Ahh ahh desem de ne kar edecek ki okudum ogretmen oldum ama cahillerle baş edemiyorum maalesefBunu diyemedin mi ?
Yarın oy kullanma bahanesiyle çıkıcam gelmicem bi daha sanirim.haklisiniz.Eşinizle konuşun. Madem onun yanında soyleyemiyor demek çekiniyor. Eşiniz kulak misafiri oldum falan desin. Çocukları kuvozde lohusa kadına öyle denir mi diye biraz cikissin. Gemileri yakıp gidebiliyorsaniz da gidin.
Bak kendin dedin cahil işte o yuzden hic kafana takma dunya tatlisi kizlarini guzelce buyut.Ben tam bir kiz delisiyim ama oglum var benim de.Kiz cocuklari cok baska.Bu tip insanlara kalsaydi dunya kendileri de dogmazdi.Daha kendi cinsiyetine saygisi yok otesi var mi? Ay ben yoruldum burda taa cahille tartisilir mi ayolAhh ahh desem de ne kar edecek ki okudum ogretmen oldum ama cahillerle baş edemiyorum maalesef
Belli değil henüz oksijen alıyorlarÇocuklarınızın ne zaman hastaneden çıkacağı belli mi? Şayet uzunca bir süre daha çıkamayacaklarsa evimi özledim bahanesine sığınarak kendi evinize geçin? Ne düşünürlerse de düşünsünler önemsemeyin. Bebeklerinizi beklerken psikolojinizden olmayın.
Çocukların çıkması yakınsa bir süre daha sıkın dişinizi umursamamaya çalışın.
Sağlıkla sıhhatle büyüsün bebekleriniz.
İnsan lohusayken tepki vermeyince sonradan daha çok koyuyor sanki içine. Olan bir çok şeye neyse dedim de lohusaligimda yapılanları unutamıyorum. O yüzden görmezden gelmeyinYarın oy kullanma bahanesiyle çıkıcam gelmicem bi daha sanirim.haklisiniz.
Ahh ahh desem de ne kar edecek ki okudum ogretmen oldum ama cahillerle baş edemiyorum maalesef
Bn de asla unutmam ve sanirim artik bayramdan bayrama gelirim,ki elimde olsa asla gelmem..gorumcem farketti,uyardı.o da geldi odaya "yanlış anlıyorsun ama işte erkek daha tatlı" dedi yineİnsan lohusayken tepki vermeyince sonradan daha çok koyuyor sanki içine. Olan bir çok şeye neyse dedim de lohusaligimda yapılanları unutamıyorum. O yüzden görmezden gelmeyin
Amin inşallah:)) ne güzel duaydı oyle.Hiç umursamayın. Kayınvalidenin yaptığı davranışı ancak cahiller yapar. Cahile laf anlatmasıda çok zordur amaaaan boşver yani. Sen çocuklarına bak kendine bak kocana bak gerisi tırıss. İnşallah kuzucuklarda biran önce çıkarlar küvezden. Hayırlı ,sağlıklı , uslu, uykuyu seven, iştahlı , nasipli çocuklar olsunlar inşallah.
Amin sağolun.. da nasip bir laf işte? Neler dediysem de yine faydasız.Allah bu günleri sağlıklı bir şekilde atlaymayı nasip etsin.
Kayınvalideniz tekrar bu cümleyi kurduğunda çok okkalı bir cevap vermek gerekir ki tekrar ağızını açamasın.
Yapmanız gereken işler de varmış , bu kadar süre beklediğiniz hata. Babamın evi olsa rahat edemem ben. Siz de artık evinize geçin bebeklerinize evinizi hazırlatın.Belli değil henüz oksijen alıyorlarevimi temizlemem odalarını temizlemem düzenlemem gerekiyor aslında bu bahaneyle gideyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?