allaha çok şükür mucizesini gönderdi..

allah tamamına erdirsin canım..
bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yarabbim..

canım okuyunca çok sevindim çünkü ikinci denemenin sonunda ne kadar üzüldüğünü biliyorum inşallah çok rahat bir hamilelik geçirir ve bebeğini sağsalim kucağına aırsın

canımmmmmmmm bilsen ne kadar çok sevindim seninle genart bölümündeydik allahım sen çok büyüksün canım inşallah hayırlısı ile bebeğinide kucağına alırsın

sevgidolucum.o topikte herkez hamile kaldı.bence uğurlu.şimdi sıra sende.ben tam genartda 3 e başlıcaktım.aysun hocaya söyledim.sevinçten ağladı.şimdi kontrollere ona gidiyorum.orası gördüğüm en vicdanlı ve iyi merkez.

ewet canım çoook zor günlerdi.her kışın baharı varmış.çok şükür.sende yaklaşmışsın bebişine kavuşmaya az kalmış.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

çok şükür adacım.sen ne durumdasın şimdi?

canım okuyunca çok sevindim çünkü ikinci denemenin sonunda ne kadar üzüldüğünü biliyorum inşallah çok rahat bir hamilelik geçirir ve bebeğini sağsalim kucağına aırsın

çok zor günlerdi çok şükür geride kaldı.senide tebrik ederim buarada.

ne güzel böyle mucizevi bir gebelik haberi almak.. benim de eşimde morfoloji % 1'di... şanslıydım ki ilk tüp bebek denememde hamile kaldım... senin adına çok sevindim xolix... Allah bebeğini sana bağışlasın inşalalh... kaydirigubbakcemile

gözün aydin canim allah tamamini erdirsin darisi bizim basimiza..

hayırlı uğurlu olsun canım ...rabbim kucağına almayıda nasip etsin...darısı benim başıma...

2 aşılama sonrası negatiflik.... yaşadık tüp bebeğe geçmeye karar verdik.....

ama emin ol yıkılmış durumdayım maddi manevi yıkıntıdayım

senin adına çok sevindim çoook rabbim daha çok güldürsün yüzünü......

rabbim tüm isteyenlere sağlıklı sıhatli evlat versin içinden benide ayırmasın inşallah

insallah sag salim kucagina alirsin canim
darisi tum isteyenlerin basina

seni çook iyi anlıyorum.gerçekten çok ağır tecrübeler yaşıyoruz.ama her kışın baharı varmış inan.vakti gelince oluyor herşey.böle dışardan konuşmak kolay tabii.yaşayan bilir.allahım inşallah verecek sanada baharını.sabret canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…