- Konu Sahibi SevgiliMelek
Abartmadım. Haklıyım. Aksi yorum yapanlar için direk bu yazıyı okumanızdan kaynaklı bu sözleriniz. öncekii yaşananları bilmemenizden bu kin bu öfke boşuna değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
önce yazdıklarımı okumadığınız için böyle diyosun canım kızmıyorum. öncesini bilseniz böyle demezdiniz eminim.
okudum canım..
inan bana öncesinin hiç bir önemi yok..ya o düğüne gitmeyecektin,ya da gerekeni yapacaksın...ya seni oyuna kaldırmalarına bile kızıyorsun...daha ne diyeyim...
ÇOK SİNİRLİYİM CANIM ŞUAN HAKLISIN olay çok taze şuan o yüzden bu fevriliğim.
kanlıkinli düşman da olsan insanların içinde bunu belli edemezsin..belli edersen sen hatalı olursun..ama öncelikle bunu senin kabul etmen lazım..
Hata sizde.
O aileye girdiyseniz uymak zorundasınız bişekilde.
Sevmiyorsanız bile eşinizin hatırına ayak uydurmanız şart.
Sizin düğünününüzde takılarınızı az taktılarsa ya maddi durumları el vermedi ya da size layık görmemişler ve o kadar takı takmışlar hepsi bu.
Ne yani sizin onları sevmediğiniz gibi,onlarında sizi sevmeme gibi bi lüksleri yokmu?
Bence yaptığınız tamamen kıskançlık ve bu yaşananlar sizden başka kimsenin umrunda değil bana kalırsa
DOĞRU O KADAR DEĞERSİZİM İŞTE NE VAR Kİ DEMİ!
valla canım bak başkaları diyosunda gelen zaten 10 yakın akraba onlarda biliyolar zaten aramın kötü olduğunu bana destek olan insanlar onlar . hepside çok seviyo beni. gelirler sarılırlar öperler ne kadar tatlısın iyisin diye. benim anlatmak istediğim, bu yaptıklarımla ki anlattım eşimde farkına vardı akrabalarıda amacımda buydu kim iyi ki kötü farkına varmış oldular.
nişanımda, nişan bittikten sonra herkesin içinde 1 saat durabilirsin fazla durma diyip rezil eden bi kadın, 2 saat oldu diye buzdolabı taşınacak gel çabuk diye on sefer arayan kadın, eşim bizi bayramda EVLENDİKTEN SONR köyüme gezmeye götürdü diye eşimi evlatlıktan reddedtiğini söyleyen sürekli taciz mesajları atan biz gelin almamışız gelin vermişiz diye beni eşimin beni kendi köyüme götür mesini sorun yapan kadın!!!!!!!!! burnumuzdan getiren huzurumuzu kaçıran kayın baba!!!!!!!! oğullarını 4 gündür görmüyolar. oğulları karşılamaya gelmiyor, bkına gecesinde bile kKIZ EVİNDE kalan kayınıma hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiççççççççççççç bişey demiyolar . hiiiç sesslerini çıkarmıyolar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KÖTÜ BENİM. TERBİYESİZ BENİM. KİMSE ONLARIN YAPTIĞI HAKSIZLIKLARI BİLMİYO. ALLAHA HAVALE EDİYORUM. VALLA BEN BÖYLE ŞEYLERE GELEMEM. GEREKİRSEDE BOŞANIRIM DAHADA HUZURUMUZU KAÇIRIRLARSA.