Allah rızası için yardım edin

Sizi zamanında kestirip atmış biri için şu yaşadığın layık mi?
Seni biraz sevmis olsa idi gezmeyi eğlenmeyi senin ile de yapardi.Tamamen başından atmak için bahane uydurma.

Yazık öyle biri için yavrunu eşine haksızlık etme.Silkelen kendine gel.

7 sene önce biriyle çıkıyorduk onu çok sevdim bi kaç kez görüştükten sonra sen iyi bi kızsın ama ben evlenmeyi düşünmüyorum alışmışım rahat yaşamaya dedi bende o günden sonra gelen ilk görücüyü kabul ettim ailemin ısrarıyla o çocuğu beklersen hep ağlarsın dedi bana annem. İsteyen kişi iyi biri diye evlendim ama bişey hissetmeden çok zor günler geçirdim afedersiniz bana dokunmasını bile istemedim 1 tane oğlum var simdi ama eski sevdiğim kişiyle karşılaştm 1 ay önce seni elimden kaçrdım artık yapcak bisey yok dedi bana tekrar aklıma geldi sürekli ağlıyorum onu düşünmekten kurtulamyorum eşime ihanet etmedim hiç bi zaman ama çok mutsuzum beni ayıplamayın n'olur kimseyle paylaşamıyorum bunalıma girdim.
Başkasını düşünüp ağlamak da bir nevi ihanet ! Eşini sevmiyorsan boşan , vebal altına girme ..

O dallamanın da seni sevdiği, pişman olduğu falan yok ..amacı kafanı karıştırıp ego tatmini yapmak ..vardır ya hani "bütün kızlar bana aşık ,lanet olası yakışıklı ben " diye dolanan ergen tripli tipler ,bu dangalak da onlardan işte ..kafanı karıştırmasına izin verme ..kendinle alakalı da net ol ,sevmiyorsan ve karşı taraftan bir çaba yoksa sevemezsin. .sevip ,sevilmek ,mutlu olmak varken ,sevmediğin birinin boyunduruğu altında ölümüne gün sayarsın ..bitsin de çekip gideyim artık ,diye ..bosanmazsan toprağın bol olsun ,kendini diri diri gömdüğün evliliğinde ..

Sizi asla yargılamayacağım, belli ki çok sevmişsiniz çok da istemişsiniz adamı.
Bir kere sevdiğiniz adam; nasıl diyeyim p.. diye tabir edilen oldukça yüksek egolu birisi belli ki.Dilinin de kemiği yok ayrıca laps diye aklına geleni söylüyor. Fakat bir konuda kendisini takdir ettim, en azından sizinle gezip tozup fazla umut vermeden oyalamadan açıkça evlenmeye niyetim yok demiş.bu da iyi bişey gerçekten emin olun.
Ama çok büyük cahillikleriniz, hatalarınız var. Sevmediğiniz , cinsel bir çekim dahi duymadığınız bir insanla nasıl evlenebildiniz yahu?Bir ömür boyu... İyi biriyse iyi biri? Başka bir sevdiğiniz kişi varken hangi akla sevmediğiniz biriyle unutacağınızı düşündünüz ki? Ben tensel çekim duymadığım birinin elimi dahi tutmasına katlanamam.
Keşke annenizi dinlemeseydiniz. Beklemeyi deneseydiniz? En azından evde onurluca ağlar ama sizi seven, eşiniz olmuş bir insanı da kırmamış, üstüne bir de çocuk meydana getirmemiş olurdunuz.
Beklemiş olsaydınız belki bir gün sevip mutlu olabileceğiniz bir insan karşınıza elbet çıkardı ya da bu hayta arkadaşın aklına dank ederdi ve bir şansınız olurdu? bunları özellikle yazıyorum ki, buraları okuyup benzer durumda insanlar varsa köprüden önce son çıkış maiyetinde...
Şimdi yapabilecekleriniz şunlar, birincisi bu eski sevgiliden umudu kesin. Tamamen kendi egosunu tatmin etme amaçlı edepsizce aklınızı karıştırıyor.Bundan zevk alıp sizi tahrik etmek hoşuna gidiyor çünkü.Size ulaşmaya çalışırsa, iş işten geçti benden uzak dur deyin, diyebilin mertçe.
Ve en önemlisi evlendiğiniz insana çok yazık gerçekten, mutsuzsanız eğer rica ediyorum boşanmayacaksanız da eşinize odaklanmanın bir yolunu bulun o çocuga yazık çünkü.

En ufak bir cesareti ve sorumlulugu olmayan, bir kadina sahip cikabilecek yuregide olmayan bir adam var bi tarafta. Bir tarafta da sevilmemesine, dokunmasini istememenize ragmen yaninizda kalan bir adam. Unutun ilkini. İstediginiz kadar aglayin. Unutmazsaniz bu aglamalariniz sonradan aglayacaklarinizin yaninda hicbir sey olacak zaten.

artık olanla ölene çözüm yok..sen evlenerek hata yapmışsın oda senle evlenmeyerek..karşılaştığınızda en fazla selam verebilirdi seni elimden kaçırdım demek çok ayıp gerçekten..bekar olsan neyse ama evli ve çocuklu bir kadına bu denmez..

Yaşadığınız duygu yoğunluğu zor bir durum gerçekten. Pişmanlık insanı çok yıpratır. Ama pişman olmanız gereken konu eski sevgilinizle olmamanız konusu değil. Sorumluluk alamayan bencil biri için hiçbir pişmanlık duymayın. Sadece acele bir karar verip evlenmişsiniz, bu tabiki bir üzüntü ve pişmanlık sebebi olabilir.

Size tavsiyem öncelikle biraz sakin olun. Yarım kalan ve bir yere varamayan ilişkiler insanda bu hisleri yaratabilir. Yani onu çok sevmenizle falan bir ilgisi yok, bu bir yanılsama sadece. Zamanında zihninizde bu defteri kapatmadan yeni bir sayfa açmaya çalıştığınız için sorun dağ gibi büyümüş orda duruyor. Bu sorunla yüzleşip, kendi içinizde sindirdikten sonra evliliğinizi devam ettirip ettirmeme konusunda bir değerlendirme yapın.

Bu evliliği bitirecekseniz eşinizi sevmediğiniz için bitirin, bencil ve korkak bir eski sevgili için değil.

Eğer eşinizle bir sorununuz yoksa, eminimki diğeriyle evli olsaydınız şu an burada pişmanım keşke evlenmeseydim vs gibi konu açacaktınız. Bazen elinizdekinin kıymetini kaybedince anlıyorsunuz. Şu an o kişi imkansız, ulaşılmaz diye sizi cezbediyor bence.

Bence uzulmek yerine sevinmelisiniz. Zamaninda kiymetinizi bilip size sahip cikamamis bir adam bugun karsiniza cikiyor evli oldugunuzu bildigi halde olan oldu gibi seviyesizce konusuyor. Iki rekat sukur namazi kilin bence

Bu adam aradan 7sene geçmiş olsada siz hala bekar olsanız da sizinle evlenmeyecekti bunu iyice anlayın ve seçtiğiniz hayata bağlanmaya çalışın artık bir annesiniz gençlik aşkı telaşına düşecek zaman geçmiş

At'ı alan Üsküdar'ı geçmiş neyin pişmanlığını yaşıyor şu vakitten sonra? Zamanında pişman olup adımlarını düzgün atacaktı... Yuvanızı yıkmayın.. ha sevmiyorsunuz ayrılmak istiyorsunuzdur o başka ama bir başkası için yuvanızı dağıtmayın...

7 sene önce biriyle çıkıyorduk onu çok sevdim bi kaç kez görüştükten sonra sen iyi bi kızsın ama ben evlenmeyi düşünmüyorum alışmışım rahat yaşamaya dedi bende o günden sonra gelen ilk görücüyü kabul ettim ailemin ısrarıyla o çocuğu beklersen hep ağlarsın dedi bana annem. İsteyen kişi iyi biri diye evlendim ama bişey hissetmeden çok zor günler geçirdim afedersiniz bana dokunmasını bile istemedim 1 tane oğlum var simdi ama eski sevdiğim kişiyle karşılaştm 1 ay önce seni elimden kaçrdım artık yapcak bisey yok dedi bana tekrar aklıma geldi sürekli ağlıyorum onu düşünmekten kurtulamyorum eşime ihanet etmedim hiç bi zaman ama çok mutsuzum beni ayıplamayın n'olur kimseyle paylaşamıyorum bunalıma girdim.

Bir kaç kez görüşmeyle çok sevemezsin. Olsa olsa aşık olmuşsundur. Sonra senin elinde olmadan kaybedince de değerli olmuştur.

Bence onu düşünmeyin. Densizlik etmiş.. Ama mutlu değilseniz, hayat güvencenizi de kazandıysanız eşinizle konuşabilirsiniz bu durumu..

Back
X