- 25 Haziran 2016
- 203
- 97
- 33
- Konu Sahibi Ela vardaristan
-
Çok saolun bende ilk defa olduBen olsam ederdim resmen yakmışlar sizi. Bende çok korkuyorum yakma olayından lazeri düşünsemde
Dermatoloğa gidin izler için. Geçmiş olsun.
Nereye şikayet edebilirim sabahtan beri ağlıyorumNormal değil bu, yakmislar bildiğin. Şikayet edin hemen.
Sağlık bakanlığı olabilir sanırım. İzni var mıydı merkezin lazer için?Nereye şikayet edebilirim sabahtan beri ağlıyorum
Bepanthen ve fito kullanıyorum ağlıyorum görsenizYanık kremi silverdin al hemen sür gece gündüz çünkü yakmışlar. Geçmiş olsun.
Bilmiyorum kiSağlık bakanlığı olabilir sanırım. İzni var mıydı merkezin lazer için?
arkadaşlar dün lazere gittim resmen kolktukaltımı yaparken aşırı acıdı acıması normal herkesinki acıyor dedi sonra lazer yaptı özel bölgemede yanmaya başladı aşırı alev aldı sonra böyle lekeler oluştu sizce o lazer merkezini şikayet etmeli miyim napim ben bu durumda sizce ?aynen bu durumda Ağlıyorum sabahtan beri sizce geçer mi bu durum? Bu ne lekesi kahverengi kahverengi
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-ilgili-son-yayinlamis-oldugu-genelge.413581/Bilmiyorum ki
Bepanthen ve fito kullanıyorum ağlıyorum görseniz
Bilmiyorum ki
Kadını aradı annem kesinlikle geçecek diyor dediklerimin arkasındayım diyor sen beni az çok tanıdın geçicek onlar bak gör dediYakmışlar seni bacım geçmiş olsun cildiye ye git ya da silverdin al eczaneden
Kadın dediki kesinlikle leke kalmayacak hepsi geçecek dedi dediklerimin arkasındayım dediÖncelikle işlemi yapan uzmanla görüşüp kalıcı olup olmadığını öğrenin, Ödeme makbuzlarını belgeleyip, cildiyeden rapor alırsan dava açabilirmişsin.
Hiç güzel hastane bulamadım kiben bu her lazer konusuna yazıyorum yine yazayım birileri okur belki hastanelerde yaptırın lazeri ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?