Allahım bana sabır verrrrrrrrr......

demirburc

ALLAH ım şükürler olsun
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2010
267
0
96
Zonguldak
artık dayanamıyorum şimdide yanımda çalışan 21 yaşında arkadaşın eşi hamile bense 31 yaşımdayım hayatım bitti sanki herşeye en önemlisi anne olmaya geç kaldım

kuzum nolmuş ben de 31 yaşındayım ve galiba etrafımda hamile olmayan kadın yok varsa da 80 yaşında filan...
nerden çıktı bu umutsuzluk.. ne güzel topiğimiz vardı bizim tüp bebekte ikinci şans diye.. gerekirse 3. şans 5. şans... ama olacak işte neden olmasın? biz haketmeyecek birşey yapmadık ki..

kuzum nolmuş ben de 31 yaşındayım ve galiba etrafımda hamile olmayan kadın yok varsa da 80 yaşında filan...
nerden çıktı bu umutsuzluk.. ne güzel topiğimiz vardı bizim tüp bebekte ikinci şans diye.. gerekirse 3. şans 5. şans... ama olacak işte neden olmasın? biz haketmeyecek birşey yapmadık ki..

çok korkuyorum 2. de olmayacak diye çok üzülüyorum benim günahım ne acaba herşey üstüste geliyor umudumda yok artık pıhtılaşma bozukluğu pozitif immünoloji cansız sperm bütün şeyler beni buluyor bu nasıl bir sınav dayanamıyorum artık

çok korkuyorum 2. de olmayacak diye çok üzülüyorum benim günahım ne acaba herşey üstüste geliyor umudumda yok artık pıhtılaşma bozukluğu pozitif immünoloji cansız sperm bütün şeyler beni buluyor bu nasıl bir sınav dayanamıyorum artık

bak bugün bende 3.kez histereskopi oldum rahmim bir türlü doktorun istediği duruma gelmiyormuş.. 15-20 gün sonra yine histereskopi olucam o zaman da düzelecek mi belli değil..
çok zor biliyorum bazen ben de dayanamıycam sanıyorum ama napabiliriz ki? ölsen ölünmüyor kalsan kalınmıyor.. tek gündemim bu oldu.. ben gün saydıkça devamlı erteleniyor.. dayanıyorum napabilirim ki.. kendimi sınıyorum en yakın ama gerçekten en yakın 3 arkadaşım hamile önümüzdeki aydan başlamak üzere peşpeşe doğuracaklar.. gidip onlara hediyeler alıyorum bebek şekeri falan bakıyorum.. yaramı dağladıkça güçleniyorum.. ama içim heeep inceden sızlıyor..
ama çok derinde bir yerde biliyorum olacak hissediyorum..

bak bugün bende 3.kez histereskopi oldum rahmim bir türlü doktorun istediği duruma gelmiyormuş.. 15-20 gün sonra yine histereskopi olucam o zaman da düzelecek mi belli değil..
çok zor biliyorum bazen ben de dayanamıycam sanıyorum ama napabiliriz ki? ölsen ölünmüyor kalsan kalınmıyor.. tek gündemim bu oldu.. ben gün saydıkça devamlı erteleniyor.. dayanıyorum napabilirim ki.. kendimi sınıyorum en yakın ama gerçekten en yakın 3 arkadaşım hamile önümüzdeki aydan başlamak üzere peşpeşe doğuracaklar.. gidip onlara hediyeler alıyorum bebek şekeri falan bakıyorum.. yaramı dağladıkça güçleniyorum.. ama içim heeep inceden sızlıyor..
ama çok derinde bir yerde biliyorum olacak hissediyorum..

nasıl başarıyorsun bunu ben artık çok yoruldum gücüm kalmadı ne kadar güçlü bir iraden var Allahım banada sabır ver nasıl beceriyorsun bunu bende la havle çekiyorum ama olmuyor hayat üstüme üstüme geliyor

nasıl başarıyorsun bunu ben artık çok yoruldum gücüm kalmadı ne kadar güçlü bir iraden var Allahım banada sabır ver nasıl beceriyorsun bunu bende la havle çekiyorum ama olmuyor hayat üstüme üstüme geliyor

ben de her zaman aynı değilim ki gün içinde kaç kez allah canımı alsa da kurtulsam diyorum.. iş yerinde alay konusu oldum artık devamlı öleyim öleyim demem yüzünden.. ama bazen de bir umut doluyor içime sanki uzansam dokunucam evladıma.. ama çok dengesiz ruh halim.. daha çok deliliğe vuruyorum.. içimde hiçbirşeyi tutmuyorum önüme gelen ben tedavi görüyorum çocuğum olmuyor diye anlatıyorum içimde tutmadığım için dayanabiliyorum belki de..
tabi en önemlisi düzenli terapiste gidiyorum ..
elimden geldiğince de dua ediyorum napayım.

kızlarr size bir tavsıyem var belkıde cok zor bir durum ama birde şu taraftan bakın belkıde böylesi sizin için daha hayılrlı yada henuz hayırlısı olması için zamanı gelmedıgı için nasip olmuyor,inanın herseyın bir sebebi vardırr, belkı allah korusun olması bebegınızın sonrakı hayatını cok etkılıcek isyan etmeyın ve dua edın ve dogru zaman için bekleyın,üzüldugunuz zaman birşey degısmıcek yazık degılmı canınızaa sabırrr :31:

bak kendimce şöyle dua ediyorum iyi geliyor
Allahım ben derdimden razıyım sen de benden razı ol ya benim derdimin dermanını ver yada derdime dayanacak gücü ver.. Benim gönlümdekini hakımda hayırlı, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı kıl..
Allah kimseye kaldıramayacağı yük yüklemezmiş, hem sevdiği kullarına da istediklerini hemen vermezmiş ki daha çok dualarını alsın.. Bunları düşünüp kendimi teselli ediyorum.

bak kendimce şöyle dua ediyorum iyi geliyor
Allahım ben derdimden razıyım sen de benden razı ol ya benim derdimin dermanını ver yada derdime dayanacak gücü ver.. Benim gönlümdekini hakımda hayırlı, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı kıl..
Allah kimseye kaldıramayacağı yük yüklemezmiş, hem sevdiği kullarına da istediklerini hemen vermezmiş ki daha çok dualarını alsın.. Bunları düşünüp kendimi teselli ediyorum.

sağolun kızlar Allah razı olsun zaten 15 gün kaldı donmuş tedavime geçen ay olacaktı erken adet oldum gidemedim ama 15 gün sonra Allah izin verirse tedavime başlıyacam ne olur bana dua edin

kızlarr size bir tavsıyem var belkıde cok zor bir durum ama birde şu taraftan bakın belkıde böylesi sizin için daha hayılrlı yada henuz hayırlısı olması için zamanı gelmedıgı için nasip olmuyor,inanın herseyın bir sebebi vardırr, belkı allah korusun olması bebegınızın sonrakı hayatını cok etkılıcek isyan etmeyın ve dua edın ve dogru zaman için bekleyın,üzüldugunuz zaman birşey degısmıcek yazık degılmı canınızaa sabırrr :31:

sağol canım bu arada arkadaşıma dr kesinlikle bu değerlerle çocuğun olmaz dedi ama doğal yoldan oldu bu bir mucize Allahım mucizeni bizede göster aminnnnn.....

sağolun kızlar Allah razı olsun zaten 15 gün kaldı donmuş tedavime geçen ay olacaktı erken adet oldum gidemedim ama 15 gün sonra Allah izin verirse tedavime başlıyacam ne olur bana dua edin

ayyy bi de donmuşların da var yine de bu kadar üzülüyorsun aaa gidip ascam kendimiii :))) benim kel kör iki tanecik oldu onlar da tutmadı şimdi hiç yok ya ben napayım?
şaka bir yana mutlaka hakkımızda hayırlı yazılmış bir zaman vardır ve umarım yakın bir zamandır.. Allah yardımcın olsun..Yürekten inan yürekten dile.. Evlatsız son günlerindir umarım..

ayyy bi de donmuşların da var yine de bu kadar üzülüyorsun aaa gidip ascam kendimiii :))) benim kel kör iki tanecik oldu onlar da tutmadı şimdi hiç yok ya ben napayım?
şaka bir yana mutlaka hakkımızda hayırlı yazılmış bir zaman vardır ve umarım yakın bir zamandır.. Allah yardımcın olsun..Yürekten inan yürekten dile.. Evlatsız son günlerindir umarım..

ya biliyorum durumum çok vahim değil ama sabırsızım galiba küçüklüğümden beri Allahımdan ne araba ne ev ne para ne iş istedim dualarımda sadece Allahım bana mutlu bir yuva hayırlı bir evlat ver dedim ama evliliğim bile eskisi gibi değil 9 sene oldu artık kavgalarda başladı sanki herşey kötü gidiyor daha ilk tüp bebek için çektiğim kredi bitmedi 2. yi çekecem. inşallah 2. ve son olur.....

ya arkadaşım dondurulmuşlarında varmış neden bu kadar olumsuzsun ki anlamadım..ben 23 yaşında ilk denememi yaptım benimde tutmadı..herşey nasip kısmet.demekki evladına yada evladınıza kavuşmanın vakti gelmemiş..bende senin gibi hamileleri gördüğümde mutsuz oluyordum ama o niye hamile veyada ben neden değilim demezdim..yani isyan etme herşey allahtan..sabrın sonu inş selamet olucak yeterki isyan etmeden sabredin.kaldıki bana dr.um dondurulmuşlarla hamile kalma olasalığı daha fazla demişti.sen daha ilk denemede umutsuzluğa vurmuşsun defalarca deneyip olmayanlar var ve senin kadar karamsar değiller..bence umutla başla yeni tedavine ve sonucunda inş anne diyen bir evlatla sonuçlanır..hakkında hayırlısı olsun..

artık dayanamıyorum şimdide yanımda çalışan 21 yaşında arkadaşın eşi hamile bense 31 yaşımdayım hayatım bitti sanki herşeye en önemlisi anne olmaya geç kaldım

bende çok umutsuzluğa kapılıyorum bazen ama senin için halen çok erken sakın yılma vazgeçme daha çok erken bunlar için...ama inşallah çok problem yaşamadan bebeğine kavuşmanı diliyorum...
ben 36 yaşındayım 3 tüp bebek yaptırdık 4.ye başladık iğneler yan etki yaptı yarım kaldı...4 aydır oluşan kistlerin geçmesini bekliyorum bende de kanda pıhtılaşma problemi var hemde genetik aileden gelme çift taraflı homozigot yani prolactinim sık sk yükseliyor fsh ım bir kaç kez yükseldi hipotiroidi var vitamin eksikliği var hem de 4 tane bütün bunlar için hep ayrı ayrı ilaç kullanıyorum 2 kere bebeğimi kaybettim ..histereskopi oldum ..geçmeyen kistlerim arada aspire edildi sorunlar yüzünden defalarca tedavilerim ertelendi ..bunun gibi bir çok sıkıntı yaşadım...
bulunduğum yerden tedavi için uzun yollar gidiyorum çünkü uzak küçük bir ilin küçük bir ilçesinde yaşıyorum çoğu zaman kadın doğumcu bile olmuyor burda...izin ayarlamam hep zor oluyor...
ve ben sağlıkçıyım hamile olan bebek sahibi olan arkadaşlarım dışında her gün bir çok hamile kadınla yeni doğum yapanla ve bebeklerle ilgileniyorum işim gereği...
benimde içim yanıyor...çok acı çekiyorum ama hayattan umudumu kesmiyorum olacağına inanıyorum...aslında inanmak istiyorum...olmazsa bile biz elimizden geleni yapıyoruz verecek olan allah..her ne kadar çok acı çeksekde bazen yapacak bir şeyde olmuyor...inşallah allahım erken zamanda hepimizi evlatlarımıza kavuşturur...

herşeyin hayırlısı kızlar..bende çok şey yaşadım tüp tedavisi sonrası doğaldan hamile kaldım..kızım şimdi 5 aylık..arada banada oluyordu..benim günahım ne diye..ama allah sevdiği kuluyla uğraşırmış...bu sabrınızın mükafatını fazla fazla alıcaksınız...alnımıza ne yazılmışsa onu yaşıyoruz...ama biz elimizden geleni yapacağız verirse yine rabbim vericek..ama sres kesinlikle olmaması gerekir...en baş düşmanı..ben ertesi ay gayet relax tım..belkide o yüzden hamile kaldım...
b8u arada eylül beni hatırladınmı canım...gelişmelerini bana özeldende atarsan sevinirim...:71:

Çok abartıyorsun bence,kusura bakma..Önce moralini düzeltmen lazım...Hormonlarını olumsuz etkiler..31 yaş anne olmak için geç mi ? Komik...Yaşı daha fazla olanlar kendilerini atsınlar camdan o zaman...

bu arada 38 yaşındayım...tüp bebekle ikizlerim henüz 7,5 aylık.......

Olumsuz düşüncelerden kurtar kendini........

ayse duan cok guselmıs rabbım bu yolda olan herkese sabır versın ınşşşşşşşşş
bnde 22 yasındayım ama coktugumu hısedıorum artık 1 yıldır

Çok abartıyorsun bence,kusura bakma..Önce moralini düzeltmen lazım...Hormonlarını olumsuz etkiler..31 yaş anne olmak için geç mi ? Komik...Yaşı daha fazla olanlar kendilerini atsınlar camdan o zaman...

bu arada 38 yaşındayım...tüp bebekle ikizlerim henüz 7,5 aylık.......

Olumsuz düşüncelerden kurtar kendini........

tbr ederım canım senııııııı ıkızlerını saglıklan buyut ınşşşş
anne olmanın yası yoktur
her yasta dogursanda gene evlat evlattır
yasın aslında gectıgınden falan sorun ettıgı yok bnce aysenın
ben mesela 22 yasındayım 23 gırıcem
ınsan yılar gectıkce korkuya gırıor sansım azalıormu
anne olamıcakmıyım dıe.....
rabbım herkese sabır versın

tbr ederım canım senııııııı ıkızlerını saglıklan buyut ınşşşş
anne olmanın yası yoktur
her yasta dogursanda gene evlat evlattır
yasın aslında gectıgınden falan sorun ettıgı yok bnce aysenın
ben mesela 22 yasındayım 23 gırıcem
ınsan yılar gectıkce korkuya gırıor sansım azalıormu
anne olamıcakmıyım dıe.....
rabbım herkese sabır versın

Teşekkür ederim,Allah isteyen herkese nasib etsin..Daha çok ama çok gençssin..22 yaşında çöktüğünü falan düşünmemelisin...Kaç yıllık evlisin ki ? ben senin yaşında daha lolita sayılırdım ruhen ..Daha evli bile değildim hatta.....:16:

Son düzenleme:
hepinize çok teşekkür ederim bu konuyu çok canım sıkkınken açtım biliyorum biraz fazla abartıyorum ama elimden bir şey gelmiyo sizin destekleriniz olmasa ne yapardım bilmiyorum Allah gönlünüze göre versin .....

Back
X