Allah rızası için yardım edin..

Sabırla bana cevap verdin yine endişemi anlayışla karşılayıp,çok teşekkür ederim gerçekten.doktora herşeyi soramıyosun sordugumdada başından savar cevaplarla yanıt veriyo,bilen yaşayan birinden bu anlayışı görmek iyi geldi.o zaman ben bi son kez annemle gideyim doktora başka bişeyim varsada cıksın

ne demektatlım.her zaman cevaplarım bildiğim birşeyse. biz birbirimize destek için varız. sen saolasın.bak sana betahcg değerlerimi yazayım için iyice rahatlasın. ama biliyorsun gebelikte 4 hafta 28 gun eder.yani 30 gün olmadığı için 1 ay denmez.
3hafta 6 gun (adetin ilk günü dahil 27.gün): 60
4hafta 4 gun : 306
8hafta 1 gun : 32000 küsür

bu kez doktor sonuçlarını yaz emi.merak ediyorum sonra seni.istediğinde özelden de yazabilirsin bana.

Tamam canım bidahaki gidişimde de büyük ihtimal test ister zaten onu dîrekt paylaşırım ben :)

Bugün muayeneye gittik yumurtalıklarımda küçük kistler dışında hiçbirşey çıkmadı.hormon teatlerim normal cıktı.beta hcg degerim de <1.20 çıktı .gebelik şüphemdem bahsetmedim zaten olsa görülürdü diye düşünüyorum zaten.çok şükür yine içim rahatladı.umarım yine paranoyaklaşmam.karın şişşiğimle ilgili bişey de demedi.zaten fazla ilgisizdi o da tam adet oldugumda geçer heralde .böyle yani :)

artik icin rahat etsin canim. kstlerinde hemencecik iyilessin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…