ALLAH RIZAZI ICIN BIR BAKIN bir cevap

beyza1986

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2010
137
1
46
Almanya
7+5 haftalik hamileyim 6 haftamda bulantilarim basladi su an 7 hafta 5 günlüküm ve 2 gündür bulantilarim yok cok korkuyorum bebeyime birsey oldu diye carsamba günü terminim var böyle olanlar var mi arkadaslar endiseliyim bugun cok hafif kasik agrim var..........................

hergün miden bulanacak diye bir şey yok korkma bazılarında hafif olur kısa sürer bazılarında da ağır olur her yemekten sonra olur
bende mesela ikinci hamilelğim ilkinde doğurcağım gün bile sabah kusup gittim bun da aynı şekilde 24 haftalığım her sabah kusuyorum

ay kizlar insallah öyledir insan en ufak birsey olsa endiseleniyor 9 ay diken üzerinde olacam galiba hep korku icindeyim....

iki gün bulantın olmaması tamamen bittiği anlamına gelmez ki, benim bir hafta hiç bulantım olmuyordu, tam bitti diyordum, bi hafta sonra tam gaz bulantıya devam. sende de öyle olabilir. bulantının bebeğin sağlığı ile hiçbir ilgisi yok canım, için ferah olsun.

iki gün bulantın olmaması tamamen bittiği anlamına gelmez ki, benim bir hafta hiç bulantım olmuyordu, tam bitti diyordum, bi hafta sonra tam gaz bulantıya devam. sende de öyle olabilir. bulantının bebeğin sağlığı ile hiçbir ilgisi yok canım, için ferah olsun.

nebiliyim bulanti belirtileri olmayinca burda bebeyini kalbi durdugunu yazanlar olmustu bende cok korkuyorum.....ama yinede icimi biraz olsun rahatlatin..

7+5 haftalik hamileyim 6 haftamda bulantilarim basladi su an 7 hafta 5 günlüküm ve 2 gündür bulantilarim yok cok korkuyorum bebeyime birsey oldu diye carsamba günü terminim var böyle olanlar var mi arkadaslar endiseliyim bugun cok hafif kasik agrim var..........................
bıtanem kasık agrıları kese ve cenin in buyumesınden kaynaklanıyor .. bulantılarının olmaması da gayet guzel benceee .. ben hıc mıde bulantısı yasamadım belki 1 defa belkı 2 defa kusmuşumdur . Rabbım bebegıne sıhhat can kan versın korkma . en azından 27 haftalık bı hamiş olarak benım dusuncem buu :nazar:

canım ben de seninle aynı haftalardayım. iki gün önceye kadar mide bulantılarım çok yoğundu ama dünden beri herşeyi gzel yiyorum ve hiç bulanmıyorum.aynı soruyu bende kendime çok sordum eyvah bebişde bi sorun mu var acaba diye.ve hatta ben 10 gündür de kahverengi lekelenmelerle de uğraşıyorum.nasipleri varsa sağlıkla sıhhatle hayırla geleceklerse gelsinler diyorum.bu hafta çalışmaya da başlıcam.artık ya kalacak ya gidecek son kararı Rabbim verecek.hayırlısı olsun inşallah diyelim

canım sakın korkma. ben 14 haftalık hamileyim. inanır mısın hiç mide bulantım olmadı. başlarda endişeleniyordum senin gibi ancak kontrollerime gittiğimde sapasağlam çıkıyor bebişim:)

deli kız seni :1: daha ne istiyon işte
ben oğlumda hiç tatmadım mide bulantısını ama kızımda yaşadım çok kötü bişey :43: o yüzden bulanmadığı zaman sevinmen bile lazım.
gerçi ilk bebeğinse tedirgin olman çok normal.İnsan korkuyor değil mi ona bişey olucak diye :18:

canım ben de seninle aynı haftalardayım. iki gün önceye kadar mide bulantılarım çok yoğundu ama dünden beri herşeyi gzel yiyorum ve hiç bulanmıyorum.aynı soruyu bende kendime çok sordum eyvah bebişde bi sorun mu var acaba diye.ve hatta ben 10 gündür de kahverengi lekelenmelerle de uğraşıyorum.nasipleri varsa sağlıkla sıhhatle hayırla geleceklerse gelsinler diyorum.bu hafta çalışmaya da başlıcam.artık ya kalacak ya gidecek son kararı Rabbim verecek.hayırlısı olsun inşallah diyelim
Canim dedigin gibi allah bilir...insallah bebislerimizi bize baslar...

deli kız seni :1: daha ne istiyon işte
ben oğlumda hiç tatmadım mide bulantısını ama kızımda yaşadım çok kötü bişey :43: o yüzden bulanmadığı zaman sevinmen bile lazım.
gerçi ilk bebeğinse tedirgin olman çok normal.İnsan korkuyor değil mi ona bişey olucak diye :18:

Insan telleslaniyor canim bugun sabah icim disima cikti icim bulansa bir turlu bulanmasa bir turlu 9 ay nasil gececekse hep telas hep korku icindeyim aalah yar ve yardimcimiz olsun...

bende de aynı sorunlar var.bnm şikayetlerim 4.5.6.7 haftadı hep aynı.
ben de endişeliydim ama burada yazılanları okudukça rahatladım.demekki normalmiş :12:

Back
X