Allah rızası için herkes baksın !!!

80pamukprenses80

iyiki varım =))
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2012
184
87
98
35. haftamdayım göbek çevrem kıpkırmızı oldu derisi parlak parlak oldu yırtılıyor galiba ama ben ağrı ve kaşıntısına dayanamıyorum lütfen bir çaresini bilen varsa yazın Alla rızası için.. hamileliğimi öğrendiğim ilk zamandan beri zeytinyağı kullanıyorum ama dayanamıyorum lütfen cvp yazın

Cildiye uzmanı ile görüş. Bazı durumlarda bebeği bile doğurtuyorlar. Kaşıntı sebebi önemli tabi. Zeytinyağı cildi kurutur benim bildiğim.. Cildiyeye muayene ol mutlaka.

Eczaneden krem veryrlar bnm yengem bı gun dayanamamış tarakla bıldgn tarakla kasımıştı cok kotu olmştu hmn rczaneden krem verdıler rahatlattı o bı dene cnm

Öncelikle geçmiş olsun.. zeytinyağını bir kere sürdüm ve cildim pul pul olmuştu zeytinyağının içind e asit varmış öncelikle ısıtıp asidi uçurmak gerekiyormuş. Böyle duymuştum. Bi cildiyeciye ya da en azından saglik ocağına git canim bir an önce.

Kaşımamsk elde değil ama kaşımamaya çalış çünkü dahada çok yırtılıyor kendimden biliyorum süzgece döndum

Canım ben ilk gebeligimde kasinmasina rağmen tuttum kendimi kasimadim. Sürekli bebek yağı surdum. Ama seninki daha kötüymus sanırım. Doktora ya da sağlık ocağına vs gitsen. Allah yardimcn olsun.

Canm cilt icin zeytinyagi degilde badem yagi daha iyi diye biliyorum. Cildi esnetip yumusatiyor. Elinin altinda varsa hemen onu dene bi istersen. Ama doktoru ihmal etme riske atma.

cvplar için teş.ederim. karnım baya yırtıldı malesef ama kaşıntı azaldı baya doğal hindistan cevizi yağı sürüyorum krem olmaz dedi doktorum yasak dedi

cvplar için teş.ederim. karnım baya yırtıldı malesef ama kaşıntı azaldı baya doğal hindistan cevizi yağı sürüyorum krem olmaz dedi doktorum yasak dedi
İnsanın nasıl zoruna gidiyor dimi 35.haftada yırtılınca bende durdum durdum 30.haftada yırtılmalar başladı 2 haftadır kırmızı kırmızılar şimdi tedavisi mümkünmüş de hiç dr sormadım bile evladımı tehlikeye atmam krem falan pek doğru bulmuyorum :/

Krem derken nivea vb gibi kremler degil tabiki. Mesela en meshuru Lierac tir. Ama biraz gec kalmissiniz zaten. Lierac gibi kremler erken haftalardan itibaren surulur ki cilt epitel dokusunu yumusatip esnetsin. Bu sayede gobus buyudukce daha az gerilme dolayisiyla daha az kasinma ve daha az catlak olur. Simdilerde bio oil var, cok faydali oldugunu soyluyorlar. Boyle cok gerilip kasinan bir gebe arkadasim bio oil ile rahatladigini soylemisti. Belki bu doneminizde bile biraz olsun rahatlatabilir. Dogal iceriklidir kullanabilirsiniz. Tum kozmetik marketlerde de satiliyor.

Bu kdar ciddiyse doktora görün bence. En güzeli onun tavsiyesi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…