Allah rızası için yardım edin..:(

vampirdisli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
208
3
68
33
Üniversteye qeldğmden beri aç olmasam bile yemek yiyorum sürekli kendmi tutamıyorum nolur iştah kapatıcı bişiler önerin banaa..

depresyonda mısın nesin canım?
tut kendini ya...

diyet bisküvilerden galetalardan al, meyve koy önüne, istemesen de zorla su iç,su kapatır isteği, azalt iştahını..

yoksa diyet bölümünün müdavimlerinden olursun bu gidişle ..engel ol kendine..

canım bunu ilçala vs sakın deneme doktor kontrolunde olmadan..bende kiloluyum kürtaj olduktan sonra doktorum bana iştahımı kessin diye bir ilaç verdi.fakat bazı sağlık sorunları olan kullanamıyor..sana tavsiyem bir iç hastalıkları uzmanına görünmen..

depresyon değil ama yiyom hep.. boyum 1.72 kilo 69 metobolizmam çlşmıyorr..(

saol canım..

canım öncelikle bir diyetisyenden yardım alman gerekiyor.

bir iki ipucu yazayım

her sabah aç karnına ılık su içine bir kaç damla limon,1 çay kaşığı elma sirkesi ,1 tutam tarçın ve 1 çay kaşığı doğal bal karıştırarak içebilirsin bu iştahını kesmene ve kahvaltıda daha ölçülü yemene yardımcı olacak.

ayrıca gün içinde bol bol su en az 1.5 litre içmelisin.

gün içinde bir kaç bardak bitki çayı özellikle yeşil çay içmelisin,bitki çaylarına şeker kullanma çubuk tarçınlar dan kullan.(çubuk tarçın aktarlarda bulabilirsin,bir çubuk tarçını bardağının içine at bitki çayını ekle ve iç.aynı çubuk tarçınını bir kaç bardak çay ile de kullanabilirsin yani bir sefer kullanıp atma)

aynı zamanda dere otu da iştah kesici özelliğe sahip,dere otunu da yemeklerinde salatalarında kullanabilirsin.
günde mutlaka 3 ana öğün ve 3 ara öğün yemelisin.

Çok teşşekür ederim önerilerin için canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…