- 7 Kasım 2007
- 789
- 166
- 323
- 40
eşimle aynı yerde çalışıyoruz ancak bölümler ve katlarımız farklı ben 2 o 6. katta çalışıyor. öğlen araları yanına çıkıyorum birlikte yemeğe gidiyoruz.. yine bu öğlende yanına çıkarken 5. katta karşılaştık birlikte bürolarına gittik dosyayı bıraktı tam çıkcaktık, kapının yanında ardiye gibi penceresiz minik karanlık bir oda var ben sandalyede oturuyordum eşim orayı kitleyecekti ki müdürü geldi (müdürüde bayan ve bakınca kötü kadınlara benziyor ) eşime içeri yi işaret ederek oraya girdirdi :1shok: beni gördü yalnız.. neyse on dakika ordan çıkmadılar ama ben kendi kendimi yedim kötükedihüso
hani eşime güvenmediğimden değil asla o kadınla yapcağını düşünmem zaten bir erkek kadını ordayken öyle mallık asla yapmaz gizli yapar.. ikincisi kadın çok özgür başı boş kadın, oda yapmaz biliyorum ama yinede güvenmem.. her neyse.. ya şöyle düşündüm dışardan biri görse demezmi müdürüyle aşna fişne yapıyor diye

allahım sinirden çatlıcam yaa tüm öğleni burnundan ve burnumdan getirdim...
halen ellerim titriyor...
bana birde demezmi birdaha yukarı çıkma diye

parçalıcaktım kendimi zortuttum..

ya kızlar allahaşkına siz olsanız nasıl tepki verirdiniz şimdi ben akşama nasıl bir davranış sergileyeyim..
onunla konuş demeyin öğlen konuştum..
dedimki sen olsan ne yapardın benim yerimde..
çok kızar saçını başını yolardım diyor, normalde el kaldıran biri diildir..
yahu sen niye yapıyorsun dedim müdür olunca bişey diyemedim diyor daha çok kuduruyorum...