- 8 Mayıs 2012
- 763
- 8
- 116
- Konu Sahibi SevgiliMelek
ben kayınvalide gibi davranmışsam sen de konu sahibi gibisin maaşallah..
1-inan bana düğün gecemi bana zehir eden sonraki bir yılı bana zemberek etmewye çalışan bir kayınvalideye sahibim..konu sahibinin anlattıkları ne ki..neler yaşadım...AMA ASLA İNSANLARA ALLAH SİZİN BELANIZI VERSİN GİBİ ALTINDAN KALKAMAYACAĞIM BEDDUALAR ETMEDİM..kaldı ki bu benim konum değil..
2-Siz ve konu sahibi,demek ki aile içinde herhangi bir problem olduğunda millete bakın bakın ben ne kadar masumum ne kadar meleğim tüm suçlu o,gibi bir savunma savunma bile değil bence iğrençlik içerisine girmeyi çok doğal buluyorsunuz..BU SİZİN TERCİHİNİZDİR..BEN ASLA AMA ASLA AİLE İÇİ MESELELERİ İNSAN İÇİNE DÖKÜP KENDİMİ MALZEME YAPMAM..BU DA BENİM TERCİHİMDİR..
3-Yeni gelinin hiç problemli bir şeyini okumadık..yapması gerekeni yapmış kız...konu sahibi o kadar misafircilik oynamış ki havadan nem kapmış..EL GİBİ DAVRANDIĞI İÇİN EL MUAMELESİ GÖRMÜŞ O KADAR..
4-SON OLARAK BU SİTE GERÇEKTEN MUCİZELERLE DOLU..HAYATIMIN EN BÜYÜK SORUNUNUYAŞADIĞIMDA BURAYI KEŞFETTTİM VE BANA BURASI İLAÇ OLDU ...HEM DE TÜRLÜ SERT CEVAPLARLA..BEN HİÇ ALINMADIM..NEDEN ÇÜNKÜ KENDİ HATAMLA YÜZLEŞİP DERSLERİMİ ALDIM..ÜZERİNDEN 1 YIL GEÇTİ VE ÇOKKKKKKK MUTLUYUM.
.ÖNEMLİ OLAN BEN HAKLIYIM DEMEK DEĞİL HATALARDAN DERS ÇIKARMAK..
konu sahibi gibi değilm kadın burda derdini anlatıyor, beddua tabiki de zor durumda olmadan ki zor durumda bile olsan edilmeycek şeydir ben karşıyım ve de konu sahibinin de farkındaysanız haksızlıgından da bahsettim ama benm demek istediğim burda kadını suçlar nitelikte zaten konuşmussunuz okudugum tüm sayfalarda kadını öyle çok kelimelerinizle bastırmıssınız ki daha ince davranılabilirdi demek istedim..senin konuna gelince de geçmiş olsun zor şeyler atlatmıssın allah yardım etmiş daha büyük sorunlar yasamazsınız inşallah.. ben kimsenin üzülmesini istemem ama bunları yasayan kişi olarak güzelce kardeşim bende bunu yasadım tarzında olabilirdi neyse ben sizi yönlendircek degilim haddime de değil..gönlüne güvenenlerdenseniz hersey gönlünüzce olsun..