Selamunaleykum herkese..bizde 2 senedir istiyoruz ama hala olmadi..ozet geceyim esim gecen sene varikosel ameliyati oldu ama degerler hala dusuk en son gecen ayki tahlilde sayi 7 milyondubendede bu ay guatr cikti onceden yoktu.prolaktin yukseliyomus guatr olunca oda var..gecen ay hsg cekildim..bu ayda olmazsa asilama dusunuyoruz..Rabbim bu mubarek ayin yuzu suyu hurmetine en tez zamanda evlat hasreti ceken herkese ( iclerinden bize de )bu duyguyu tattirsin.o zamanlara kadar sabretme gucu versin goz acip kapayana kadar bizleri o zamana ulastirsin insallah..kocaman can-i gonulden bir AMİN..
aleykümselam canım bizde 1 senedir çalışıyoruz bizde de herhangi bir gebelik oluşmadı 3-4 ay önce dr a gittik eşimde varikosel çıktı sperm sayısı 23 milyon ileri hareket %22 dr az dedi ameliyat olması gerekiyormuş ama eşimde herhangi fiziksel bir sıkıntı yok ağrı acı vs. dr düzelme olur olmaz garanti veremem dedi böyle olunca eşim olmak ameliyat olmak istemiyor ben olsun istiyorum çıkmazda kaldım.keçi boynuzu kürü başladık bal polen pekmez ALLAH ne verdiyse bitkisel deniyoruz şimdi incir kürü başlıcam z.yağlı şifa olsun inş Rabbim dileyen herkesi anne baba yapsın inş çok zor beklemesi.eşimde aşılama yaptıralım diyo bende ameliyat olsa bunlara gerek kalmaz diyorum ne yapıcam şaşırdım....