Allahım bu insanlar ne kadar anlayıssız...............

melegmmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
102
0
96
İstanbul
ben 29 haftalık hamıleyım 9 kmılo aldsım cok dıkkat edıyorum bebıste ıyı bırazcıkta kıloluydum hamıle kalırken allahım her goren sısko deyıp kendılerınce eglenıyolar
bende sadece soguk bı tebessum edıyorum cok mutsuz oluyorum sebebını bılmıyorum moralım cok bozuk ya bunu da hamılelıkten bı kac ay once cıkmıs ınsanlar yapıyo annemde sen sakadan anlaalsanaalsanasmilemafoldumbenrdın ne oldu dıyo of allahım ne oluyo bole lutfen konusalım

canım bence hiçç canını sıkma takma bile ben öyle olmak için can atıyorum hamile kalıyımda kiloda neymişkaydirigubbakcemile3sen harkkulade bir durumdasın anne olcaksın bir canlı taşıyorsun bundan daha güzel ne olabilirkaydirigubbakcemile5

canım bence hiçç canını sıkma takma bile ben öyle olmak için can atıyorum hamile kalıyımda kiloda neymişkaydirigubbakcemile3sen harkkulade bir durumdasın anne olcaksın bir canlı taşıyorsun bundan daha güzel ne olabilirkaydirigubbakcemile5

aynen katılıyorum hamile kalayımda 100 kil olayım ya çok şanslısın çok şükret bak bize oyle söyleyenleri tınlama bile meleğine ii bak sen bizede dua et.

haftana gore aldigin kilo o kadar abartilacak kadar cok degil ki,hem milleti bosver.Ben hamile bir kadini boyle hassas bir doneminde bu tarz imalarla uzenlerin iyi niyetinden suphe ediyorum.Cok iyi niyetli olsalar usturuplu bir sekilde,dikkat et kendine zor olur falan derler yada ne bileyim baska turlu bir yaklasimlari olur.Hic takma kafana.

29 haftalık hamilesin 9 kilo almışsın çok mu ya amaaan hiçüzülme tebrik ederim bu arada anne olacaksın ne güzel opuyorumnanaktan

Dünyanın en güzel nimetine sahipsin Allahım hediyeni vermiş gerisi boş hiç o güzel canını sıkıpta bebeğinide üzme kime ne kilolardan hem ağızlarının kaytanı yok bu tarz kişilerin o kadar

meleğim bu söylenenenleri hiç duyma bence senin ve bebeğin sağlığı herşeyden önemli ..bak az da kalmış doğuma sonra bunları hatırlayıp güleceksin.hiç bozma moralini....bende senin gibiydim bak şimdi kızım 2 yaşındaa...kilo falanda kalmadı bende..ikinciyi düşünüyorum biliyorum fiziğim değişecek..ama düşün bebeklerimiz için değemez miii....eminim ki cevabın evettir...

bencede boşuna sıkıntı yapıyorsun canım..
bırak, konusan konussun dursun..
bende çokk kilo aldım ama umrumda deil.. yeterkı kızıma sağ sağlim kavusayımmm...

Canım , sana şişko diyolarsa ben napim o zaman :)) 22 kilo aldım şuana kadar. 33.haftamdayım. hamilelikte normal yaaa kilo almak. ben hiç takmıyorum. çünkü ilkinde 30 kilo almıştım hepsini fazlasıyla verdim bundada vericem. takma kafana sen. zaten 9 kilo nedirki belli bile olmaz

boshayallersmilene tuhaf ne güzel işte hamişsin takma kafana kilolar misafir

aman aptal onlar takma hiç.ben de 21 kg almıştım sadece 3 kg kaldı.daha 1 yıl bıle olmadı doğum yapalı.bana da doğumdan sonra ay sen hamıleyken beıl böle değildin karnın kocaman kaldı dıyolardı.sankı 2 gunde ınıyo o göbek.sinir oluyodum ben de.ama allah buyuk.şimdi ben beklıyorum 38 beden olarak onların doğurmalarını.ahdım var doğursunlar 1 ay sonra gıdıp dıyıcem ay çok karnın kaldı yazık diyeaklinialirimsmile

sende dıyenlere soyle de sızde hamıle kalın bende sızın goruyum bakalım nasıl oluyorsunuzzzzzzzzzzzzzz

sagolun kızlar ıyıkı buraya uye olmusum dertlesmek ne kadar guzel sızlerle rabbım olmayan herkeze versın zaten yenı bı karar aldım saglıkla kızıma kavusursam bana sımdı bole davrananlara kızımı SEVDIRMICEMkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso:dance::dance:

Back
X