- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Bu aralar kiskanclik olmuyor artik birsey yaparsada kiskanmiyorum ondan konu acmiyorum evet kizim var onu birakip gitmem bir yereSamire uzun zamandır konu açmıyordun gözlerimiz yollarda kaldıydı
Sıkma canını, değerini bilemeyenler utansın.
Çocuğun olmasa kaç gitsin yeni aşklara yelken aç derdim ama diyemem işte.
Evet keşke okusaydim babam okutmadi iste ben istedim de evet o ayri bidert zatenEvet dersem şımarırsın diyen adam değil mi kocan.o zaman ne istiyosan tam tersini söyle.keşke üni mezunu olsan.bi iş bulunca boşanabilirdin.
Ah ah dunyaya gelmeseydim daha iyi olacaktıAblamin sık sık kullandigi bi lafı var...Ya bu diyardan gideceksin, ya da bu deveyi güdeceksin...E bu diyardan gidemedigimize göre de mecburen bu deveyi güdecez..
eşini görmezden gel,sana ne diyosa inatlaş tuttur yapma.Evet keşke okusaydim babam okutmadi iste ben istedim de evet o ayri bidert zaten
O zaman daha kotu olacak sinirli yapiya sahipeşini görmezden gel,sana ne diyosa inatlaş tuttur yapma.
Oyle dertleseyim dedim kardessBosan desek olmaz , anlas desek olmaz ,
ne desek simdi acaba biz
Iste dogru diyorsunuz da yapamiyorum elimde olmadan birseyler bekliyorum sonucta esimden baska kimsem yok diyorum sonra bi laf diyor benim olan moralimi bile yok ediyor is konusunda sanmiyorum izin vereceginiBir is bulup calismaya baslamak icin ille unuversite mezunu olmak.gerekmiyor.
Eger bosanma gibi bir durum soz.konusu degilse yapacaginiz seyler belli.
1. Esinizi hayatinizin merkezi yapmayin.
O zaman evet dedi hayir dedi vs umursamaya baslayacaksiniz.
2.Beklentilerinizi indirin.Hatta beklenti icinde olmayin.
3.Kendi haline birakin onu.Ya bir is bulun ya bir hobi edinin.Bakin hayatiniz ne kaadar degisiyor..
Siz esinizi hayatin merkezi yapmissiniz.Ondan beklentileriniz karsilanmayinca mutsuz oluyorsunuz.
Sizi mutlu edecek seyler bulun.
Iste dogru diyorsunuz da yapamiyorum elimde olmadan birseyler bekliyorum sonucta esimden baska kimsem yok diyorum sonra bi laf diyor benim olan moralimi bile yok ediyor is konusunda sanmiyorum izin verecegini
Oyle dertleseyim dedim kardess
Arkadaslarim var ama hepsi hava atma pesinde iste esim kahvalti hazirliyor iste buraya gittik suraya gittik evlilik yil donumde bunu aldi falan filan diye onlari oyle mutlu gorunce bende mutlu olmak istiyorum ama olmuyorBir hobi edinin o halde.İsmek gibi kurslar o da olmadi evde yapacaginiz birseyler edinin.Arkadas edinin, sosyallesin.Yoksa daha cok mutsuz olursunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?