Cook teşekkürlerAllah bağışlasın bebişlerini
Ant içtim dicem bunu yrnKendisi niye erkek olarak doğmamış?
Bir daha söylerse 'anne senin annen sana hamileyken cinsiyetini belirleyebilseydi, eminim senin erkek olmanı isterdi ama maalesef böyle bir şansı yoktu ,senin de yoktu benim de yoktu,kimsenin de olmayacak.Ha elimde olsa yine kızlarımı isterdim. O yüzden elimizde olmayan şeyler için üzülmeyelim,takmayalım.Ben kızlarıma aşığım iyi ki doğurdum onları .Onlar benim ilerdeki en iyi arkadaşlarım.''diyin lütfen.
Susmayın Allah aşkına,siz sustukça vır vır edeceğe benziyor.
Eşim Allah razı olsun gayet mantıklı biri..hamileyken de şimdi de "Kızlarım da kızlarım.. " diyor :)Madem öyle görümceniz de varmış, hadi onu erkek olarak dünyaya getireydi gücü vardıysa, madem erkekler daha tatlı oluyormuş ya..
Benim ilk çocuğum erkek ultrasonda %90 kız dendi benim kv ''aman sakın olmasın kızlar o....Oluyor dedi utanmadan.Oğluna da öyle aşılamıştı ki, o da kız olacağını duyunca benle küstü
Çok şükür ki öyleymiş.Yoksa inanın çok zor.Benim de eşim kızıma bayılıyor şimdi.İkincimiz kız oldu.Kv de eşim de ,görümcem de neredeyse içlerine sokacaklar o kadar seviyorlar.Sizinkiler de bir büyüsün bakın bakalım nasıl sevecek kv niz onlarıEşim Allah razı olsun gayet mantıklı biri..hamileyken de şimdi de "Kızlarım da kızlarım.. " diyor :)
Ondan kolay ne var,evimi bir elden geçireyim,sonra fırsatım olmaz deyin,gidin uzatın ayaklarınızı...Ne ciğeri kestirin,ne kediyi küstürün deyim yerindeyse...Yarın oy kullanma bahanesiyle çıkıcam gelmicem bi daha sanirim.haklisiniz.
Hayret ya ne insanlar varMadem öyle görümceniz de varmış, hadi onu erkek olarak dünyaya getireydi gücü vardıysa, madem erkekler daha tatlı oluyormuş ya..
Benim ilk çocuğum erkek ultrasonda %90 kız dendi benim kv ''aman sakın olmasın kızlar o....Oluyor dedi utanmadan.Oğluna da öyle aşılamıştı ki, o da kız olacağını duyunca benle küstü
Onlar insansa vallahi ben değilim.Hay
Hayret ya ne insanlar var
Gercektenya Allah akil versin ne diyelimOnlar insansa vallahi ben değilim.
Yok yok bunlar akıllanmıyorGercektenya Allah akil versin ne diyelim
Madem öyle görümceniz de varmış, hadi onu erkek olarak dünyaya getireydi gücü vardıysa, madem erkekler daha tatlı oluyormuş ya..
Bir de bunlar ''biz bu dünyanın adamı değiliz, böyle iyiyiz,şöyle mükemmeliz ''demez mi aah ahoha ki ne oha.. İnsan bunu torununa yakıştırır mı? Ya rşini, e ne demeli hayret ettim cidden
Peki şimdi kızınızı seviyor mu bari? Uleyn var ya bazı insanların kafasının içini açıp çürümüş beyinlerinin yerine bitki dikeceksin daha faydası olur he valla... Kızınız büyüdüğünde babaannen böyle böyle derdi diye söyleyin de sevmesin babaanesini..Bir de bunlar ''biz bu dünyanın adamı değiliz, böyle iyiyiz,şöyle mükemmeliz ''demez mi aah ah
Diyeceksin madem kızlar o... oluyor o zaman
sen de,
anan da
nenen de
bacın da
kızın da
Hepiniz o...sunuz
Ama denmiyor işte
Madem öyle görümceniz de varmış, hadi onu erkek olarak dünyaya getireydi gücü vardıysa, madem erkekler daha tatlı oluyormuş ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?