canımmmmmmmm bilsen ne kadar çok sevindim seninle genart bölümündeydik allahım sen çok büyüksün canım inşallah hayırlısı ile bebeğinide kucağına alırsın
allah tamamına erdirir inşallah bütün istiyenlere allah bu duyguyu tattırsı inşallah
çok sevindim, anımsıyorum mücadeleni paylaşmıştık daha önce... allah nazardan da korusun kendine çok dikkat et.. gerekşirse dinlen bol bol kritik haftalar bitene kadar ..allah kucağına almayı da nasip etsin biran evvel...
canımmm hayırlı olsun ne kadar sevındım anlatamam...senınle aynı dönemlerde tedavı olmustuk hep...ne güzel aynı sıkıntıları yasamadan rabbım yüzünü güldürdü...darısı tüm bebek hasretı çekenlere inşallah....
allah tamamına erdirsin canım..
bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yarabbim..
canım okuyunca çok sevindim çünkü ikinci denemenin sonunda ne kadar üzüldüğünü biliyorum inşallah çok rahat bir hamilelik geçirir ve bebeğini sağsalim kucağına aırsın
gözün aydin canim allah tamamini erdirsin darisi bizim basimiza..
canim benim Allah sonuna kadar hayirli bi sekilde gitmesini nasip etsin....
hayırlı uğurlu olsun canım ...rabbim kucağına almayıda nasip etsin...darısı benim başıma...
2 aşılama sonrası negatiflik.... yaşadık tüp bebeğe geçmeye karar verdik.....
ama emin ol yıkılmış durumdayım maddi manevi yıkıntıdayım
senin adına çok sevindim çoook rabbim daha çok güldürsün yüzünü......
rabbim tüm isteyenlere sağlıklı sıhatli evlat versin içinden benide ayırmasın inşallah
insallah sag salim kucagina alirsin canim
darisi tum isteyenlerin basina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?