Ben de 25 ocakta histereskopi oldum. spiral takıldı ve tam 1 ay 25 şubata kadar yani spiral çıkana kadar aralıksız kanadım. Durmadan, sürekli ve sürekLi. spiral çıktığı gün kanamam bitti. yani adet olmadım hâlâ. Doktora gittim rahmimin hiç gelişmediğini söyledi. Cyclo progynova verdi. Bu bitince 1 hafta içinde adet olacakmışım.

cuma günü ameliyatı yapan doktora gittim, vajinal ultrasonla bakıp sorun yok dedi. Sözde yumurtlama olmamış o yüzden adet olmamışım, ameliyatla ilgisi yokmuş.

Back
X