Allahım bir an önce kurtulayım burdan işkence gibi geliyor!

canım ben bir şirkette yönetici asistanıyım ve maqaşım 3 bin tl kendini bu konuda geliştirir ve sekreterlik değil ama sadece patronun asistanlığını yapacağın kurumsal bir şirket bulursan ünv mezunlarından daha çok kazanıyorsun. hele birde ingilizce almanca eklersen 6 bin 7 bin gibi rakam alanlar var. ama kendini davranışlarını teknolojik bilgilerini ve dış görünüşünü buna uygun yapmalısın..

Bildğim kadarıyla yönetici asistanları da sekreterlik tarzı bir şey yaptırıyorlar. Yani internetten baktım ilanlarda yönetici asistanı sekreter diye geçiyor hep.

Bildğim kadarıyla yönetici asistanları da sekreterlik tarzı bir şey yaptırıyorlar. Yani internetten baktım ilanlarda yönetici asistanı sekreter diye geçiyor hep.
evet maalesef ayıramıyorlar bu ikisiniz, zaten asistanlık için önce sekreterlikle başlıyorsun, yabancı dil bilmen şart..

Var sayılır yabancı dilim :)
Bir de sekreterlikle başlayınca tahmini kaç veriyorlar gerçi frmaya göre değişiyordur sanırım
yani bir hukuk bürosu falan düşünürsen büyük bir büro olsun yoksa çayı falan sana kalır, büyük şirketlere resepsiyonlara yada sekreterliğe başvur ve bu dediğimi unutma cv ne istediğin maaşı yüksek rakamlı yaz zaten onlar seni alacaksa pazarlık olayına giriyorlar, sen yüksek söyleki pazarlıkj oranı olsun.

hayırlı olsun.
eski çalıştıgınız yeri şikayet edecek misiniz?
lütfen edin....

Tamam canım çok teşekkürler. Zaten artık maaş konusunda daha temkinli isteklerde bulunucam...

canım ben hukuk bürosunda çalışıyordum tavsiye ederdim mali müşavirlikte olur ama ofis küçük olcagından bayan çalışanda olsun

word de yazı yazıyordum tlf bakıyordum gelen misafirlere çay kahve veriyordum arada adliyeye ufak işlere yolluyolardı rahattı işim ofiste film izledigim çoktur

Bence şu şerefsiz patronları mutlaka şikayet edin yanlarına kar kalmasın birazda onlar üzülsün
insan emeğiyle dalga geçmek ,köle gibi kullanmak görsünler bu tipler hep jeeplerde yada mercedeslerle geziyorlar ,resmen kul hakkı yiyorlar
konuşmaya gelince çok dürüsler görenlerde adam sanır bu p,,,,,,,,i

Aynen öyle inanın 2 ayda 3 kere tatişe gitti. 400 lira gibi bir fiyatı tatil için ucuz görüyor ama emeğimin karşılığını vermiyor. Bu zamanda 600 lirayı stajyerlere veya part timeşara veriyprlar. İş yeri şartları rahat diye az para veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…