ALLAH'Im bana ve butun isteyenlere HAYIRLI bi Evlat ver..

Selamunaleykum herkese..bizde 2 senedir istiyoruz ama hala olmadi..ozet geceyim esim gecen sene varikosel ameliyati oldu ama degerler hala dusuk en son gecen ayki tahlilde sayi 7 milyondu :( bendede bu ay guatr cikti onceden yoktu.prolaktin yukseliyomus guatr olunca oda var..gecen ay hsg cekildim..bu ayda olmazsa asilama dusunuyoruz..Rabbim bu mubarek ayin yuzu suyu hurmetine en tez zamanda evlat hasreti ceken herkese ( iclerinden bize de )bu duyguyu tattirsin.o zamanlara kadar sabretme gucu versin goz acip kapayana kadar bizleri o zamana ulastirsin insallah..kocaman can-i gonulden bir AMİN..

aleykümselam canım bizde 1 senedir çalışıyoruz bizde de herhangi bir gebelik oluşmadı 3-4 ay önce dr a gittik eşimde varikosel çıktı sperm sayısı 23 milyon ileri hareket %22 dr az dedi ameliyat olması gerekiyormuş ama eşimde herhangi fiziksel bir sıkıntı yok ağrı acı vs. dr düzelme olur olmaz garanti veremem dedi böyle olunca eşim olmak ameliyat olmak istemiyor ben olsun istiyorum çıkmazda kaldım.keçi boynuzu kürü başladık bal polen pekmez ALLAH ne verdiyse bitkisel deniyoruz şimdi incir kürü başlıcam z.yağlı şifa olsun inş Rabbim dileyen herkesi anne baba yapsın inş çok zor beklemesi.eşimde aşılama yaptıralım diyo bende ameliyat olsa bunlara gerek kalmaz diyorum ne yapıcam şaşırdım....

aleykümselam canım bizde 1 senedir çalışıyoruz bizde de herhangi bir gebelik oluşmadı 3-4 ay önce dr a gittik eşimde varikosel çıktı sperm sayısı 23 milyon ileri hareket %22 dr az dedi ameliyat olması gerekiyormuş ama eşimde herhangi fiziksel bir sıkıntı yok ağrı acı vs. dr düzelme olur olmaz garanti veremem dedi böyle olunca eşim olmak ameliyat olmak istemiyor ben olsun istiyorum çıkmazda kaldım.keçi boynuzu kürü başladık bal polen pekmez ALLAH ne verdiyse bitkisel deniyoruz şimdi incir kürü başlıcam z.yağlı şifa olsun inş Rabbim dileyen herkesi anne baba yapsın inş çok zor beklemesi.eşimde aşılama yaptıralım diyo bende ameliyat olsa bunlara gerek kalmaz diyorum ne yapıcam şaşırdım....

Biliyorum canim temmuz topigindede konusmustuk :) esim ameliyat olacagi zaman dr ameliyat olursan daha iyi olur dedi oda hemen oldu :) hic dusunme firsatimiz olmadi acikcasi.ameliyattan once sayi 22 milyondu hareketi hatirlayamiyorum..arada birsuru tahlil yapildi dusuk cikinca klomen testojel kullandi sonra yine cikti.bu arada 9 ay gecti mart ayinda yine gitti baktik sayi 35 milyon hareket %2.uzulduk tabi..hemen proxeed e basladi.2 ay duzenli icti bu arada ameliyatin senesi geldi yine tahlil yapildi gecen ay.sayi 7 milyon hareket % 44..ooff hep ters giden biseyler var..esimin dr en bastan beri asilama tup deyip duruyodu..benim dr da bu degerlerle beklersiniz diyo hizlandirmak icin asilama onerdi..esim 3 sene dolsun diyo bende bi deneyelim diyorum aslinda pekte umudum yok ama denemekten ne cikar..bu arada esimin dr de o anlik bile degisir sayi diyo strese de bagliymis.benim esimde ameliyatin cok etkisi olmadi ama seninkinde ne olur bilemem.benim amcaminda 7 sene olmadi.kendi hic gitmemisti.bi gittiki canlisi bile yok..ameliyattan sonra 14.ay hamile kaldi yengem..demek istedigim kime ne etki edecegi belli olmuyor malesef..kurler insallah ise yarar da gerek kalmaz canim.cok uzun yazdim kusura bakma.

Allah bagislasin canim rabbim uzun omurler nasib etsin insallah..sen hamile kalabilmek icin biseyler yaptinmi?

amin canım inşallah :) özel bişey yapmadım ama ateş ölçme yöntemini uygulamaya çalışmıştım, bi de yumurtlama günlerini kaçırmamıştım. yumurtlama gününden sonra düşmemişti ateşim. adet olunacaksa eğer düşüyo çünkü. o ay benim düşmemişti. yalnız eşim çok dalga geçiyodu başucumda derece ile yatıyorum diye.:27: sabah yataktan kalkmadan ölçülmesi gerekiyo ya napim :) sabah gözümü açar açmaz ağzıma dereceyi sokuyodum :)

Biliyorum canim temmuz topigindede konusmustuk :) esim ameliyat olacagi zaman dr ameliyat olursan daha iyi olur dedi oda hemen oldu :) hic dusunme firsatimiz olmadi acikcasi.ameliyattan once sayi 22 milyondu hareketi hatirlayamiyorum..arada birsuru tahlil yapildi dusuk cikinca klomen testojel kullandi sonra yine cikti.bu arada 9 ay gecti mart ayinda yine gitti baktik sayi 35 milyon hareket %2.uzulduk tabi..hemen proxeed e basladi.2 ay duzenli icti bu arada ameliyatin senesi geldi yine tahlil yapildi gecen ay.sayi 7 milyon hareket % 44..ooff hep ters giden biseyler var..esimin dr en bastan beri asilama tup deyip duruyodu..benim dr da bu degerlerle beklersiniz diyo hizlandirmak icin asilama onerdi..esim 3 sene dolsun diyo bende bi deneyelim diyorum aslinda pekte umudum yok ama denemekten ne cikar..bu arada esimin dr de o anlik bile degisir sayi diyo strese de bagliymis.benim esimde ameliyatin cok etkisi olmadi ama seninkinde ne olur bilemem.benim amcaminda 7 sene olmadi.kendi hic gitmemisti.bi gittiki canlisi bile yok..ameliyattan sonra 14.ay hamile kaldi yengem..demek istedigim kime ne etki edecegi belli olmuyor malesef..kurler insallah ise yarar da gerek kalmaz canim.cok uzun yazdim kusura bakma.

slm canm valla artık hatlar karıştı bende kiminle ne konuştumuğu hatırlamıyorum seninlede konuştuk demek :44::44::44:herkeste farklı etkisi oluyo demek ki kime neyin nasıl yarayacağı belli değil zor bir durum bizimde bu ayda olmazsa aşılamadan başlayalım diyoruz.eşim ameliyatı tamamen çıkardı kafasından bir dr la görüştük tavsi etmem şahsen bende olsa olmam falan deyince bizim ki sildi kafasından hakkımızda hayırlısı olsun inş biz ilaç kullanmadık hiç bitkisel kürlerle bakalım ne kadar işe yarıcak bayramdan sonra test yaptıralım diyoruz keçi boynuzu kürü bitmiş oluyor hem sizin hakkınızda da hayırlısı olsun cnm inş değerler bu ay yükselir müdahalesiz gelir bebişin inşşşşşşşşşş.

slm canm valla artık hatlar karıştı bende kiminle ne konuştumuğu hatırlamıyorum seninlede konuştuk demek :44::44::44:herkeste farklı etkisi oluyo demek ki kime neyin nasıl yarayacağı belli değil zor bir durum bizimde bu ayda olmazsa aşılamadan başlayalım diyoruz.eşim ameliyatı tamamen çıkardı kafavalla sından bir dr la görüştük tavsi etmem şahsen bende olsa olmam falan deyince bizim ki sildi kafasından hakkımızda hayırlısı olsun inş biz ilaç kullanmadık hiç bitkisel kürlerle bakalım ne kadar işe yarıcak bayramdan sonra test yaptıralım diyoruz keçi boynuzu kürü bitmiş oluyor hem sizin hakkınızda da hayırlısı olsun cnm inş değerler bu ay yükselir müdahalesiz gelir bebişin inşşşşşşşşşş.

:) dogrudur canim ben pek takilmiyorum o yuzden hatirliyorum genelde :) insallah caniiim amin.seninde gerek kalmaz insallah hayirlisiyla en tez zamanda sende mujdeyi alirsin :) aslinda asilamayla olacaksa hemen yaptirsam olsunda mudaheleyle olsun modundayim :) sonucta onunda garantisi yok..Rabbim herseyin hayirlisini versin.

insalllah bu mubarek gunlerde rabbim seninde dualarini kabul eder. Elimizden geleni yapicaz tevekkul ALlah'a cc

Back
X