Allahaşkına siz olsaydınız sinirlenmezmiydiniz ??

valla ne kadar güvensemde kalkıpta loş odada adı cıkan kadınlar tek basına konusamaz yırtarım

Tamam hatırladım,bu arkadaşın derdi başkaydı.
Bence müdirenin saçını ele dolamak da ayrı bir çözüm:delphin:

müdürü yat dese yatacak kalk dese kalkacak mı yani? müdürse müdür canım allah diil ya.. eşine ters gelen bişey istediğinde hayır demeyecek mi bu adam? evli bi insanın belirli sınırlar dahilinde davranması gerekir.. minimum dedikodu ve yanlış anlayamaya sebep vermeye çabalamalıdır neticede.. belki nomalde değil ama sizin bahseetiğiniz bir ortamda çalışıyorken bu şekilde davranmaya özen göstermelidir..

bir daha daha özenli davranması gerektiğini söyle bence.. sen peşinde bakıcı gibi dolaşamazsın ki.. neticede koskoca adam.. ne yapıp ne yapmaması gerektiğini elbette kendisi bilmeli..

kocam saf sanırım kızlar bunu keşfettim :umursamaz:

hani kız gibi çocuk derler ya aynı ondan :)

temiz kalpli iyi niyetli kimseyi kıramaz ama yaptığınında yanlış olduğunu bilmesi lazım

bin kere özür diledi benden kıllık olsun diye somurtuyorum bir daha yapmasın diye

burnu sürtülsünde görsün gününü

konuşacak yer bula bula boş ,karanlık bir odayımı bulmuşlar..ofis ne güne duruyor

hımm oraya eşiyle gırmıyor muymus,
o zaman kadına tepkısını neden gostermıyor kı ,
kadın kötu gorunuslu dıye yapabılır demek mı bu? ızın vermesın

nadyacım yangına körükle gitmekte üzerine yok :)

kıs sen evlensen iki günde boşarsın adamı :)

kadına tepkimi gösterdim hayatım ama direk değil dolaylı olarak anlayacağını anlamıştır. terbiyesiz kadın

Sinirlenmekte haklısın peki onlar odaya girince sen niye odaya yaklaşmadın ben olsam dayanamaz odanın kapısında beklerdim. Şüphe duyarsamda içeri girerdim. Kadın kapıdan çıkarkende kadını baştan aşağı süzüp hafif tebessüm ederdim. Etrafta o kadar çok iğrenç insanlar varki bekar kalmamış gibi evlilere bakıyorlar. Belkide kadın seni sinirlendirmek için böyle bir şey yaptı

ne işi varmış karanlık odada? hemde öğlen tatilinde?

ay çok güldüm bu soruya yaa :roflol: Allah iyiliğini versin ...bence konfeksiyon sanırım yada fabrikada olabilir ama keşke kadın kocanı çağırdı sende daha sonra eşini çağırıyor gibi kapıyı vursaydın girseydin sonuçta öğle tatiliymiş ama ben olsam benimde aklımdan böyle şeyler geçerdi hem eşin çocuk değilya nerde nasıl hareket edeceğini bilmesi lazım senin yanında başka bi kadınla kim ne olursa olsun bide öğle tatilinde kenara çekilmekte ne saçma şey...sen öyle dediğine bakma yukarı çık hatta iş aralarında bile bazen uzaktan kontrol et canım hiiççççççççç güven olmaz...ama şuda var zırt pırt adama aldatıyormuş hissinide uyandırma çaktırmadan yap bunları...hem eşin o senin gülen dedikodu çıkaran kendi gö...ne gülsün boşver takma milleti...herkes birbirini biliyordur artık zaten öyle bir yerde...​

Burda mesele kiskanclik degilki..
Esinizin o odaya neden girdigi ve ayak üstü karanlik odada ne yaptiklari..
Kadin müdür degilmi kendine özel odasi yokmu?
Esin cok yüz vermesin,elemanlar hakkinda laf almak icin neden esini tercih ediyor ?
Ben yerinde olsam kapiyi dinlerdim.. Oda olmadi kapiyi tiklatir,bahaneyle herhangi bisey sorabilirdim..

Son düzenleme:
Back
X