senin yerine ben diyim tencere dibin kara seninki benden kara....arkadaşım, kocanın terbiyesizliklerini geçtim onlar bariz ortada ama aile olmak istiyorsan alt kattaki kvye bayram günü kahvaltıya inmemezlik yapmayacaksın. senin hatan burada. ama o kocan olacak adam da odunu teki, bilemedim ki ne desem....
Hergün bir vukaatle geliorum sizlerinde canını sıkıyorum özür dilerim.... ama bi akıl verin nolur ben dayanamıyorum daha.. dun eltime gitmişti kocam geldi neyse sabah oldu 10da kaynanam aradı kocamı biselr dedi gel konuscaz yok bilmem ne benim hakkımdada birseyler dedi kesin.. neyse telefonu kapattı gittim yanına noldu ne diyo dedim sanane benim aile meselerimle ilgilenme seni ilgilendirmez dedi ustunu giymis gidiyordu kapiyi kitledim aldım anahtarı ver bagar cagar küfür etti nere gidiceksiniz dedim ailecek biyere gidicez dedi ! Oyle bi zoruma gittiki verdim anahtarı sonra bana küfür ede ede gitti... ve ben yanlizligimla ve gözyaslarımla yine kaldım öyle..... nolur bana dua edin çok zor durdayım...
arkadaşlar hiç bişey tek taraflı olmuyor.kızcağızı soğutmasalar niye bunlar yaşansın...
Aynen... oyle soguttular beni hele kvdem her konusmasında bi laf sokma piskolojik sorunları var kadının ama katlanamiyorum artik dengemi bozdulararkadaşlar hiç bişey tek taraflı olmuyor.kızcağızı soğutmasalar niye bunlar yaşansın...
alt katta değiller.konu sahibinde misafirlerdimutlaka öyle, ama aile olmak istiyorsa, kocası ve ailesinin arasına katılmak istiyorsa( ki istiyor), çaba göstermeli.
boşanmak istediğini sanmıyorum, ona göre yorum yaptım.
düşünsene, senin annen baban alt katınızda, kocan bayram sabahı kahvaltıya inmiyor. baya bildiğin ilişkileri koparacak bi durum olur bizim ailede...
hiçbir kvde gelinin kusurunu ortmeye ugrasmaz zaten..kusura bakma ama sende cok cekilir bir gelin degilsin açıkçasıAynen... oyle soguttular beni hele kvdem her konusmasında bi laf sokma piskolojik sorunları var kadının ama katlanamiyorum artik dengemi bozdular
alt katta değiller.konu sahibinde misafirlerdi
Aynen... oyle soguttular beni hele kvdem her konusmasında bi laf sokma piskolojik sorunları var kadının ama katlanamiyorum artik dengemi bozdular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?