allahım bu insanları sana bagaşlıyorum bayramım zehir oldu

byby69

hayat zor çok hemde....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
490
37
43
30
Hergün bir vukaatle geliorum sizlerinde canını sıkıyorum özür dilerim.... ama bi akıl verin nolur ben dayanamıyorum daha.. dun eltime gitmişti kocam geldi neyse sabah oldu 10da kaynanam aradı kocamı biselr dedi gel konuscaz yok bilmem ne benim hakkımdada birseyler dedi kesin.. neyse telefonu kapattı gittim yanına noldu ne diyo dedim sanane benim aile meselerimle ilgilenme seni ilgilendirmez dedi ustunu giymis gidiyordu kapiyi kitledim aldım anahtarı ver bagar cagar küfür etti nere gidiceksiniz dedim ailecek biyere gidicez dedi ! Oyle bi zoruma gittiki verdim anahtarı sonra bana küfür ede ede gitti... ve ben yanlizligimla ve gözyaslarımla yine kaldım öyle..... nolur bana dua edin çok zor durdayım...

aile meselsi olurmu yahu sende artık o ailenin bir ferdisin ve eşinin o tavırları ne nasıl senin yüzüne bakıcak densiz herif

Acaba kendini eşinin ailesinden çok fazla mı soyutladın? Yoksa ne bu tripler, laf çarpmalar

Yani kusura bakmada sen kendinde hata ve kusur görmedikce ve düzeltmek icin caba harcamadikca evliligin de esinde duzelmez biraz susmayi dene ve herseye müdahale etme anladigim kadariyla boşluktan millete sariyorsun kendine bir ugras bulmanı tavsiye ederim

arkadaşım, kocanın terbiyesizliklerini geçtim onlar bariz ortada ama aile olmak istiyorsan alt kattaki kvye bayram günü kahvaltıya inmemezlik yapmayacaksın. senin hatan burada. ama o kocan olacak adam da odunu teki, bilemedim ki ne desem....

ayyyy senin konularıunı okuyunca adam mı sana dünyayı dar ediyo sen mi ona karar veremiyorum.....
ben cidden bizimle kafa bulduğunu düşünmeye başladım...bu arada hamile değil miydin.....

senin yerine ben diyim tencere dibin kara seninki benden kara....

Bağaşlıyorum değil bağışlıyorum. Ayrıca bağışlanmaz havale edilir.
vukaat değil vukuat.

Niyet okumak insan ilişkilerini çıkmaza sürükleyen çok yanlış bir davranıştır. Açıkça sorun muhattabınıza belki hiç sizle alakalı bir durum yok.

Koca adamı kilitleyerek ne elde etmek istediniz?

Bu konuda da ya kendinizi aileden çok soyutlayıp ondan da aynısını bekliyorsunuz, ya da daha önce aile konularında bir hatanız oldu. Kimse durup dururken bu cümleyi kurmaz. Ve bu ilk değil sanırım.

Kahvaltı dahi hazırlamıyorsunuz ailesine, bayramlaşmıyorsunuz bunlar senden uzaklaştırıyor eşini. Biraz zamana bırakıp eşinin görmesini sağlasan -varsa- haksızlıkları. Her şey çok kolay olacak.

Ve son olarak madem ayrılmayacaksınız kendinize çeki düzen verin.

arkadaşlar hiç bişey tek taraflı olmuyor.kızcağızı soğutmasalar niye bunlar yaşansın...

ben burda bıktım o insanlar nasıl bıkmasın ki
senin anlattığın kadarını biliyoruz ama onları da bu hale getiren bişi olması lazım

önceki konularını bilmediğim için sen o ailenin ferdisin yahu demiştim takip eden arkadaşların yorumlarına göre sen o ailenin ferdi olmayı galiba istemiyorsun?ve ayrıca kaynanam benim hakkımda bir şeyler dedi kesin demişin bunu ne dayanak dedin ki? kocanın tavrı çok yanlış ama seninde aileye uzak oluşun daha yalnış

arkadaşlar hiç bişey tek taraflı olmuyor.kızcağızı soğutmasalar niye bunlar yaşansın...

mutlaka öyle, ama aile olmak istiyorsa, kocası ve ailesinin arasına katılmak istiyorsa( ki istiyor), çaba göstermeli.
boşanmak istediğini sanmıyorum, ona göre yorum yaptım.
düşünsene, senin annen baban alt katınızda, kocan bayram sabahı kahvaltıya inmiyor. baya bildiğin ilişkileri koparacak bi durum olur bizim ailede...

Aynen... oyle soguttular beni hele kvdem her konusmasında bi laf sokma piskolojik sorunları var kadının ama katlanamiyorum artik dengemi bozdular

alt katta değiller.konu sahibinde misafirlerdi

Aynen... oyle soguttular beni hele kvdem her konusmasında bi laf sokma piskolojik sorunları var kadının ama katlanamiyorum artik dengemi bozdular
hiçbir kvde gelinin kusurunu ortmeye ugrasmaz zaten..kusura bakma ama sende cok cekilir bir gelin degilsin açıkçası
. Eline diline hakim ol idare etmeyi öğren bak hersey nasilda yoluna girecek

dengeni bozdularsa katlanamıyorsanız kendiniz bir çözüm bulucaksınız biz ne yazarsak yazalım insan yaşadığını bilir yaşıyan sizsiniz , şöyle de bir şey var ortalıkta sorun varsa asla tek taraflı değildir insan kendinde de hatayı görmeli önce kendini düzlemeli

evli olunca kaynananın eltinin görümcenin her hatası her lafı her haraketi kolaylıkla yazılıyor.evliligin de gerçekten çok sıkıntı yaşıyanlar da var mutlaka ama olucak olmuyacak herşeyide sorun yapanlar var eşinin ailesine zaten önyargılı yaklaşılıyor iyide olsalar illa ki kötü oluyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…