allaha çok şükür mucizesini gönderdi..

xolix06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2008
863
10
96
Ankara
2 olumsuz mikro denemesi..3 buçuk yıllık bekleyiş..yüzde bir morfoloji.tam 3. denemeye beşlıcakken çok şükür doğal yoldan rabbim gönderdi mucizesini.darısı sie.hepimiz için dua ediyorum.allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.lütfen umudunuzu yitirmeyin..:CüvCüv:

canım,
hayırlı olsun .çok sevindim.morfolojiyle ilgili başlıklarda seni görüyordum.allah tamamına erdirsin inşallah.
sevgiler...

canımm adına cok sevindimm allah tamamına erdirsin canım ayy cok güsel yaaaa süperrrrr

canım allahım saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın inşallah bız ısteyenlerede boyle mucızeler olur

2 olumsuz mikro denemesi..3 buçuk yıllık bekleyiş..yüzde bir morfoloji.tam 3. denemeye beşlıcakken çok şükür doğal yoldan rabbim gönderdi mucizesini.darısı sie.hepimiz için dua ediyorum.allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.lütfen umudunuzu yitirmeyin..:CüvCüv:

canım okadar çok sevindimki.Allah kucağına almayıda nasip etsin.taze hamiş kendine çok iyi bak.benimde 3. tedavim 1 hafta içinde başlıyor.hamişlerin duası kabul olur derler.sende bizim için dua et canım.

canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun allahım isteyen herkese evlat sevgisini yaşatsın.şimdiden allah analı babalı büyütsünnn :nazar:

canımmmmmmmm bilsen ne kadar çok sevindim seninle genart bölümündeydik allahım sen çok büyüksün canım inşallah hayırlısı ile bebeğinide kucağına alırsın

çok sevindim, anımsıyorum mücadeleni paylaşmıştık daha önce... allah nazardan da korusun kendine çok dikkat et.. gerekşirse dinlen bol bol kritik haftalar bitene kadar ..allah kucağına almayı da nasip etsin biran evvel...

canımmm hayırlı olsun ne kadar sevındım anlatamam...senınle aynı dönemlerde tedavı olmustuk hep...ne güzel aynı sıkıntıları yasamadan rabbım yüzünü güldürdü...darısı tüm bebek hasretı çekenlere inşallah....

canım okadar çok sevindimki.Allah kucağına almayıda nasip etsin.taze hamiş kendine çok iyi bak.benimde 3. tedavim 1 hafta içinde başlıyor.hamişlerin duası kabul olur derler.sende bizim için dua et canım.

sena seni hatırlıyorum.inşallah bu denemede olacak.genelde 3.de tutuyor.dualarım senle.hayırlı olsun tedavin.

Canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

canım inan çok sevindim RAbbim isterse onun için olmayacak bişey yok.demekki zamanı varmış.Allah sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla kucağına Almayıda nasip etsin.tekrar tebrikler canım Allaha emanet ol

Back
X