Allahim ben nerelere gideyim

Eşinizin üstüne düşmekten vazgeçin yemeğini ye, ceketini giyin üşüme nedir allah aşkına o sizin eşiniz çocuğunuz değil. Bu kadar ilgi gösterince insanların totoları kalkıyor sonra. Kendi haline bırakın o size ne kadar ilgi gösteriyorsa sizde ona o kadar ilgi gösterin ne eksik ne fazla.

Evet oyle uzerine dusmeyecem diyorum ama bu defada yemege bir saatde geliyor inanki ben diye diye yarim saatde anca geliyor çok sinirleniyorum bende gel yemege diye

Evet oyle uzerine dusmeyecem diyorum ama bu defada yemege bir saatde geliyor inanki ben diye diye yarim saatde anca geliyor çok sinirleniyorum bende gel yemege diye

Siz yiyin yemeğinizi kaldırın 1 saat sonra eşiniz yemekleri tekrar ısıtıp kendi yemeğini kendisi hazırlasın bir zahmet. Bir süre böyle davranın bence belki toplar kendini.

O zamanda ac kalir birsey yemez

Yemesin arkadaşım yemesin aç kalsın. Vallahi erkek olsam sizin gibi bir eşim olsa bende nazlandıkça nazlanırım. Siz de sorun yok siz eşiniz olduğu için ilgi gösteriyorsunuz ama karşınızdaki insan bunun farkında değilse, bu ilgi kendinizi yıpratmaktan öteye gitmez. Eşinizi düşündüğünüz kadar kendinizi düşünüyor musunuz acaba? Ya da siz aynısını yapsanız eşiniz o zamanda aç kalır bir şey yemez der mi sizin için kafanızda bunları ölçüp tartın ve ona göre davranın. Kendinize yazık etmeyin lütfen.

Oylede ben basak burcuyum herseyi yeri ve zamaninda olmasini isterim ya kahvalti icin bile iki saat uyanmasini bekliyorum o zamana kadar sinir krizi cekiriyorum oda aslan burcu hic anlasdigim burc degil

aslan burçları kontrol altında tutulmayı sevmez.
kasmayın bukadar adamı.
siz de yatın.o kalkınca birlikte mutlu mesut hazırlayın.
bunlar çok kafaya takılacak şeyler değil bence.
benim de eşim erken kalkar.
iki saat beni bekler kahvaltı için.
başımda dikilip kahvaltı vakti hadi kalk diye ısrar etse kavga çıkarrım.
ne var 1 saat geç yaparız olur biter.

Evet hic kiymet bilmiyor artik bende oyle yapacam elimden geldigi kadar umursamayacagim

O zaman işe ac gidiyor bu defada ailesi cocugumu ac gonderiyor ise diye arkamdan konusmuslar

Evet zaten olgunlardan hoslaniyordum ama tam tersi oldu ışte
tanımadınız mı biribirini evlenmeden önce?
Olgunluk ya da çocuksu tavır bir karakter şeklidir. Kendini ambalaj gibi belli eder.
Madem belirgin derecede olgunlardan hoşlanıyordun haybeye evlenmiş gibisin.

O zamanda ac kalir birsey yemez
ya Allah aşkına 27 yaşında erişkin kişi aç kalırsa kalsın birşey olmaz..diğer konularınızı okumadım ama bence sorunu biraz da kendinizde arayın bakın eşinizin burcu aslanmış aslan yönetici bir burçtur üstüne düşülmesindense hiç hoşlanmaz kendi haline bırakın biraz,bütün sayfaları okudum ve siz bu adamı boğmuşsunuz bırakın yemesin,evden çıkarken ceketini almasın ne bileyim artık her neye karışıp duruyorsanız onu yapmayın..ayrıca bir dip not; lütfen başkalarının evliliği mutlu gidiyor diye üzülmeyin yani sevinmek için başka insanlarının da yuvalarında huzursuz olmasını ummayın ki yuvanıza huzur girsin. ayrıca Allah sabırlar versin,inşallah eşiniz söylenenleri uygularsanız normale dönecek sizinde yüzünüz evladınızla birlikte gülecektir.

tanımadınız mı biribirini evlenmeden önce?
Olgunluk ya da çocuksu tavır bir karakter şeklidir. Kendini ambalaj gibi belli eder.
Madem belirgin derecede olgunlardan hoşlanıyordun haybeye evlenmiş gibisin.
Görücü usuluyle evlendim tam da tanimadik birbirimizi iste

Ben baskalirim evliligi mutlu diye üzülmüyorum ki sadece bizimkide oyle olsun diye isterdim ya sadece yemek.konusu degil ki desem ki birgun de suraya gidelim diye yok ben yorgunum uyuyacam sende hergun birsey istiyon diyor

Ne
Ne kadar süre oldu evleneli ? Bence oturup bi konuşun birbirinizle olan şikayetlerinizi anlatın çözüm yolu bulun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…