Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dort yillik evliyim iki dusuk yasadim.artik benimde bi evladim olsun istiyorumm.rabbim butun isteyenlere nasip etsin insallah cok zor bi durum..etrafimdaki herkes yavrusunu kucagina alirken benim kucagim bombos kaldi..evlat hasretiyle yaniyorumm
Dua etmekten baska yapicak biseyimiz yokk...Rabbim duy sesimizi karincaya bile can veriyorusun guzel rabbim bizede hayirli eli ayagi duzgun evlatlar ver...biliyorumki bu bizim imtihanimiz...sabrin sonu selamettir.i rabbim su mubarek gunde dualarimizi bos cevirme yarabbim...
amin canım benimde bebişim olmadı hiç hamile kalmadım bu zaman kadar 4 yıl olacak banada 2 aya kadar bugünde regl oldum rabbim hayırlı evlatlar versin imtihanımız buymuş yapacak birşeyimiz yok bol bol dua edip rabbimizden isteceğiz canım rabbim dayanma gücümüzü versin inşallah...
Aminn canim.benim esimin sperm sayisi dusuk hareketlilikte oyle. evliligimin ikinci senesi hamile kaldim ama dusukle sonuclandi...iki sene bekledik belki yine kalirim diye ama olmadi daha sonra tup bebek denedik iki tanesinden bir tanesi tutundu ama oda dusukle sonuclandiuc ay once...doktor bile cok sasirdi nasil duser dedi en cok guvendigim hastam sendin dedi
ama olsun yola devam sabirdayimm
geçmiş olsun canım rabbim bidaha yaşatmasın inşallah bebişlerin sana tutunsun(amin)....bizde de görünürde problem yok canım ama rabbim vermeyince vermiyor işte aşılama tedavim yarım kaldı hep benimde bakalım eylül gibi biradaha deneyeceğiz sanırım....rabbim bu mübarek ayın yüzüsuyu hürmetine bizleri evlatsızlıkla sınamasın inşallah canım rabbim sabrımızı arttırsın![]()
Allah hepinize vatanina milletine size ve kendisine hayirli sansi bahti acik bebisler nasip etsin insallah.. Bende 5 bucuk aylik bi yamyam var. Baya zor hamile kalmistim ben de. Anliyorum hepinizi..Allah daha fazla bekletmesın sizleri de.
Amin canim insallah...cok zor cokk..canim hic incir kuru falan denedinmi bak bicok insan biliyorum onu yaptiktan sonra hamile kaliyoo..ben bile yapiyorum bi umitt...
Amin canim insallah...cok zor cokk..canim hic incir kuru falan denedinmi bak bicok insan biliyorum onu yaptiktan sonra hamile kaliyoo..ben bile yapiyorum bi umitt...