• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah yedirtirmi

Yani neler oluyor neler bana göre diyorum cunku herkesin görüşü farklıdır o kadar kötü şeyler varki sen bugün araba kullanırken birine carpmiyaciginin garantisi varmı
Tabii ki de garantisi yok, o yüzden araba çarparsa ve kusur bende değilse, hakkımı hukuki yoldan ararım. Ben çarparsam da karşımda ki arasın.
Kadın da bunu yapıyor şuan.

Son düzenleme:
Hayır benim kafama takılan önce şikayetçi olmayıp sonra neden fikrini değiştirmiş. Ayrıca allahla kul arasına girilmez yedirip yedirmeyeceği bizim konuşucağımız bir şey değil zaten mahkeme kararını veriri haklı bulunursa alır.

Dinde para verme kan parası olarak adlandırılır oda olumlu kazalardadir sende ufak tefek siyriklara öyle bir para yoktur istediğiniz hocaya sorun haksız kazanç vardır bide oda bu iste

Yani neler oluyor neler bana göre diyorum cunku herkesin görüşü farklıdır o kadar kötü şeyler varki sen bugün araba kullanırken birine carpmiyaciginin garantisi varmı

Amin cnm allah benide senin gibiler karsilastirmasin
Siz iyi misiniz? Ne demek ufak siyriklara para yoktur? Hafifce omzuna vursaniz dahi karsidaki kisiye kisas hakki dogar. Gercekten Allah sizin gibilerle karsilastirmasin.Egoizmden hakliyi haksiz duruma sokarsiniz siz. Yaratici sizin gibilere de burada yedirtir ama vakti gelince bedelini de odetir.

Kızlar bundan yaklaşık 6 ay önce eşim bir trafik kazasına karıştı yoldan dönerken başka bir araba panik yapıp arabasına binen kadına çarpmas kadında birseyyokmus pek öyleki akşam ifade vermeye karakola gelmiş ilk başta şikayetçi olmamış sonra dava açmış kazanamamis şimdide yine 20 bin tl lik dava açmış şimdi soruyorum allah o parayi yedir tirmi S3n başkasının rizkina göz dikiyor sun allah onu misliyle çıkarır senden maduriyet yok çünkü ortada bütün masraflari sigorta karşılıyor çünkü insan oğluyum başıma gelmez demeyi allahtan korkusu olan bunu yapmaz kaza bu geliyorum demez kadında kırık çıkık hiç birşey yok ayrıca yanlısı dusunuyorum

Anlamadım eşiniz mi çarpmış yoksa başka bir araba çarpmış da eşiniz şahit mi?
Ortada haksız bir durum varsa yedirtmez tabi.

Dinde para verme kan parası olarak adlandırılır oda olumlu kazalardadir sende ufak tefek siyriklara öyle bir para yoktur istediğiniz hocaya sorun haksız kazanç vardır bide oda bu iste

Sana da araba çarpmayacağının garantisi yok. Sonucunda ölmeyeceğinin, sakat kalmayacağının, panik atak olmayacağının, bir daha araba kullanmaya korkmayacağının..
İster gör ister görme suçlu olan kendisine çarpılan kadın değil, kimse de canın sağ olsun ne olacak alt tarafı çarptın demez dememeli. Araba kullanacak psikolojisi olmayanlar kullanmasın bir zahmet, panikle çarpmışmış nasılsa yumuşatıyorsunuz kusuru.

Tabi ki garantisi yok, Allah esirgesin biz çarparsak biz de çekeceğiz cezamızı.
Ayrıca hatırlatırım kanunlarla yönetilen bir ülkedeyiz. Kanunlar ne derse o.

Ya nerelere çektiniz helal olsun ayrıca adaletin kestiği acimaz eşim parayi versin ben onla zengin olmam ayrıca demek istediğim psikolojinin bahsedenlere sesleniyorum bir kazaya karışmış iniz çok büyük değilde öyle ne psikolojisi bozulmuş o tacize ugrayanlar ne yapsın küme tazminat açsın ayrıca böyle mahkeme fslan biz alışık insanlar değiliz benim kocan 1 ay arabasına binmedi bizim psikolojimiz ne olacak bende kadını dava açım sen arabanı niye binerken dikkat etmedim diye çünkü anlamayanlara söyleyeyim çarpan eşim değil kazaya sebebiyet vermiş oluyor bukadar saçma sapan yorumlara artık cevap vermiyecem

Buna biz karar veremeyiz hanımefendi.

Mahkeme yapılır kadın haklıysa kazanır haksızsa kaybeder.

Haklıysa Allah yedirtir.

O kadının yerinde siz olsaydınız insanlık hali çarptı işte çok korktum ama önemli değil diyebilecek miydiniz?? O kadının yerinde çocuğunuz olsaydı hakkım helali hoş olsun der miydiniz???

Ya nerelere çektiniz helal olsun ayrıca adaletin kestiği acimaz eşim parayi versin ben onla zengin olmam ayrıca demek istediğim psikolojinin bahsedenlere sesleniyorum bir kazaya karışmış iniz çok büyük değilde öyle ne psikolojisi bozulmuş o tacize ugrayanlar ne yapsın küme tazminat açsın ayrıca böyle mahkeme fslan biz alışık insanlar değiliz benim kocan 1 ay arabasına binmedi bizim psikolojimiz ne olacak bende kadını dava açım sen arabanı niye binerken dikkat etmedim diye çünkü anlamayanlara söyleyeyim çarpan eşim değil kazaya sebebiyet vermiş oluyor bukadar saçma sapan yorumlara artık cevap vermiyecem
Kazaya sebebiyet veren çarpandan daha suçlu değil mi?

Pes.. :KK9:
Kocanın psikolojisinin bozulması kendi hatası, araba kullanmamasına sevindim bir başkasını öldürme ihtimali azalmış oldu, birini öldürse adamın ailesi sizin karşınızda hakkını arayamayacak bile, Çünkü senin kocişin asla hatalı olamaz. Panikle yapmıştır çok üzülmüştür ağlamıştır :ukala:

O nasil kaza ya hicbisey anlamadım. Ayrıca ben kaza geçirsem nie pskolojm bozulsun yada bunalıma giriyim o kısımda saçma geldi insanoğlu ne zaman bu kadar hassas oldu . Biri bunları açıklasın :)))

O nasil kaza ya hicbisey anlamadım. Ayrıca ben kaza geçirsem nie pskolojm bozulsun yada bunalıma giriyim o kısımda saçma geldi insanoğlu ne zaman bu kadar hassas oldu . Biri bunları açıklasın :)))
İlk bende anlamamıştım kazayı ama konu sahibinin son mesajına göre; eşi başka bir arabanın kendi arabasına binmeye çalışan kadına çarpmasına neden olmuş. Kaza geçirince psikoloji bozulması gayet normal can korkusu var ucunda boru değil.

İlk bende anlamamıştım kazayı ama konu sahibinin son mesajına göre; eşi başka bir arabanın kendi arabasına binmeye çalışan kadına çarpmasına neden olmuş. Kaza geçirince psikoloji bozulması gayet normal can korkusu var ucunda boru değil.
Herkesin ruh hali farklı ben kaza geçirdim daha önce iki kez ama pskolojm bozulmadı. Korkularmda olmadı. Demekki ben okadar hassas deilmsm bukonularda

Herkesin ruh hali farklı ben kaza geçirdim daha önce iki kez ama pskolojm bozulmadı. Korkularmda olmadı. Demekki ben okadar hassas deilmsm bukonularda
Öyle benim annem yeni araba kullanmaya başladığı sıralarda arabayla düz duvara çarptı sadece can tehlikesi hiçbirşey yoktu ama son kullanışı oldu daha da kullanamıyor. Ama başkası arabayla defalarca takla atar bir süre sonra tekrar direksiyon başına geçebilir. Farklı herkesin hassasiyeti.

Avukat değilim o yüzden adaletin nasıl işlediğini anlamam ama bazılarının çok güzel ahkam kesiyor yok araba sürmesin kocan falan bu Kasıtlı olay d3gil arkadaşlar adı üstünde kaza açılımını bilecek yaşta olan varmi

Back
X