Allahim ben nerelere gideyim

Samire tmv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
4.501
3.065
133
Valla yoruldum artik kaçıp gitmek istiyorum bu evden artik esime karsida sevgim kalmadi omrumun sonuna kadar böyle gitmez ben sinirleniyorum o sinirleniyor hic birseye mutlu olmuyorum gerci mutlu olacak birseyde göremiyorum ortada onunda bana karsi sevgisi kalmadi diye düşünüyorum hergun tartışmayla geçiyor bosan diyenler olacak oda olmaz cunku ailem arkamda degil acaba seviyormuyum esimi diye düşünüyorum ama yok herşeyi gözüme carpmaya basladi herşeyde zitlasiyor benimle ayni cocuk gibi şunu yapalim diyorum hayir diyor ayni bir anne cocuguyla nasil ugrasir ya yemegini ye sunu giy bunu giyme usursun ceketini giy dedigimi yapsa gam yemem onuda yapmaz inatlasir benimle bence bunun akli daha cocuk diye düşünüyorum artik of cok bunaldim Allahim sen çıkış yol göster

Evet dersem şımarırsın diyen adam değil mi kocan.o zaman ne istiyosan tam tersini söyle.keşke üni mezunu olsan.bi iş bulunca boşanabilirdin.

Samire uzun zamandır konu açmıyordun gözlerimiz yollarda kaldıydı

Sıkma canını, değerini bilemeyenler utansın.

Çocuğun olmasa kaç gitsin yeni aşklara yelken aç derdim ama diyemem işte.
Bu aralar kiskanclik olmuyor artik birsey yaparsada kiskanmiyorum ondan konu acmiyorum evet kizim var onu birakip gitmem bir yere

Bir is bulup calismaya baslamak icin ille unuversite mezunu olmak.gerekmiyor.

Eger bosanma gibi bir durum soz.konusu degilse yapacaginiz seyler belli.
1. Esinizi hayatinizin merkezi yapmayin.
O zaman evet dedi hayir dedi vs umursamaya baslayacaksiniz.
2.Beklentilerinizi indirin.Hatta beklenti icinde olmayin.
3.Kendi haline birakin onu.Ya bir is bulun ya bir hobi edinin.Bakin hayatiniz ne kaadar degisiyor..

Siz esinizi hayatin merkezi yapmissiniz.Ondan beklentileriniz karsilanmayinca mutsuz oluyorsunuz.
Sizi mutlu edecek seyler bulun.

Iste dogru diyorsunuz da yapamiyorum elimde olmadan birseyler bekliyorum sonucta esimden baska kimsem yok diyorum sonra bi laf diyor benim olan moralimi bile yok ediyor is konusunda sanmiyorum izin verecegini

Iste dogru diyorsunuz da yapamiyorum elimde olmadan birseyler bekliyorum sonucta esimden baska kimsem yok diyorum sonra bi laf diyor benim olan moralimi bile yok ediyor is konusunda sanmiyorum izin verecegini

Bir hobi edinin o halde.İsmek gibi kurslar o da olmadi evde yapacaginiz birseyler edinin.Arkadas edinin, sosyallesin.Yoksa daha cok mutsuz olursunuz..

İnsan kendi evinde de huzurlu olmadığı zaman nereye gideceğini bilmiyor zor durum burada okuduğum konulara hep üzülüyorum çünkü kolay değil bir şeylere başlamak veya bitirmek.Önce sorunun ne olduğunu bulun belki çözüm yolu bulursunuz ha gerçekten elimden geleni yaptım diyorsan çek git. Kaç kere geliyoruz dünyaya. Var mı huzur gibisi?

Oyle dertleseyim dedim kardess

canim sizin sorunlariniz bir degil ki , gecmisi cok .
karsilikli sevgi saygi ile devam etme durumunuz yoksa bosanin bitsin. hergun birbirinizi yemeniz daha mi iyi...
yok bosanmam diyorsaniz da geregine gore davranmalisiniz ,
*bazi seyleri alttan almali
*kirmamaya ozen gostermeli
*eski sorunlari unutmali
*kelimelerinizi secerek kullanmali
*birbirinize vakit ayirmali
*ve evladiniza layik ebeveynler olabilmek icin caba goatermelisiniz...
ya bu deveyi gudeceksin
ya bu diyardan gideceksin , orta yolu yok bu isin canim ...

Bir hobi edinin o halde.İsmek gibi kurslar o da olmadi evde yapacaginiz birseyler edinin.Arkadas edinin, sosyallesin.Yoksa daha cok mutsuz olursunuz..
Arkadaslarim var ama hepsi hava atma pesinde iste esim kahvalti hazirliyor iste buraya gittik suraya gittik evlilik yil donumde bunu aldi falan filan diye onlari oyle mutlu gorunce bende mutlu olmak istiyorum ama olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…