allaha çok şükür mucizesini gönderdi..

oley yaaaaa..................müthiş bir haber vermişsin canım......................
Allah hayırlısıyla kucagına almayıda nasip etsin............darısı bize inşaallah..........................

canım cok sevındım Rabbımın hıkmetı ıste O ol dedıkten sonra hıç bısı duramaz onunde sağlıcakla kucağına alman dıleğı ıle darısı bızlerın basına dualarında bızlerıde unutma

xolix çok sevindim....Allah kucağına almayı nasip etsin....

geçen denemelerinde neler yaşadığını hatırlıyorum....zor günler geçirdin ama bak Rabbim mükafatını verdi....Çok şükür.......

Allah tamamına erdirsin..Bebeğini sağlıkla Kucağına almanı dilerim..
Ne mutlusundur şimdi..

çok sevindim xolix06
allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
kendine iyi bak
sevgiler

tebrikler cnm.allahım tamamına erdirsin inşallah.
darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.

Tebrkler .Allah kucağına almayı nasip etsin. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah

canım tebrik ederim rabbim kucağına aldığınıda göstersin inşallah her sabrın bir selameti vardır sende sabrının mükafatını alıyosun darısı tüm çaba sarfedenlerin başına inşallah

sera96 ablaaaaaaaaam inşallah tez zamanda sanada nasip etsin rabbim

Allah tamamina erdirsin insallah canim.. Ne guzel,bi mucize daha.. ALLAHIM isteyen herkese nasip etsin boyle guzel mucizeyi:)

canım çok sevindim.çok güzel bir haber bu.Allahtan ümüt kesilmez kızlar,herşey sabır ve dua...

cookkkkkkkkkkkkkkk guzel harıka bı sey........rabbım ınş tamamına erdırsın

Tebrikler canimmmm a.s.
Rabbim bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin ..
Dualarini bizlerden esirgeme ..
Insallah bizler de bu mutluluga erenlerden oluruzz .. :Saruboceq:

Mücizen ve sen Allah emanet olun .. Şeniz

tebrikler ccanımmmm allah tamamına erdirsin ne güzel bir sürpriz opuyorumnanaktan

negatif tüp bebek sonucunu hatırlıyorum gibiyim ama tam bilmiyorum hikayenden biraz bahsedermisin umut oluyorda :a015: dilerim rabbim isteyen herkese böyle mucizeler yaşatırr aminnn:Saruboceq:

Arkadaşım çok tebrik ediyorum , allahım bebişini inşallah sağ salim kucağına almayı nasip eder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…