ALLAH'Im bana ve butun isteyenlere HAYIRLI bi Evlat ver..

privateye

Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2013
14
0
6
İstanbul
Dort yillik evliyim iki dusuk yasadim.Artik benimde bi evladim olsun istiyorumm.Rabbim butun isteyenlere nasip etsin insallah cok zor bi durum..etrafimdaki herkes yavrusunu kucagina alirken benim kucagim bombos kaldi..evlat hasretiyle yaniyorumm

dort yillik evliyim iki dusuk yasadim.artik benimde bi evladim olsun istiyorumm.rabbim butun isteyenlere nasip etsin insallah cok zor bi durum..etrafimdaki herkes yavrusunu kucagina alirken benim kucagim bombos kaldi..evlat hasretiyle yaniyorumm

canım rabbim sana hayırlı bi evlat versin.

RABBİM İNŞALLAH BU HAYIRLI GUNLER YUZU SUYU HURMETINE , SANA VE TÜM BEKLEYENLERE SONRADA BANA HAYIRLI BIR EVLAT NASIP EDER .ALLAHIM KUCAKLARIMIZI BOS BIRAKMA.Amin

Bende öyle bir düşük biri boş gebelik.Ve inanırmısın bu ara vurgun yemis gbiyim gene.Sabahlara kadar aglıyorum ve insanlardan kaçıyorum artk.Yalvarıyorum rabbime hep.Özendirme kimseye,yüzümü güldvr dye.Hep sabrediyorum.Tükendgmi hissetsemde rabbime el açıyorum hep.Krban oldugum su ramazanda dualarmı kbul etsin.Bana ve isteyn herkeze hayırlı bi evlat versin.Kucagmzi bos brakmasn.

Dua etmekten baska yapicak biseyimiz yokk...Rabbim duy sesimizi karincaya bile can veriyorusun guzel rabbim bizede hayirli eli ayagi duzgun evlatlar ver...biliyorumki bu bizim imtihanimiz...sabrin sonu selamettir.i rabbim su mubarek gunde dualarimizi bos cevirme yarabbim...

Peygamber efendimiz derki;
Yuce RABBIMIZ; "Kullarim beni senden sorarlarsa(bilsinlerki) gercekten ben (onlara) cok yakinim.Bana dua edince,dua edenin duasina cevap veririm." buyurmaktadir...

Foreveryors rabbim sana ikitane birden evlat nasib etsin insallah.seni cok iyi anliyorumm.o aglamalar insanlardan kacmalar hepsini yasadim yasiyorumda.dua etmekten baska ne gelir elimizden bizi bizden baska kimse anlayamaz bunuda biliyorum...sabirrr sabirrr

Dua etmekten baska yapicak biseyimiz yokk...Rabbim duy sesimizi karincaya bile can veriyorusun guzel rabbim bizede hayirli eli ayagi duzgun evlatlar ver...biliyorumki bu bizim imtihanimiz...sabrin sonu selamettir.i rabbim su mubarek gunde dualarimizi bos cevirme yarabbim...

amin canım benimde bebişim olmadı hiç hamile kalmadım bu zaman kadar 4 yıl olacak banada 2 aya kadar bugünde regl oldum rabbim hayırlı evlatlar versin imtihanımız buymuş yapacak birşeyimiz yok bol bol dua edip rabbimizden isteceğiz canım rabbim dayanma gücümüzü versin inşallah...

Amin arkadaslar amin.Canım çok sagol dua için.Rabbim sizede saglıklı hayrlı ewlatlar wersn tez waktte.Çok zor çok :(

amin canım benimde bebişim olmadı hiç hamile kalmadım bu zaman kadar 4 yıl olacak banada 2 aya kadar bugünde regl oldum rabbim hayırlı evlatlar versin imtihanımız buymuş yapacak birşeyimiz yok bol bol dua edip rabbimizden isteceğiz canım rabbim dayanma gücümüzü versin inşallah...

Aminn canim.benim esimin sperm sayisi dusuk hareketlilikte oyle. evliligimin ikinci senesi hamile kaldim ama dusukle sonuclandi...iki sene bekledik belki yine kalirim diye ama olmadi daha sonra tup bebek denedik iki tanesinden bir tanesi tutundu ama oda dusukle sonuclandi:( uc ay once...doktor bile cok sasirdi nasil duser dedi en cok guvendigim hastam sendin dedi:( ama olsun yola devam sabirdayimm

Aminn canim.benim esimin sperm sayisi dusuk hareketlilikte oyle. evliligimin ikinci senesi hamile kaldim ama dusukle sonuclandi...iki sene bekledik belki yine kalirim diye ama olmadi daha sonra tup bebek denedik iki tanesinden bir tanesi tutundu ama oda dusukle sonuclandi:( uc ay once...doktor bile cok sasirdi nasil duser dedi en cok guvendigim hastam sendin dedi:( ama olsun yola devam sabirdayimm

geçmiş olsun canım rabbim bidaha yaşatmasın inşallah bebişlerin sana tutunsun(amin)....bizde de görünürde problem yok canım ama rabbim vermeyince vermiyor işte aşılama tedavim yarım kaldı hep benimde bakalım eylül gibi biradaha deneyeceğiz sanırım....rabbim bu mübarek ayın yüzüsuyu hürmetine bizleri evlatsızlıkla sınamasın inşallah canım rabbim sabrımızı arttırsın:16:

Allah hepinize vatanina milletine size ve kendisine hayirli sansi bahti acik bebisler nasip etsin insallah.. Bende 5 bucuk aylik bi yamyam var. Baya zor hamile kalmistim ben de. Anliyorum hepinizi.. :( Allah daha fazla bekletmesın sizleri de.

geçmiş olsun canım rabbim bidaha yaşatmasın inşallah bebişlerin sana tutunsun(amin)....bizde de görünürde problem yok canım ama rabbim vermeyince vermiyor işte aşılama tedavim yarım kaldı hep benimde bakalım eylül gibi biradaha deneyeceğiz sanırım....rabbim bu mübarek ayın yüzüsuyu hürmetine bizleri evlatsızlıkla sınamasın inşallah canım rabbim sabrımızı arttırsın:16:

Amin canim insallah...cok zor cokk..canim hic incir kuru falan denedinmi bak bicok insan biliyorum onu yaptiktan sonra hamile kaliyoo..ben bile yapiyorum bi umitt...

Allah hepinize vatanina milletine size ve kendisine hayirli sansi bahti acik bebisler nasip etsin insallah.. Bende 5 bucuk aylik bi yamyam var. Baya zor hamile kalmistim ben de. Anliyorum hepinizi.. :( Allah daha fazla bekletmesın sizleri de.

Allah bagislasin canim rabbim uzun omurler nasib etsin insallah..sen hamile kalabilmek icin biseyler yaptinmi?

Amin canim insallah...cok zor cokk..canim hic incir kuru falan denedinmi bak bicok insan biliyorum onu yaptiktan sonra hamile kaliyoo..ben bile yapiyorum bi umitt...

Selam bnde 1 sene 2 aylik evliyim hc korunmdgmz halde bebisimz olmuo allhm olmayn herkze tattrsn o dygyu umarm en kisa zamnda olur cnm seninde

ah canım denemediğim kalmadı:(incir kürü,soğan kürü,böğürtlen kökü,bal tarçın çörek otu kürü vs vs hepsini denedim ama olmadı canım bunda da vardır bir hayır rabbim hiçbirimizi daha fazla bekletmesin inşallah zor bir imtihan insanı maddi ve manevi yıpratıyor özellikle manevi yönden çok yıpratıyor dua ediyorum kendime ve benim gibi olan kardeşlerime....bu hafta fetih suresini okuyordum son 2 gün kamıştı ama regl oldum annemler okuyacak artık.....isterseniz sizlerde okuyabilirsiniz......c.tesi başlıyorsun cuma günü bitiyor....

cumaretsi 1 tane,
pazar 3 tane,
p.tesi 5 tane,
salı 7 tane,
çarşamba 7 tane,
perşembe 7 tane
cuma 11 tane yalnız cuma günü hoca cuma selasına başlamadan önce okuman gerekiyor canım toplam 41 tane oluyor rabbimden dileğini isteyip okuyorsun........

Selamunaleykum herkese..bizde 2 senedir istiyoruz ama hala olmadi..ozet geceyim esim gecen sene varikosel ameliyati oldu ama degerler hala dusuk en son gecen ayki tahlilde sayi 7 milyondu :( bendede bu ay guatr cikti onceden yoktu.prolaktin yukseliyomus guatr olunca oda var..gecen ay hsg cekildim..bu ayda olmazsa asilama dusunuyoruz..Rabbim bu mubarek ayin yuzu suyu hurmetine en tez zamanda evlat hasreti ceken herkese ( iclerinden bize de )bu duyguyu tattirsin.o zamanlara kadar sabretme gucu versin goz acip kapayana kadar bizleri o zamana ulastirsin insallah..kocaman can-i gonulden bir AMİN..

Back
X