seni kırmak istemiyorum ama annenin haklı olduğu yönler olabilir diye düşünüyorum, eski konularını da az çok biliyorum , ablanın hamileliğinden bu yana ne zaman konu açsan mutlaka ablanın gayrimeşru hamileliğine değinmeden edemiyorsun mesela ....ifadelerinde çok depresif bir görüntü sergiliyorsun ....bence hakikaten bir uzmandan destek alabilirsin , yoksa nişanının bozulması, ablanın hamileliği, annenin davranışları filan derken daha çok bunalıma gireceksin
seni kırmak istemiyorum ama annenin haklı olduğu yönler olabilir diye düşünüyorum, eski konularını da az çok biliyorum , ablanın hamileliğinden bu yana ne zaman konu açsan mutlaka ablanın gayrimeşru hamileliğine değinmeden edemiyorsun mesela ....ifadelerinde çok depresif bir görüntü sergiliyorsun ....bence hakikaten bir uzmandan destek alabilirsin , yoksa nişanının bozulması, ablanın hamileliği, annenin davranışları filan derken daha çok bunalıma gireceksin
ben eski konularından sadece ablanın gayrımeşru hamileliğini biliyorum..
canım aileden destek bekliyorum diyorsun ama sen ailene ablanın bu durumuna destek oldun mu? hep bu dediğin ard arda yaşanan olaylar belki seni yıprattı..ciddi bir tedavi sürecine girmeliisn bence...birde hayata pozitif bak..sen her konuya her duruma olumsuz yaklaşmışsın sanki..
Eski konulardan az çok biliyorum seni,
ne bilim yazdıklarını okuyunca içime sinmeyen şeyler var,
samimiyetsiz ve inandırıcılıktan uzak geliyor bana..
tabi bu benim düşüncem.
bi de şu var;
herkes size cephe aldıysa sorunu kendinizde arasanız iyi edersiniz,
aldığınız psikolıjik destek her neyse onu bırakmayın,
çok ama çok ihtiyacınız olduğu kesin..
Profiline bir göz attım en az 4-5 tane konu açmışsın ablanın hamileliği ve nişanlından
ayrılmanla ilgili !! Bence annen haklı,tabii dile getiriş biçimi kırıcı ama cidden psikolojin çok iyi
değil gibi..Burdan kimsenin sana yardımcı olacağını sanmıyorum,bir uzmanla görüşmen şart
Peki çalışmayı düşünmüyormusunn ? En azından kafan sakinleşir sürekli düşünüp kurmaktan kurtulursun
canım sen bakma bu kızlara(bazıları) canları istedimi alakasız pek önemi acelesi olmayan konularda hemen bir sürü akıl vermeye kalkarlar.
senin bu hayatın onların istediği gibi aldatmalı dayaklı falan değil ya o yüzden kendi tabirlerince uğraşmak istemiyorlar.
yaşın kaç ve tahsil durumun nedir bilmiyorum ama maddi özgürlüğünü eline alman şart görünüyor.aile bağları fazla kuvvetli değil galiba.nasıl olsa daha önce yalnız yaşamışsın.ha keşke gerek kalmasaydı.ama durum bunu gösteriyor.biraz uzaklaşman lazım arkadaşım.
Bende konularından az çok tanıyorum seni, haklısın elbet psikiyatriste giden deli demek değildir. Annenin yaptıkları senin için gerçekten zor olmalı, sen ablan yanlış şeyler yaptığı halde ona sahip çıkarlarken sana kötü davranmalarına üzülüyorsun ama bu genelde böyledir ne yazıkki bazen Allah bizleri diğer insanlarla imtihan eder. O yüzden sen Allah'a sığın, bol dol dua et. O kimsesizlerin kimsesidir. Allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?