Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzum nolmuş ben de 31 yaşındayım ve galiba etrafımda hamile olmayan kadın yok varsa da 80 yaşında filan...
nerden çıktı bu umutsuzluk.. ne güzel topiğimiz vardı bizim tüp bebekte ikinci şans diye.. gerekirse 3. şans 5. şans... ama olacak işte neden olmasın? biz haketmeyecek birşey yapmadık ki..
çok korkuyorum 2. de olmayacak diye çok üzülüyorum benim günahım ne acaba herşey üstüste geliyor umudumda yok artık pıhtılaşma bozukluğu pozitif immünoloji cansız sperm bütün şeyler beni buluyor bu nasıl bir sınav dayanamıyorum artık
bak bugün bende 3.kez histereskopi oldum rahmim bir türlü doktorun istediği duruma gelmiyormuş.. 15-20 gün sonra yine histereskopi olucam o zaman da düzelecek mi belli değil..
çok zor biliyorum bazen ben de dayanamıycam sanıyorum ama napabiliriz ki? ölsen ölünmüyor kalsan kalınmıyor.. tek gündemim bu oldu.. ben gün saydıkça devamlı erteleniyor.. dayanıyorum napabilirim ki.. kendimi sınıyorum en yakın ama gerçekten en yakın 3 arkadaşım hamile önümüzdeki aydan başlamak üzere peşpeşe doğuracaklar.. gidip onlara hediyeler alıyorum bebek şekeri falan bakıyorum.. yaramı dağladıkça güçleniyorum.. ama içim heeep inceden sızlıyor..
ama çok derinde bir yerde biliyorum olacak hissediyorum..
nasıl başarıyorsun bunu ben artık çok yoruldum gücüm kalmadı ne kadar güçlü bir iraden var Allahım banada sabır ver nasıl beceriyorsun bunu bende la havle çekiyorum ama olmuyor hayat üstüme üstüme geliyor
bak kendimce şöyle dua ediyorum iyi geliyor
Allahım ben derdimden razıyım sen de benden razı ol ya benim derdimin dermanını ver yada derdime dayanacak gücü ver.. Benim gönlümdekini hakımda hayırlı, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı kıl..
Allah kimseye kaldıramayacağı yük yüklemezmiş, hem sevdiği kullarına da istediklerini hemen vermezmiş ki daha çok dualarını alsın.. Bunları düşünüp kendimi teselli ediyorum.
kızlarr size bir tavsıyem var belkıde cok zor bir durum ama birde şu taraftan bakın belkıde böylesi sizin için daha hayılrlı yada henuz hayırlısı olması için zamanı gelmedıgı için nasip olmuyor,inanın herseyın bir sebebi vardırr, belkı allah korusun olması bebegınızın sonrakı hayatını cok etkılıcek isyan etmeyın ve dua edın ve dogru zaman için bekleyın,üzüldugunuz zaman birşey degısmıcek yazık degılmı canınızaa sabırrr![]()
sağolun kızlar Allah razı olsun zaten 15 gün kaldı donmuş tedavime geçen ay olacaktı erken adet oldum gidemedim ama 15 gün sonra Allah izin verirse tedavime başlıyacam ne olur bana dua edin
ayyy bi de donmuşların da var yine de bu kadar üzülüyorsun aaa gidip ascam kendimiii :))) benim kel kör iki tanecik oldu onlar da tutmadı şimdi hiç yok ya ben napayım?
şaka bir yana mutlaka hakkımızda hayırlı yazılmış bir zaman vardır ve umarım yakın bir zamandır.. Allah yardımcın olsun..Yürekten inan yürekten dile.. Evlatsız son günlerindir umarım..
artık dayanamıyorum şimdide yanımda çalışan 21 yaşında arkadaşın eşi hamile bense 31 yaşımdayım hayatım bitti sanki herşeye en önemlisi anne olmaya geç kaldım
artık dayanamıyorum şimdide yanımda çalışan 21 yaşında arkadaşın eşi hamile bense 31 yaşımdayım hayatım bitti sanki herşeye en önemlisi anne olmaya geç kaldım
Çok abartıyorsun bence,kusura bakma..Önce moralini düzeltmen lazım...Hormonlarını olumsuz etkiler..31 yaş anne olmak için geç mi ? Komik...Yaşı daha fazla olanlar kendilerini atsınlar camdan o zaman...
bu arada 38 yaşındayım...tüp bebekle ikizlerim henüz 7,5 aylık.......
Olumsuz düşüncelerden kurtar kendini........
tbr ederım canım senııııııı ıkızlerını saglıklan buyut ınşşşş
anne olmanın yası yoktur
her yasta dogursanda gene evlat evlattır
yasın aslında gectıgınden falan sorun ettıgı yok bnce aysenın
ben mesela 22 yasındayım 23 gırıcem
ınsan yılar gectıkce korkuya gırıor sansım azalıormu
anne olamıcakmıyım dıe.....
rabbım herkese sabır versın