Allah Rızası için yardım büyü var mı ???

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Akademisyen olan bu soruyu soramaz mi neye şaşırdınız?
Soramaz.

Bilim yolunda dirsek curutmus biri yani bir akademisyen, kocam benden niye sogudu diye buyu gibi seylerde aramaz careyi/sebebi.

Akilla mantikla hareket edip, kocasinin karakterinde sorun oldugunu dusunup, bilim neferi bir birey gibi kendine saygi duyar ve medeni hukukla cozer sorununu.

Soramaz sormamalı.
Bilimle uğraşan insan bile bu cehaletin pençesinden kurtulamamışsa geri kalanların vay haline.
Koca kadın büyü bozdurayım diye yalvarıyor. Psikoloji bilimi var mesela, eşiniz sizden bıkmış ya da size karşı sabrı tükenmiş olabilir. Sosyoloji var mesela, sizin toplum içindeki yeriniz onu rahatsız ediyor ya da yeterli görmüyor olabilir. Biyoloji var mesela, hormonal manada size olan ilgisini kaybetmiş olabilir ya da tam tersi sizin için geçerlidir bunlar.
Büyüye gelene kadar ohooo.

‎Ayy sen bunlara bakma canım tabikiside büyü diye bişey var. Beyinin tarafıgil yaptırmış belli. Benim körolmayısıca kaynanam da bana yaptıydı zamanında zat-ı alim bi hocaya danıştım. Bana günde 7 kere bu şarkıyı açıp kafamı öne arkaya sertçe atarak (kan akışı için) kendi etrafımda 360° dönmemi (dünya yuvarlak diye) ardından beyime hazırlıycağam sütlü çaya (marka önemli diil) sabah akşam tükürmemi söyledi. Ayriyeten ben bide banyodan çıkmadan sağ tarafımdan sola doğru sirkeli su dökündüm öyle çıktım.İnan bi zaman sonra bu benim beyim mi dedim ben bilem inananamadım yani herifteki değişime. Sen de sabırlı ol canım eminim beyinlen aran düzelecek bu saydıklarımı eksiksiz yaparsan🥺 Tefekkür etmeyi de unutma balım 🌷

Şarkının hoppidi olmasına aldanma aralarda bizim anlamadığımız yerlerde gerekli sözler var bide şarkıyı tersten dinleyince büyü bozum özelliği varmış👍

Yoo sorar neden soramasın ki? Hogwarts'ta (Harry Potter ve arkadaşlarının da okuduğu cadı ve büyücülük okulu) iseniz daha mümkün diyecektim. Yoksa da akademinin geldiği duruma üzülecektim, iyice ele ayağa düşmüş diye. Ben mezun olduğumda bizim bölümdeki "akademisyenler" postdoc için ülke seçerdi, büyücü değil :kıps

Ya ben de inandığımdan değil de söylemeden edemeyeceğim, böyle konular açıldığında da maşallah kimse inanmıyor, herkes çok cool, sanki İsveç forumu 😀

Bir de hemen mune’ye ispilemekten ne anlıyorsunuz, size ne ki mod. Değilseniz? Öğretmenini Çağıran çocuk gibi. Bırakın görülene kadar 3-5 cevap alsın içi rahatlasın insanların.

İnsanin sevdiği birinden istesede hemen oyle ayrılık kararı alması kolay degil niye bu kadar yargilayici msjlar atılmış. Ayrıca buyu gercek birsey yalan degil. Belki düşündürecek birseyler olmuş. Dalga gecen msjlar hic kimik degil.
Boş insan doluymuş sadece teşekkür ederim size 🙏🏻

Ya ben de inandığımdan değil de söylemeden edemeyeceğim, böyle konular açıldığında da maşallah kimse inanmıyor, herkes çok cool, sanki İsveç forumu 😀

Bir de hemen mune’ye ispilemekten ne anlıyorsunuz, size ne ki mod. Değilseniz? Öğretmenini Çağıran çocuk gibi. Bırakın görülene kadar 3-5 cevap alsın içi rahatlasın insanların.
İlimde bilimde sahibi insanım dinle ilgili bir şey yazınca insanlar kuduruyor. İnanmaya bilirsin saygı duyarım ama boş yazanları görünce yazık diyorum. Sonuçta geçmişte var olan bir şey büyü ya araştırmayı bilmiyorlar ya da gerçekten cahiller :)

Soramaz sormamalı.
Bilimle uğraşan insan bile bu cehaletin pençesinden kurtulamamışsa geri kalanların vay haline.
Koca kadın büyü bozdurayım diye yalvarıyor. Psikoloji bilimi var mesela, eşiniz sizden bıkmış ya da size karşı sabrı tükenmiş olabilir. Sosyoloji var mesela, sizin toplum içindeki yeriniz onu rahatsız ediyor ya da yeterli görmüyor olabilir. Biyoloji var mesela, hormonal manada size olan ilgisini kaybetmiş olabilir ya da tam tersi sizin için geçerlidir bunlar.
Büyüye gelene kadar ohooo.
Siz önce büyü var mı bir oturun araştırın:)

İlimde bilimde sahibi insanım dinle ilgili bir şey yazınca insanlar kuduruyor. İnanmaya bilirsin saygı duyarım ama boş yazanları görünce yazık diyorum. Sonuçta geçmişte var olan bir şey büyü ya araştırmayı bilmiyorlar ya da gerçekten cahiller :)
Sana yazık esas. İlim de bilim de (doğrusu böyle yazılır her şeyi çok bilen hanım) bilen insansan psikoloji biliminden faydalan biraz.

Ayrılmayı ben istiyorum eşim ayrılmayı asla kabul etmiyor. Sadece son 1 yıldır çok değişti hep ailesinin sözünü dinler oldu. Bir anda böyle değişmiş olması normal değil diye bir şey yaptıklarını düşünüyorum.
Nerde görsem tanırım şakkadanak büyüsü bu büyük bedeller ödemek lazm bozmak için buna hazır mısınız bilmem. 😶‍🌫️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X