Sinirlerim çok bozuldu.sadece 3 ay önce bi ilişkim oldu bunun üzerine 5tane idrar testi yaptım negatif çıktı.şubatın 23nde regl oldum regl gibi değğildi ama bunun üzerine 2 tane kan testi yaptırdım martın3nde ve martın 8nde <1.00 ve <3.00 çıktı.yükselme var hepsinden önemlisi bu ay birsürü belirtim var kasık ağrısı,batması,akıntı,karıncalanma ve dış genital bölgemde yumuşama. artık sinirlerim bozuldu başka ilişkim olmadı benim. tüm bunlar psikolojik olabilir mi? gerçekten rica ediyorum dalga gecmeyin ama tuvalet temasıyla gebelik oluşmuş olabilir mi? aklıma başka hiçbirşey gelmiyor.lütfen yardım edin bana aynısını yaşayan oldu mu
hiccc telaslanma canim. iki gebelik yasadim bu belirtilerden farkli gebelij belirtileri. rahat ol sanirim psikolojik senin ki.
regl gectikten sonra kan degeri bu sekilde dusuk cikmaz. yani bu negatif demek. ben de regl gecikmesinden once kanda 60 di degerim. ayrica mevsim gecisindeyiz ve strese girmissin o yuzden regl farkli olmus bu ay. regl tam olamayinca da agrilari vurmus sana. hic tatli canini sıkma hamile degilsin canim.
Sinirlerim çok bozuldu.sadece 3 ay önce bi ilişkim oldu bunun üzerine 5tane idrar testi yaptım negatif çıktı.şubatın 23nde regl oldum regl gibi değğildi ama bunun üzerine 2 tane kan testi yaptırdım martın3nde ve martın 8nde <1.00 ve <3.00 çıktı.yükselme var hepsinden önemlisi bu ay birsürü belirtim var kasık ağrısı,batması,akıntı,karıncalanma ve dış genital bölgemde yumuşama. artık sinirlerim bozuldu başka ilişkim olmadı benim. tüm bunlar psikolojik olabilir mi? gerçekten rica ediyorum dalga gecmeyin ama tuvalet temasıyla gebelik oluşmuş olabilir mi? aklıma başka hiçbirşey gelmiyor.lütfen yardım edin bana aynısını yaşayan oldu mu
birsürü yazı okudum.okudukça da acaba benimki adet değilyerleşme kanamasımıydı diye düşünmeye başladım.acaba şu değerler 3 ay öncesinin değide şimdi olan bişeyin mi diye düşünmeye başladım.gerçekkten sinirlerim alt üst oldu uyku uyuyamıyorum.bi hata yaptım hala kendime gelemiyorum.cevabınıız için çok teşekkür ederim.hcg değeri sonradan yükseliyo olabilir mi peki?
senin degerin hamile degerin degil canim. yukselmez. birde her yerin test sinirdegeri farklidir. genel de 5 in alti hamile degil demektir. ben evliyim ve com cocuk istedim. baktim regl 5 gun gecti. oram buram agriyor. kesn gebeyim dedim. Kan verdim 1 kusur cikti. aksamina adet oldum. yani psikolojik olarak kendimi gebe sandim ve regl 5 gun gecti.
benim 60 degerim 4 gun sonra 360 olmustu. ama bebegi kaybetti.. neyse emin ol hamile kalmak sanildigi kadar kolay degil. sen beni dinle canim. hamile degilsin. bak ikinci bebegi de 1 martta kaybettim. yani ben bu belirtileri ve testleru daha cok yeni yasadigim icin biliyorum. korkma rahat uyu.
haklısınız bukadar insan isterken böyle bişey yazmam bilenler için gerçekten can sıkııcıdır.teşekkür ederim dikkate alıp yanıtladıgınız için.binbir türlü hikaye var nette.ben de artık şu belirtilerden sonra acaba tuvaletten mi vs sacma düşünmeye başladım mantıga sıgmıyor hiçbiri ama bilgim çok fazla yok acıkcası bekar oldugum içinde korkum var.cevaplarınız azda olsa içimi rahatlattı gerçekten çok teşekkür ederim.
Bana çoğu kez hep yardım ettiniz son kez bi soruu tekralamk istedim çünkü bende ki değişikliği annemde frketti doktora beraber gidicez buyuzdendaha da korktum ya bişey cıkmadı cıkmadı onun yanında çat diye cıkarsa diye.4ay önce ilişkim oldu defalarca kanda beta hcg baktırdım toplamda 5tane,en son 10nisanda ultrason
(Karından) baktı doktor gebelik yok dedi.ama karnımın altında kasık kısmımda o kadar faxla bi şişkinlik var ki annem bile farketti.beta hcg yükselmeden gebelik olur mu? Ya da 3-4aylık bi durumun ultrasonda gözükeneme ihtimali varmıdır? Lütfen kızmayın ciddi belirtilerin hepsi var bu yuzden surekli soruyorum :/
Çok teşekkür ederim anlayışla yaklaştıgınız için inanın ki atamıyorum bunu kendimi gördükçe,buyuzden soruyorum burda hep yanıt aldım cunku,kasık fıtıgıyla ilgili hiç bir bilgim yok açıkcası ama olsaydı ultrasonda gözükmezmiydi o da? Teşhisi nasıl yapılıyor acaba? Psikolojik gebelikle ilgilide bisürü şeyyazmışlar ama bendekiler o kadar yzeysel olmayıp yogun belirtiler oldugundan bitürlü atamadım üstümden işte bu sefer hcg yukselmiyoe mu acba diye düşünmeye başladım
ben iki gebelik yaşadım cnm.arkadaşlarımdan da biliyrm.ne belirtiler olduğunu yazar mısın?
her ihtimali düşünüyorum gebelikle ilgili.şimdi gebeliğin her türünde murlaka betahcg olur.eğer:
kimyasal gebelikse betahcg artmaz,düşer ve adet olunur. ne kese ne bebek olmaz yani.
boş gebelik desek, betahcg artar kese ultrason ile görülür ama bebek görülmez ve kürtajla alınır. Mesela ben bu yüzden 8. haftada kürtaj oldum.
dış gebelik olsa yine betahcg artar ama rahim dışında kese mutlaka ultrasonla görülür ve kürtaj yada operasyon ile alınır.
normal sağlıklı gebelik olsa şimdiye çokkktan bebeğin hareketlerini hissederdin.
ben ciddiyim canım.sen gebe değilsin.kütfen artık dikkatli ol emi
bak cnm netten buldum.kasık fırığının belirtisi:
En çok görülen fıtık türü olan kasık fıtığı öksürükle, ıkınma ve hapşırmayla artan, kasık bölgesinde şişlik ve ağrı gibi belirtilerle kendini belli eder. Kasık bölgesinde şişlik, ağrı, hareket ya da eğilip doğrulma esnasında kasık bölgesinde rahatsızlık oluşur.
1kez böyle bişey yaşadım bidahası olmadı dediğim gibi o da 4y öncesideydi :/ bendeki belirtiler kasıklarımda bu ay batma oldu,göğüslerim gerçekten büyüdü,vajinam sanki küçülmüş gibi kısalmışda diyebilirim,salgı artışım var.genital bölgemde yumuşama var öncrden böyle değildi ve dediğim gibi karnımın altında gittikçe artan bi şişkinlij var 2kez ultrasonla bakıldı sonuncusu daha 10gün önceydi bişey göZükmedi.ben bilmiyorum neden bunları yaşıyorum beta hcglerimde negatif,artık gerçekten yıprandım şunlar olmasa kafamdan atanilirsim şu zamana kadar :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?