- 7 Mart 2022
- 59
- 15
- 3
- 34
- Konu Sahibi Simgecicicis
-
Test yapın geçmiş zaten gününüz çok rahat belli olur diye düşünüyorumNormal de her ayın 14 yada 15 inde hasta olurdum martin 15inde oldum hasta 20 sinde birlikteliğim oldu 29 una kadar 2 yada 3 kere birlikteliğim oldu boşalmada oldu . Ve nisanın 8 inde hasta olduğumu sanıyodum heralde hasta olmamışım üstüne görülme denen şey oldu 15 inde durdu bugünde göğüslerim de şişlik farkettim normalde hastalığım bitmeden inerdi şişlik şuan sertleşiyor hamile olabilirmiyim. Ve benim asıl sorum hastalığımdan itibaren yumurtalıklar çatlaması tutuyor mu
Erken döllenme olmuş olabilirmi. Adetin birinci gününden hesaplıyorz dimiTest yapın geçmiş zaten gününüz çok rahat belli olur diye düşünüyorum
Erken döllenme olmuş olabilirmi. Adetin birinci gününden hesaplıyorz emiTest yapın geçmiş zaten gününüz çok rahat belli olur diye düşünüyorum
Internetten baktım 6 12 gün arası değişiyormuşÜstüne görme 7 gün sürer mi hiç duymadım.
Test yapin
Bilmediğim için soruyorum anlayışlı ol !!Biz nerden bilelim sizin yumurtanızın ne zaman çatladıgını ayol. Test diye bişey var.
Senin yumurtani buradan kimse bilemez ki bunda anlayışlı olacak bişey yok.Bilmediğim için soruyorum anlayışlı ol !!
Ünlem kullanmayın. Bilmiyorsanız az önce öğrendiniz test diye bişeyin var oldugunuBilmediğim için soruyorum anlayışlı ol !!
E korunmamış nasıl korku bu anlamıyorum tövbesteyşınBirden fazla aynı konuyu açmak yasak
diğer konumuzda kürtaj oldum hamilelik riskim yoktu diyorsunuz ama kürtajdan sonra doktor özellikle uyarıyor korunun diye.
rahim dinlensin ki sonra hamilelik isterseniz korunmayın diyor.
Selizay hamile kalmaktan korkuyor
Kendisi aslında istiyor ama hamile kalırsa diğer taraf bebeği istemiyorE korunmamış nasıl korku bu anlamıyorum tövbesteyşın
Benm hesabim deil bu arkadsmn ilk defa yazıyorm ben süresini verdiBirden fazla aynı konuyu açmak yasak
diğer konunuzda kürtaj oldum hamilelik riskim yoktu diyorsunuz ama kürtajdan sonra doktor özellikle uyarıyor korunun diye.
rahim dinlensin ki sonra hamilelik isterseniz korunmayın diyor.
Selizay hamile kalmaktan korkuyor
6/12 gün ilişkiden sonra geçen süre, üstüne görme kanamasını görebileceğiniz günlerin sayısı 6. Gün de olabilir 12. Gün de gibiErken döllenme olmuş olabilirmi. Adetin birinci gününden hesaplıyorz emi
Internetten baktım 6 12 gün arası değişiyormuş
O zaman siziBenm hesabim deil bu arkadsmn ilk defa yazıyorm ben süresini verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?