Allah rızası için yardım edin

isimsiz12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2020
3
0
1
24
Nişanlıyım Adetim gecikti test yaptım en fazla 4 5 haftalık hamileyim adet sancısı gibi bir ağrı lekelenme ve kanamam oldu arkasından sönük ciğer et parçası gibi avuç içinden az küçük Bişey geldi vajinamdan 3 gün oldu hala kanamam devam ediyor doktora gidemiyorum ailem yüzünden kimsenin haberi yok lütfen bir bilgi verin

Doktora git pazartesi biz bilemeyiz ne olduğunu düşmeyip ocinde parca kaldıysa seni zehirler

Orasini bilemem doktora danisin
Ya tecrübe yaşamış biri evet şunlar şunlar bende de oldu düşük yaptım VS Bi bilgi istedim ben doktora gidemiyorum dedim bilgi vermeyecekseniz doktora git demek için mi yazdınız şuan müşkül bir durumdayım elimde olsa burada sormaz giderdim emin olun

Ya tecrübe yaşamış biri evet şunlar şunlar bende de oldu düşük yaptım VS Bi bilgi istedim ben doktora gidemiyorum dedim bilgi vermeyecekseniz doktora git demek için mi yazdınız şuan müşkül bir durumdayım elimde olsa burada sormaz giderdim emin olun
Bu sekilde bburada soru sorarakta elde birsey eldemezsiniz kanamaniz olsada düşük olmamış olabilir. Doktora gitmekten başka da çaren yok.

Back
X