tebrikler çok sevindim senin adına. bende 5 hafta 5 günlük hamileyim ama ben senin kadar sevinmedim. süpriz oldu istemiyordum ben. 3 yaşında bir oğlum var zaten onu yeni büyüttüm. ama allahtan geldi. mecburen doğacak bebek.
allah olmayan herkeze versin
gözün aydın canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.üç haftalıkken iyi belirtiler yasamısın genelde dördüncü haftada başlıyo senin yasadığın belirtiler
tebrikler çok sevindim senin adına. bende 5 hafta 5 günlük hamileyim ama ben senin kadar sevinmedim. süpriz oldu istemiyordum ben. 3 yaşında bir oğlum var zaten onu yeni büyüttüm. ama allahtan geldi. mecburen doğacak bebek.
allah olmayan herkeze versin
çok yanlış kelimeler yazmısın canım nıyeyse bebek konusunda çok hassasımdır mecburluk olarakmı görüyosun anneliği ozaman zannetmiyorumkı senin güzel bir anne olabileceğini.istemıyosanız arkadaşlar korunma yöntemlerini iyi öğrenin
adetime 3 gün vardı allah hepinizden razı olsun her şey gönlününüzce olsun sizde bebeklerinizi sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız çok mutluyum hamilelik anneliği tanıştırıyor süper bişi ya istediklerinizi sorabilirsiniz bana kızlar
o kadar neşeli paylaşmışsın ki sevincini sanki içimde hissettim allah hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin nasıl hissettin zaten istiyordun insanın içine doğuyordur sanırım.