Allah rızası için yardım edin

asina_tuba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2013
96
17
98
İzmir
7 sene önce biriyle çıkıyorduk onu çok sevdim bi kaç kez görüştükten sonra sen iyi bi kızsın ama ben evlenmeyi düşünmüyorum alışmışım rahat yaşamaya dedi bende o günden sonra gelen ilk görücüyü kabul ettim ailemin ısrarıyla o çocuğu beklersen hep ağlarsın dedi bana annem. İsteyen kişi iyi biri diye evlendim ama bişey hissetmeden çok zor günler geçirdim afedersiniz bana dokunmasını bile istemedim 1 tane oğlum var simdi ama eski sevdiğim kişiyle karşılaştm 1 ay önce seni elimden kaçrdım artık yapcak bisey yok dedi bana tekrar aklıma geldi sürekli ağlıyorum onu düşünmekten kurtulamyorum eşime ihanet etmedim hiç bi zaman ama çok mutsuzum beni ayıplamayın n'olur kimseyle paylaşamıyorum bunalıma girdim.

Kocanı sevmeden cocugu nası yaptın.eşinin kotu bı huyu varmı.sana ılgısı sevgısı nasıl.senınle yeterınce ılgılenıp sevıyomu.
Sana ona hıc mi bişe hıssetmıyosun.
Bence eskı sevgılıne su an gıtsen bıle o adamın senı yıne bırakcgı yüzde yüz.Yuvanı dagıtma bnce cocugunda var yazık degılmı.Eşini sevmeye çalış cocugunla ılgılen.

7 sene önce biriyle çıkıyorduk onu çok sevdim bi kaç kez görüştükten sonra sen iyi bi kızsın ama ben evlenmeyi düşünmüyorum alışmışım rahat yaşamaya dedi bende o günden sonra gelen ilk görücüyü kabul ettim ailemin ısrarıyla o çocuğu beklersen hep ağlarsın dedi bana annem. İsteyen kişi iyi biri diye evlendim ama bişey hissetmeden çok zor günler geçirdim afedersiniz bana dokunmasını bile istemedim 1 tane oğlum var simdi ama eski sevdiğim kişiyle karşılaştm 1 ay önce seni elimden kaçrdım artık yapcak bisey yok dedi bana tekrar aklıma geldi sürekli ağlıyorum onu düşünmekten kurtulamyorum eşime ihanet etmedim hiç bi zaman ama çok mutsuzum beni ayıplamayın n'olur kimseyle paylaşamıyorum bunalıma girdim.
Adam da demiş işte artık yapacak bir şey yok diye.
İhanet etmedim diyorsun ama sanki adam ısrar etse yapabilirsin gibi geldi bana.

Evli kadına gidip seni elimden kaçırdım diye saçmalamak nasıl bir densizlikse, senin onu düşünerek ağlaman daha beter rezillik.

Sen artık bir annesin.
Ona göre davran.
Mutsuzsan ayrıl yoluna bak ama aklım başkasında diye ağlamak da ihanet bence.

7 sene geçmiş şayet bu adam sizi seviyor unutamiyor olsa bir şekilde ulaşırdı. Belliki böyle bir şey yok. Esinize ihanet etmediğinizi söylüyorsunuz ki zaten ihanet edecek bir durum yok ki. Adam laf olsun diye bir şey demis buna dünyanın anlamını yüklemişsiniz ve günleri kendinize zehir ediyorsunuz. Allah rızası için yardim diye bir başlık atmışsınız. Bu şartlarda kim size nasıl bir yardımda bulunsun. Yuzde 70 eleştiri alıp kötü yorumlara maruz kalacaksınız. Adamin ettiği 2 kelime lafı bu kadar abartmaya ne gerek vardi çözemedim. Eşinize de yazık, rolleri değiştirmiş olsaydınız aynı şeyi size yapsa sevmeden evlense ve sonuç bu olsaydi adama demedigimizi bırakmazdik. Tahminimce yaşınız cok küçük. Dilerim olgunlasirsiniz

hayatta bazi konular karsisinda egreti durmaman gerekir. net olman gerekir. evlilik gibi, evlendiktn sonra eski sevgiliyle gorusmemek gibi. iki konuda da hatalisiniz. madem suan evlisiniz ya bosanicaksiniz ya da esinizle evli oldugunuzu unutmadan agiz tadiyla yasicaksiniz. bi de cocuk varmis. Hey Allahımmm

Kocanı sevmeden cocugu nası yaptın.eşinin kotu bı huyu varmı.sana ılgısı sevgısı nasıl.senınle yeterınce ılgılenıp sevıyomu.
Sana ona hıc mi bişe hıssetmıyosun.
Bence eskı sevgılıne su an gıtsen bıle o adamın senı yıne bırakcgı yüzde yüz.Yuvanı dagıtma bnce cocugunda var yazık degılmı.Eşini sevmeye çalış cocugunla ılgılen.
Belki bi çocuğum olsa unuturum dedim

Adam laf olsun diye konuşmuş da siz bunu söyleyecek cüreti nasıl verdiniz ona? Demek ki bir karşılaşmayla bütün eski konuları saçtınız ortalığa. Bu konunun gerçek olmamasını umuyorum.

Belki de bunalıma girdim o yüzden olabilir eşim herşeye kendi karar veriyo hangi arabayı alcak hangi evi alcak bişey söyledigimde ben daha çok bilgi sahibiyim diyor çalışıyım bi işe yarıyım diyorum izin vermiyor napcamı bilemedim

Hayır yani 1 ay önce karşılaşıyorsunuz ve size bu cümleyi kurabiliyor. Karşılaşırsın ve gereksiz olarak nasılsın ve iyiyim muhabbetine girersin..eee sonrası nasıl gelişiyor muhabbetin de iş o cümleye geliyor. Cidden Merak ettim yani. Evli kadınsınız ve bunu unutup saçmasapan muhabbetlere girmişsiniz bence.

Back
X