Hepinize merhaba yeni üyeyim. Bazı başlıklara girip başınızdan geçenleri okuyunca yazma gereği hissettim. Geçen sene ortak arkadaşımız olan biriyle tanımıştım. İlk görüşte ondan o kadar çok etkilenmistim ki sürekli onu soruyordum sürekli dua ediyordum. İki ay sonra aramızı yaptılar bir ilişkiye başladık. O daha önce bir evlilik yaşamıştı ve bu yüzden ilişkiyi fazla uzatma taraftarı değildi. Herşey çok güzeldi ayaklarım yerden kesilmişti resmen. Ama bir gün durduk yere sen çok iyi bir insansın ama benim zamana ihtiyacım var deyip gitti. Ne aradı ne sordu ondan sonra. Tabi ben tahmin edileceği gibi sürekli onu düşünüyordum ama gururumdan onu ne aradım ne sordum. Faceden silememistim onu elim gitmemisti. Bir gece kızın birine romantik bir şarkı paylaştı 15 dakika sonra kaldırdı. Bende bunları görünce sildim onu. Fakat sürekli takip ettim. Mayıs ayında çok mutlu olduğunu belirten birseyler yazmış. Bende suphelendim bir kurcaladim facesinı rus bir kız beraber çekilmiş resimlerini profil fotosu yapıp koymuş bir de bunun facesinde. Ben sevgilisi bu herhalde diye düşünürken geçen ay öğrencisiyle nisanlandigini öğrendim. Hem rus kız facesinde hem diğeriyle nişanlı. Diyeceğim o ki Allah beni korumuş. Boş yere gidenlerin ardından üzülmeyin. Bazilarinizin hikayesi yaşadıkları bana o kadar tanıdık geliyor ki. Gidenler iyi ki gitmiş hayatinizdan Allah sizi kormuş.