allah rızası için yardım

gulce_b

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
31
0
6
Kocaeli
arkadaşlar 4 yıllık sevgılımden yenı ayrıldım 1 hafta oldu çok kötü kavga ettik ne olur benim için dua edin çok üzülüyorum

:43:ÜZÜLDÜM CANIMMMMM ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN İŞAALLAH..
ben aşk sevgi konusunda çok hassasım isterimki tüm sevenler kavuşsun ayrılmasın ,senin hakkında da hayırlısı olsun zamana bırak biraz o senin kısmetinse zaten ayrılmazsınız gelir bulur seni..ama şunu da unutma üzüldüğün şeyler için gün gelir şükredersin hayat bu neler getirir bilemezsin bence sakin kal yıpranma duruma göre sen veya o adım atarak bu kadar emek verilmiş zaman harcanmış bir ilişkiyi kurtarırsınız umarım..sağlıcakla kal

:43:ÜZÜLDÜM CANIMMMMM ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN İŞAALLAH..
ben aşk sevgi konusunda çok hassasım isterimki tüm sevenler kavuşsun ayrılmasın ,senin hakkında da hayırlısı olsun zamana bırak biraz o senin kısmetinse zaten ayrılmazsınız gelir bulur seni..ama şunu da unutma üzüldüğün şeyler için gün gelir şükredersin hayat bu neler getirir bilemezsin bence sakin kal yıpranma duruma göre sen veya o adım atarak bu kadar emek verilmiş zaman harcanmış bir ilişkiyi kurtarırsınız umarım..sağlıcakla kal

allah razı olsun öyle bir psıkolojıye burundumki hayırsızsa bile olsun diyorum yanlıs dusunuyorum belkı ama .çok sağolun

Back
X