Yani biliyorum beklemekten başka çarem yok ama çare arıyorum iştebeklemekten başka çare yok canım gönlünüzü ferah tutmaya çalış tek bir doktora git özelde devam et bence inşallah sağlıkla kavuşursun
Sizi çok iyi anlıyorum benim de 2 kaybım oldu üçüncü gebelikte 7 haftalıkken şiddetli bi kanamam oldu yine düşük yaptığımı düşündüm ama stres yaparak daha da kötü hale getiriyoruz durumu zor biliyorum ama biraz kafanızı rahatşatmanız gerekiyor sürekli doktora gidip kafanızı karıştırmayın progestan desteği alabilirsiniz fitil olarak her şey olacağına varıyor belki gayet sağlıklı bi gebelik ama siz böyle stres yaptığınız için etkilecek ve kötü sonuçlanacak o yüzden kendinizi yıpratmayınKızlar ben 2 gün arayla kan verdim 29 126 260 659 çıktı 659 dam 2 gün sonra keseyi gördüm . Doktor kese çok güzel rahim duvarı çok kalın rahimin en üstüne yerleşmiş dedi 659dan 8 gün sonra doktor çağırdı değerim beta10.000 çıktı doktor kese güzel gelişmiş 12.4 mm dedi. Ben yerimde duramadım 4 gün sonra başka doktora randevu aldım. Doktor karındna baktı kese 17 mm yolk sac var embriyo da var kalp atımı yeni başlamış henüz yavaş dinlenemez dedi vajinal ultrasonla baktı daha net görmem gerekirdi dedi ama göremiyorum dedi. Karındna daha net gördğm dedi. Tabi benden bir sürü kan almış beta 10.000 den 4 günde 29.000 olmuş. Çok az artmış gibi geldi hemen akşam acilde özele gittim dedi ki belli haftadan sonra 2 günde 2 kat değiş 3-4 günde 2 kat artar dedi . Progesteren değerim 10 çıkmış çok düşük değil mi diyorum bence yeterli dedi. Vajinal muayene etti kese şu an boş ama henüz yorum yapmak için erken dedi. Ama kesenin şekli tam yuvarlak değil dedi kese istediğim gibi değil dedi düzelir diye düşünüyorum dedi karından bakmasını rica ettim sadece yolk sac gördü bu arada 6+0ım. Yerimde duramıyorum bu gebelik sağlıksız mı? Sabah gittiğim doktor kesenin hakkında kese iyi yerleşimi iyi rahim ağzı Kapalı rahim kalınlığı iyi dedi akşam özele gittim şekli fasülye gibi dedi. Sabahkinden ultrason kağıdı istedim ekranı kapattım dedi özeldeki verdi. Allah rızası için bilen birisi bir şeye desin. Doktorlar neden aynı fikirde değil. Progesteron değerim çok mu düşük beta son artışta az mı artmış bu gebelik sağlıksız mı ? İlk gittiğim ultrason 5+2 başka doktor (yuvarlak olan)
Diğeri 6+0 başka doktor kese şekli tam yuvarlak değil diyen . Geceden beri hiç uyuyamadım. Gözümü kapattım bu olay açtım bu olay. Bana bir fikir verin zaten 3 kaybım var bu 4. Olsun istemiyorum
Şaşırdım kaldım. 6+0 da çoğu kişi kalp atışını duymuş geç döllenme değil biliyorum ovülasyon ile takip yaptımKese gordukten sonra beta artisina takilmayin benim de az artmisti, baska bir doktora daha danisarak progestan takviyesi isteyebilirsiniz
Kese sekli bana nornal gibi geldi ki sonradan da duzelebiliyor degisiyor benim bazen su damlasi gibi yayvan cikiyordu bazen yusyuvarlak cikiyordu
5+3 yolk 6+5 bebek ve kalbi duydum. Kalbi duymak icin 9 haftaya kadar yolu var. Sabirla bekleyin umarim guzel haberler alirsiniz
6+0 henuz erken olabilir 2 hafta icinde duyulur en gecŞaşırdım kaldım. 6+0 da çoğu kişi kalp atışını duymuş geç döllenme değil biliyorum ovülasyon ile takip yaptım
Haftaya kadar duyulur dedi doktor yolk sac varmış6+0 henuz erken olabilir 2 hafta icinde duyulur en gec
öncelikle sakin olun. her şey için daha çok erken. kendinizi bu kadar strese sokmanız bile bebek için sıkıntı oluşturuyor. ben de dün öğrendim hamile olduğumu tesadüfen. öncesinde hsg randevusu oluşturuyorduk hocamla, 1 yıldır da infertilite kliniklerinde sürünüyordum. kendiniz hamile kalabiliyorsunuz bu bile mukemmel bir sey. inanın insan onu bile hasretle arayınca, doğal yollarda hamile kalamayacağına inandırılınca hamile kalabilmek bile bir lütuf gibi geliyor. dün doktorum vajinal muayene ederken kese gördü, 6+3 dedi fakat kalp atışı alamadı. zaten 1 haftadır lekelenmem vardı progestan verdi haftaya tekrar çağırdı.Kızlar ben 2 gün arayla kan verdim 29 126 260 659 çıktı 659 dam 2 gün sonra keseyi gördüm . Doktor kese çok güzel rahim duvarı çok kalın rahimin en üstüne yerleşmiş dedi 659dan 8 gün sonra doktor çağırdı değerim beta10.000 çıktı doktor kese güzel gelişmiş 12.4 mm dedi. Ben yerimde duramadım 4 gün sonra başka doktora randevu aldım. Doktor karındna baktı kese 17 mm yolk sac var embriyo da var kalp atımı yeni başlamış henüz yavaş dinlenemez dedi vajinal ultrasonla baktı daha net görmem gerekirdi dedi ama göremiyorum dedi. Karındna daha net gördğm dedi. Tabi benden bir sürü kan almış beta 10.000 den 4 günde 29.000 olmuş. Çok az artmış gibi geldi hemen akşam acilde özele gittim dedi ki belli haftadan sonra 2 günde 2 kat değiş 3-4 günde 2 kat artar dedi . Progesteren değerim 10 çıkmış çok düşük değil mi diyorum bence yeterli dedi. Vajinal muayene etti kese şu an boş ama henüz yorum yapmak için erken dedi. Ama kesenin şekli tam yuvarlak değil dedi kese istediğim gibi değil dedi düzelir diye düşünüyorum dedi karından bakmasını rica ettim sadece yolk sac gördü bu arada 6+0ım. Yerimde duramıyorum bu gebelik sağlıksız mı? Sabah gittiğim doktor kesenin hakkında kese iyi yerleşimi iyi rahim ağzı Kapalı rahim kalınlığı iyi dedi akşam özele gittim şekli fasülye gibi dedi. Sabahkinden ultrason kağıdı istedim ekranı kapattım dedi özeldeki verdi. Allah rızası için bilen birisi bir şeye desin. Doktorlar neden aynı fikirde değil. Progesteron değerim çok mu düşük beta son artışta az mı artmış bu gebelik sağlıksız mı ? İlk gittiğim ultrason 5+2 başka doktor (yuvarlak olan)
Diğeri 6+0 başka doktor kese şekli tam yuvarlak değil diyen . Geceden beri hiç uyuyamadım. Gözümü kapattım bu olay açtım bu olay. Bana bir fikir verin zaten 3 kaybım var bu 4. Olsun istemiyorum
Haklısınız sağlıkla kucağınıza alın. Sizi anlıyorum bende hamile kalıyorum ilerlemiyor . 12 ayda 4 kez hamile kaldım hatta 2 ay arada korunduk . Ama bir sebep var ki sağlıklı olmuyor . İnşallah bu sefer doktor yanılır sağlıklı olur yapacağım bir şey yok. Progestanı günde kaç kez kullanıyorsunuzöncelikle sakin olun. her şey için daha çok erken. kendinizi bu kadar strese sokmanız bile bebek için sıkıntı oluşturuyor. ben de dün öğrendim hamile olduğumu tesadüfen. öncesinde hsg randevusu oluşturuyorduk hocamla, 1 yıldır da infertilite kliniklerinde sürünüyordum. kendiniz hamile kalabiliyorsunuz bu bile mukemmel bir sey. inanın insan onu bile hasretle arayınca, doğal yollarda hamile kalamayacağına inandırılınca hamile kalabilmek bile bir lütuf gibi geliyor. dün doktorum vajinal muayene ederken kese gördü, 6+3 dedi fakat kalp atışı alamadı. zaten 1 haftadır lekelenmem vardı progestan verdi haftaya tekrar çağırdı.
demem o ki sizin için de daha çok erken. kendinizi sürekli vajinal muayene de ettirmeyin. düzgün kese 6 nın ortalarında, kalp atışının da 7lere kadar yolu var. ki geç döllenme işin içine girince kese 6 sonu kalp atışı 8lere kadar gidebiliyor. o yuzden gönlünüzü ferah tutun, progestan verdiyse kullanın ve ağır işler yapmayın. Zaten nasibi varsa sizinle olacaktır yavrunuz.
İnşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza bebeğinizi. araştırmıyorlar mı peki neden sağlıksız ilerliyormuş? forumda okumuştum düşük sonrasında parça alıp patolojiye götürüyormış bazı kadınlar. ben günde 2 kere kullanıyorum sabah akşamHaklısınız sağlıkla kucağınıza alın. Sizi anlıyorum bende hamile kalıyorum ilerlemiyor . 12 ayda 4 kez hamile kaldım hatta 2 ay arada korunduk . Ama bir sebep var ki sağlıklı olmuyor . İnşallah bu sefer doktor yanılır sağlıklı olur yapacağım bir şey yok. Progestanı günde kaç kez kullanıyorsunuz
Parça alınacak kadar büyümüyor ki kese bile zor görünüyordu ilk defa bu kadar ilerledi gebeliğimİnşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza bebeğinizi. araştırmıyorlar mı peki neden sağlıksız ilerliyormuş? forumda okumuştum düşük sonrasında parça alıp patolojiye götürüyormış bazı kadınlar. ben günde 2 kere kullanıyorum sabah akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?