Allah rızası için bir bakın yine mi sağlıksız gebelik ☹️

Senin kesen yine düzgün canım benim ki o kadar yamuk ki doktorum normal dedi kalp atisinida duydum üstüne üstlük geç döllenme dedi stres yapma bence normal herşey

Aynı şeyleri yaşıyorum. İlk betam 112 4. Gün betam 889 ondan sonra bir daha baktırmadim. Dün hastaneye gittim sat 3 Eylül kese 14 mm ama bebek veya yolk kesesi karından bakılan ultrasonla görünmedi. Bos gebelikte olabilirmiş. Bugün de kahverengi lekelenmem olunca moralim iyice bozuldu. Vajinal ultrason bakılmadı. Progesteron başlatıldı.

Beta artışı bana gayet iyi gibi geldi sağlıksız olsa düşer,bence korkulacak bir şey yok henüz çok küçük stres oldukça daha kötü olursunuz akışına bırakın diğer kayıplarınızdan dolayı normal olarak korkuyorsunuz ama ben anlattıklarınızda bir sıkıntı göremedim.Kanamanız,şiddetli ağrınız olmadığı sürece doktora gitmek için 8.haftaya kadar bekleyin o zaman daha da netleşir.Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

9 Ekim: 32,55
11 Ekim: 56,62
15 Ekim: 287
17 Ekim: 677
19 Ekim: 1235
21 ekim 2137 beta değerim
22 Ekim'de keseyi gördük 5+0 haftalık dı ultrasonda
25 ekim yani bugün tekrar beta verdim en son beta değerimin arasında 4 gün var bugün 4247 yavaş mı artmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…