36+6ydık Pazar günü akşamı çok hareket hissetmedim ama kasılmalar ara ara oluyordu ilk gebeliğim olduğundan çok anlayamadım hareket mi değilmi diye Pazartesi sabah aile hekimliğine gittim kalp atışı duymak için nabız zayıf dediler hemen kendi doktoruma gittim 1 saat içinde gidince ulturasonla baktı kalbi durmuş dedi çok yeni olmuş dedi. Sonrasını çok hatırlamıyorum zaten acilen sezeryana alındım. Herşey yolundaydı hiç bir terslik sezmedik. Kilosu da çok iyiydi 37. Haftada 3kg 160 gr doğdu kuzum. Sadece şekerim sınırda çıkmıştı şeker yüklemesinde onun için de diyet yapıyordum. Anlayacağın hiç bir şey diyemiyorlar hala bi neden bulamıyorlar. Bu olay Pazartesi oldu salı günü normal kontrolüm vardı Doğum için gün alacaktık erken alacağım demişti çünkü 35. Haftada sancı çıkmıştı nstde yatırdılar ozaman 3 saat sancı geçti sonra. O gün git sancın olursa gel demişti. Ama ben hiç sancı hissetmedim. Hatta olayın olduğu gün bile çok iyiydim ne ağrı ne sızı hiç bir belirti yoktu hareketsizlik dışında. Şu an genetik sonuçlarını bekliyoruz. Ani tansiyon yükselmesi yada şeker düşmesi olabilir dediler ama öyle olsa ben hissederdim diye düşünüyorum. Bazen olacak olana engel olamıyorsunuz işte belki gece gitsem kurtulacaktı oğlum diyorum. Sonra da kendimi yaşayacak günü yokmuş diye avutuyorum. Allah’tan sabır diliyorum sadece. Sen kaybetme nedenini biliyor musun?[/QUOTE
36+6ydık Pazar günü akşamı çok hareket hissetmedim ama kasılmalar ara ara oluyordu ilk gebeliğim olduğundan çok anlayamadım hareket mi değilmi diye Pazartesi sabah aile hekimliğine gittim kalp atışı duymak için nabız zayıf dediler hemen kendi doktoruma gittim 1 saat içinde gidince ulturasonla baktı kalbi durmuş dedi çok yeni olmuş dedi. Sonrasını çok hatırlamıyorum zaten acilen sezeryana alındım. Herşey yolundaydı hiç bir terslik sezmedik. Kilosu da çok iyiydi 37. Haftada 3kg 160 gr doğdu kuzum. Sadece şekerim sınırda çıkmıştı şeker yüklemesinde onun için de diyet yapıyordum. Anlayacağın hiç bir şey diyemiyorlar hala bi neden bulamıyorlar. Bu olay Pazartesi oldu salı günü normal kontrolüm vardı Doğum için gün alacaktık erken alacağım demişti çünkü 35. Haftada sancı çıkmıştı nstde yatırdılar ozaman 3 saat sancı geçti sonra. O gün git sancın olursa gel demişti. Ama ben hiç sancı hissetmedim. Hatta olayın olduğu gün bile çok iyiydim ne ağrı ne sızı hiç bir belirti yoktu hareketsizlik dışında. Şu an genetik sonuçlarını bekliyoruz. Ani tansiyon yükselmesi yada şeker düşmesi olabilir dediler ama öyle olsa ben hissederdim diye düşünüyorum. Bazen olacak olana engel olamıyorsunuz işte belki gece gitsem kurtulacaktı oğlum diyorum. Sonra da kendimi yaşayacak günü yokmuş diye avutuyorum. Allah’tan sabır diliyorum sadece. Sen kaybetme nedenini biliyor musun?
canım