Allahım beni değil onları çarp!

Kendisi niye erkek olarak doğmamış?
Bir daha söylerse 'anne senin annen sana hamileyken cinsiyetini belirleyebilseydi, eminim senin erkek olmanı isterdi ama maalesef böyle bir şansı yoktu ,senin de yoktu benim de yoktu,kimsenin de olmayacak.Ha elimde olsa yine kızlarımı isterdim. O yüzden elimizde olmayan şeyler için üzülmeyelim,takmayalım.Ben kızlarıma aşığım iyi ki doğurdum onları .Onlar benim ilerdeki en iyi arkadaşlarım.''diyin lütfen.
Susmayın Allah aşkına,siz sustukça vır vır edeceğe benziyor.

Ant içtim dicem bunu yrn

Madem öyle görümceniz de varmış, hadi onu erkek olarak dünyaya getireydi gücü vardıysa, madem erkekler daha tatlı oluyormuş ya..
Benim ilk çocuğum erkek ultrasonda %90 kız dendi benim kv ''aman sakın olmasın kızlar o....Oluyor dedi utanmadan.Oğluna da öyle aşılamıştı ki, o da kız olacağını duyunca benle küstü

Eşim Allah razı olsun gayet mantıklı biri..hamileyken de şimdi de "Kızlarım da kızlarım.. " diyor :)

Bu nasil bir zihniyet cozebilmis degilim.. birakin konussun dursun.. siz esinizle kizlarinizla mutlulugunuza bakin..

Eşim Allah razı olsun gayet mantıklı biri..hamileyken de şimdi de "Kızlarım da kızlarım.. " diyor :)
Çok şükür ki öyleymiş.Yoksa inanın çok zor.Benim de eşim kızıma bayılıyor şimdi.İkincimiz kız oldu.Kv de eşim de ,görümcem de neredeyse içlerine sokacaklar o kadar seviyorlar.Sizinkiler de bir büyüsün bakın bakalım nasıl sevecek kv niz onları

Bebeklerini saglikla al canim benimkilerde kuvezde kaldilar sonra masallah saglikli bir sekilde geldiler.Kv ne dersd cevabini ver ama esine yansitma olanlari kv zaten korkusundan oglunun yaninda boyle konusamaz .Bebeklerinle hayatin tadini cikar

Yarın oy kullanma bahanesiyle çıkıcam gelmicem bi daha sanirim.haklisiniz.
Ondan kolay ne var,evimi bir elden geçireyim,sonra fırsatım olmaz deyin,gidin uzatın ayaklarınızı...Ne ciğeri kestirin,ne kediyi küstürün deyim yerindeyse...

Kendisi ne? Herkesin oğlu olsa nasıl üreyecek nesil? Sözde dindar da, Peygamber efendimize ALLAH'ın hep kız evlat layık gördüğünü ve bahşettiğini bilmiyor mu? Ben çocuğum olsa kızım olsun isterdim millet bulmuşta beğenmiyor ya hayret... Siz de bu kafasızın laflarına takılıpta üzülüyorsanız size de hayret yani. Ben gururla söylerdim "Kızımm vaarr kızıımm " diye.
ALLAH analı-büyütsün

Hay
Hayret ya ne insanlar var

Gercektenya Allah akil versin ne diyelim
Yok yok bunlar akıllanmıyor
Hadi ilkim erkek oldu
İkinciye de erkek olsun diye tutturdu kv ama eşim kız istedi hayret
Hamileyken kv ye dedim anne kız olacakmış
''Hele dokuz aya eçen belli olmaz belki doğar ki oğlan''dedi
Rabbim yüzünü kara çıkardı çok şükür kızım oldu Allah herkesin ve benim evlatlarımı bağışlasın inşallah

oha ki ne oha.. İnsan bunu torununa yakıştırır mı? Ya eşine ne demeli hayret ettim cidden

oha ki ne oha.. İnsan bunu torununa yakıştırır mı? Ya rşini, e ne demeli hayret ettim cidden
Bir de bunlar ''biz bu dünyanın adamı değiliz, böyle iyiyiz,şöyle mükemmeliz ''demez mi aah ah
Diyeceksin madem kızlar o... oluyor o zaman
sen de,
anan da
nenen de
bacın da
kızın da
Hepiniz o...sunuz
Ama denmiyor işte

Peki şimdi kızınızı seviyor mu bari? Uleyn var ya bazı insanların kafasının içini açıp çürümüş beyinlerinin yerine bitki dikeceksin daha faydası olur he valla... Kızınız büyüdüğünde babaannen böyle böyle derdi diye söyleyin de sevmesin babaanesini..

Bizim de 4 yıl bitti evleneli. Nasipse 8 haftalık. Kv kp her fırsatta cocuk derdi. Tabii cok sevindiler. Ama kiz olursa ne yaparız demeye başladılar hemen. Kv daha akli başında da, kp tam cahilin onde gideni. Kızı yetiştirmek zor falan diyor bahane olarak. Allah bunca yil sonra evlat vermis bana, cinsiyeti için burun kiviracak olanlar b.k yesin

Annen kız olamasaymış iyiymiş o zaman deseydin
Konu sahibi sen de keşke oğlun daha becerikli olsaydı da erkek doğursaydım de belki sesi kesilir ne insanlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…