Kızlar bundan yaklaşık 6 ay önce eşim bir trafik kazasına karıştı yoldan dönerken başka bir araba panik yapıp arabasına binen kadına çarpmas kadında birseyyokmus pek öyleki akşam ifade vermeye karakola gelmiş ilk başta şikayetçi olmamış sonra dava açmış kazanamamis şimdide yine 20 bin tl lik dava açmış şimdi soruyorum allah o parayi yedir tirmi S3n başkasının rizkina göz dikiyor sun allah onu misliyle çıkarır senden maduriyet yok çünkü ortada bütün masraflari sigorta karşılıyor çünkü insan oğluyum başıma gelmez demeyi allahtan korkusu olan bunu yapmaz kaza bu geliyorum demez kadında kırık çıkık hiç birşey yok ayrıca yanlısı dusunuyorum
Fiziksel bir şey yok peki ya ruhsal?Kızlar bundan yaklaşık 6 ay önce eşim bir trafik kazasına karıştı yoldan dönerken başka bir araba panik yapıp arabasına binen kadına çarpmas kadında birseyyokmus pek öyleki akşam ifade vermeye karakola gelmiş ilk başta şikayetçi olmamış sonra dava açmış kazanamamis şimdide yine 20 bin tl lik dava açmış şimdi soruyorum allah o parayi yedir tirmi S3n başkasının rizkina göz dikiyor sun allah onu misliyle çıkarır senden maduriyet yok çünkü ortada bütün masraflari sigorta karşılıyor çünkü insan oğluyum başıma gelmez demeyi allahtan korkusu olan bunu yapmaz kaza bu geliyorum demez kadında kırık çıkık hiç birşey yok ayrıca yanlısı dusunuyorum
İyi de dinde bile var bu yani para vermeniz gerekiyor. Neden yedirtmesin ki Allah? Belki psikolojik olarak çok harap oldu?
İlla fiziksel mi olması lazım?
Kızlar bundan yaklaşık 6 ay önce eşim bir trafik kazasına karıştı yoldan dönerken başka bir araba panik yapıp arabasına binen kadına çarpmas
Hayır yaralanınca da verilmesi gerekiyor. Mahkeme zaten 20bin ödetmez daha cüzi bir miktar olur.Dinde ölünce para verilmiyor mu? Yani ben öyle biliyorum
İşin ruhsal kısmımi cnm T.C yaşıyoruz neler oluyor bu ülkede bilen varmı 6 6 9 yasindakilere tacavuz ediliyor çocuk bunalıma giriyor intihar ediyor hayatta insan oğlu başıma gelmez demeyin olaylar karşısında bencil olmak yerine o insanların yerine koyun kendinizi ben öyle yaptimFiziksel bir şey yok peki ya ruhsal?
Herkes yaptıklarının bedelini ödemeli bence. Kadın haksızsa zaten davayı kazanamaz. Niye şimdiden endişelendiniz?
Hayır yaralanınca da verilmesi gerekiyor. Mahkeme zaten 20bin ödetmez daha cüzi bir miktar olur.
Ya ALLAH aşkına ne alakası var? Ülke de ahlaksızlıklar var diye adalet sistemine kilit mi Vuralım? Kaza yapana 'sen insanlar neler yaşıyor biliyor musun defol git hakkını arama mı diyelim?' Kadın haklı Allah'ta gayet güzel yedirir. Olay zaten mahkemeye taşınmış mahkeme kararı verecektir bizim konuşmalarımızın hepsi varsayım üzerine olacak.İşin ruhsal kısmımi cnm T.C yaşıyoruz neler oluyor bu ülkede bilen varmı 6 6 9 yasindakilere tacavuz ediliyor çocuk bunalıma giriyor intihar ediyor hayatta insan oğlu başıma gelmez demeyin olaylar karşısında bencil olmak yerine o insanların yerine koyun kendinizi ben öyle yaptim
Ne alaka?İşin ruhsal kısmımi cnm T.C yaşıyoruz neler oluyor bu ülkede bilen varmı 6 6 9 yasindakilere tacavuz ediliyor çocuk bunalıma giriyor intihar ediyor hayatta insan oğlu başıma gelmez demeyin olaylar karşısında bencil olmak yerine o insanların yerine koyun kendinizi ben öyle yaptim
Ne alaka? Taciz olmayinca bunalima giremez mi insan? Ayrica davayi acan kadinin yerine koymamissiniz hic de kendinizi. O yuzden yorumunuz cok sacma. Fiziksel bir sey olmasa dahi ruhsal olarak etkilenmistir ve insan evladi olan mahkeme karari olmasa dahi karsi tarafin gonlunu yapmak icin kucuk de olsa bir ikramda bulunmali. Ama siz de o isigi goremedim ben Allah sizin gibi insanlarla karsilastirmasin.İşin ruhsal kısmımi cnm T.C yaşıyoruz neler oluyor bu ülkede bilen varmı 6 6 9 yasindakilere tacavuz ediliyor çocuk bunalıma giriyor intihar ediyor hayatta insan oğlu başıma gelmez demeyin olaylar karşısında bencil olmak yerine o insanların yerine koyun kendinizi ben öyle yaptim
İşin ruhsal kısmımi cnm T.C yaşıyoruz neler oluyor bu ülkede bilen varmı 6 6 9 yasindakilere tacavuz ediliyor çocuk bunalıma giriyor intihar ediyor hayatta insan oğlu başıma gelmez demeyin olaylar karşısında bencil olmak yerine o insanların yerine koyun kendinizi ben öyle yaptim
İşin ruhsal kısmımi cnm T.C yaşıyoruz neler oluyor bu ülkede bilen varmı 6 6 9 yasindakilere tacavuz ediliyor çocuk bunalıma giriyor intihar ediyor hayatta insan oğlu başıma gelmez demeyin olaylar karşısında bencil olmak yerine o insanların yerine koyun kendinizi ben öyle yaptim
Dinde para verme kan parası olarak adlandırılır oda olumlu kazalardadir sende ufak tefek siyriklara öyle bir para yoktur istediğiniz hocaya sorun haksız kazanç vardır bide oda bu isteİyi de dinde bile var bu yani para vermeniz gerekiyor. Neden yedirtmesin ki Allah? Belki psikolojik olarak çok harap oldu?
İlla fiziksel mi olması lazım?
Yani neler oluyor neler bana göre diyorum cunku herkesin görüşü farklıdır o kadar kötü şeyler varki sen bugün araba kullanırken birine carpmiyaciginin garantisi varmıNe alaka?
Amin cnm allah benide senin gibiler karsilastirmasinNe alaka? Taciz olmayinca bunalima giremez mi insan? Ayrica davayi acan kadinin yerine koymamissiniz hic de kendinizi. O yuzden yorumunuz cok sacma. Fiziksel bir sey olmasa dahi ruhsal olarak etkilenmistir ve insan evladi olan mahkeme karari olmasa dahi karsi tarafin gonlunu yapmak icin kucuk de olsa bir ikramda bulunmali. Ama siz de o isigi goremedim ben Allah sizin gibi insanlarla karsilastirmasin.
Allah yedirtir mi sorusunun cevabi ise evet yedirtir. Iyi ve kotu insanlara bicilmis bir omur var ve bu sure icinde herkes yiyip iciyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?